Tience

Tience hoito

Tience on suomalainen ihonalaiskudoksesta valmistettu innovaatio, joka auttaa ihoa uusiutumaan tehostamalla ihon luonnollista toimintaa. Hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä kuten juonteita ja rypyistä tai muunlaisista ei toivotuista vaurioista ihossa kuten aknearvet. Hoidolla kyetään käynnistämään korjausprosessin ihossa, jolloin se palauttaa ja tehostaa ihon omaa toimintaa ja näin ollen ihon ulkonäkö paranee. Tämän hoidon tuloksena on terve ja hyvinvoiva iho.

Miten hoito toimii

Tience on esimmäinen innovaatio maailmalla, joka kykenee hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen uudistavaa sekä korjaavaa potentiaalia. Valmiste on täysin käyttövalmis tuote, joka injisoidaan halutulle alueelle. Valmiste sisältää satoja komponentteja, kuten peptidejä, proteiineja, lipidejä sekä antioksidantteja, jotka toimivat ihon omina rakennuspalikoina, suojaavat ihoa sekä lisäävät ihon solujen toiminnallisuutta. Hoito tekee ihosta tutkitusti sileämmän, parantaa ihon rakennetta sekä elastisuutta.

Miten hoito vaikuttaa ihossa

1. Aktivoi keratinosyyttejä, joka nopeuttaa ihon pintakerroksen uusiutumista ja saa ihosta sileämmän

2.Ylläpitää kosteustasapainoa ihossa sen sisältämän lipidien ansiosta

3.Tehostaa ihon omaa hyaluronihappoa, kollageenia sekä elastiinin tuotantoa

4.Aktivoi mikroverisuonitusta, jolloin hapen kierto sekä ravinteiden saatavuus ihoon lisääntyy ja ihon luontainen toiminta tehostuu

5.Pitkällä aikavälillä parantaa ihon toiminnallisuutta

Hoidon toteutus

Hoito toteutetaan halutulle alueelle pieninä pistoksina mesoterapia tyyliin. Hoidon teho etenee vaiheittain, koska se vaikuttaa hiljakseen ihon omaan toimintaan. Hoidon turvallisuus on laajasti tutkittu eikä ärsytysreaktioita tai merkittäviä haittavaikutuksia ole raportoitu. Valmiste on täysin soluton, steriili käyttövalmis tuote. 

Suosittelemme aina maksutonta konsultaatiota sairaanhoitajalle, kun harkitset hoitojen aloitusta tai kaipaat lisätietoa erilaisista hoidoista. 

Löydät valmisteesta lisätietoa täältä 

 

Tience hoidolla parannetaan ihon rakennetta
Suomalainen innovaatio Tience
Tience on suomalainen innovaatio

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi