Cellbooster ja skinko e mesoterapia

Mitä on mesoterapia?

Mesoterapiassa ihoon injektoidaan mesoterapiaan tarkoitettua ainetta, jonka aktiiviaineita voivat olla hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit tai aminohapot.  Mesoterapiaa voidaan pitää myös biorevitalisaatio hoitona. Tuotteet ylläpitävät sekä parantavat epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja näin ollen vaikuttavat ihon ikääntymisen merkkeihin kudoksen kohotukseen, aurinkovaurioihin, turvotukseen tai rasvakertymiin sekä juonteisiin. Mesoterapialla voidaan hoitaa myös aknearpia ihosta.  Mesoterapia aineita voidaan myös mikroneulata ihoon. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitoja 2-4 kertaa 2-4vk välein. 

 

Cellbooster ja skinko e mesoterapiavalmisteet

Cellbooster tuotesarja on Sveitsissä valmistettu CE- merkitty mesoterapiasarja. Sarja sisältää erilaisia hoitoliuoksia erilaisten ongelmien hoitoon. Liuokset sisältävät puhdasta hyaluroihappoa, vitamiinejä ja aminohappoja. Cellbooster mesoterapia-aineita voidaan pitää uuden sukupolven mesoterapiana, sillä niissä käytetty teknologia mahdollistaa paremmat tulokset. 

Cellbooster hair hiustenlähtöön sekä hiustenkasvun harvenemiseen. Valmiste on suunniteltu nimenomaan kiihdyttämään hiusten kasvua, ravitsemaan päänahkaa ja vahvistamaan karvatuppea. Valmiste ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista. Sarjan aloitukseen suosittelemme 4-6 hoitokertaa 2-3vk välein. Hiustenlähtöä sekä hiusten harvenemista voidaan hoitaa myös PRP hoidolla.

Cellbooster lift valmiste on suunniteltu hoitamaan ikääntymisenmerkkejä, kosteuttamaan ihoa, liftaamaan sekä tasoittamaan juonteita esimerkiksi silmänympäryksistä. Valmisteella  voidaan hoitaa myös otsajuonteita tehokkaasti. Lift mesoterapia valmisteella voidaan hoitaa myös aknearpia. Cellbooster lift parantaa mikroverenkiertoa sekä auttaa myös hoitamaan aknearpia. Suosittelemme mesoterapiaa sarjahoitona, 3 hoitokertaa noin 2-3 viikon välein.

Cellbooster shape valmiste on suunniteltu korjaamaan ongelma-alueita kuten kaksoisleukaa tai paikallisia rasvakertymiä. Valmiste ei poista rasvaa vaan auttaa rasvasolua tyhjenemään tuoden liftaavan vaikutuksen. Valmiste edistää lymfaattista nestekiertoa. Se vähentää turvotusta ja sillä voidaan hoitaa myös selluliittiä. Cellbooster shape hoitoa suositellaan sarjahoitona 3 hoitokertaa noin 2-3viikon välein. 

Skinko e mesoterapia. Mesoterapia on ennen kaikkea ihon ulkonäköön hurjasti vaikuttava terapia hoitojakso ihon hyvinvointiin. Käytössämme on laadukas Viscoderm tuoteperhe, joiden mesoterapia aineet lisäävät ihon kirkkautta, syväkosteuttavat, korjaavat UV säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä pehmentävät ihoa. Viscoderm tuoteperhe tulee samalta valmistajalta kuin Profhilo sekä hydrobooster.

 

Milloin mesoterapiahoitoja ei suositella?

Hoitoon tullessa on ihoalueen oltava hyvässä kunnossa, ei haavaumia tai tulehduksia. Aktiivinen herpes on myös este hoidolle. Tulethan hoitoon vain terveenä. Antibioottikuurit saattavat myös olla este hoidoille. Myöskin jotkin perussairaudet voivat olla este hoidolle.  Kysythän ennen hoitoajan varaamista mikäli epäilet hoidon soveltuvuutta. 

Hoidon jälkeen

Hoitopäivänä tulee välttää meikkaamista. Iho on hoidon jälkeen punoittava, sekä pienet mustelmat ovat mahdollisia. 48h on syytä välttää kuumuudella altistumista sekä hikoilua. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, mesoterapia( puudutusaine mikäli haluaa) , naamio tarvittaessa sekä suojavoiteen

Kesto

Noin 45 minuuttia

story_1700056340250
IMG_20230525_140056
Cellbooster hair 6 hoitokerran tulos
1 (19)
Cellbooster hair 6 hoitokerran tulos

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi