Profhilo

Profhilo hoito

Profhilo on stabiloitu hyaluronihappovalmiste, jonka teho perustuu korkean ja matalan molekyylipainon hybridikombleksiin. Tuote sisältää ultrapuhdasta hyaluronihappoa, joka valmistetaan innovatiivisen IBSA:n patentoiman NAHYCO-teknologian avulla. NAHYCO- teknologian ansiosta tuote ei sisällä lainkaan kemiallisia ristisidosaineita kuten täyteaineet. Profhilossa ei ole eläinperäisiä aineita.  Profhilo tuotteessa on korkeimpia hyaluronihappopitoisuuksia markkinoilla olevista tuotteista.  Hoito voidaan toteuttaa monen ikäiselle asiakkaalle. Nuoremmilla hoito toimii ennaltaehkäisevästi. Iäkkäämmillä, kun kudokseen on tullut jo iän mukana tuomaa ryppyä, toimii Profhilo hoito kohottavana ja juonteita siloittavana.

 Suosittelemme aina sarjahoitoa, joka sisältää kaksi hoitokertaa kuukauden välein.  

Suosittelemme maksutonta konsultaatiota ennen hoitoon tuloa.

Profhilo hoidon vaikutukset

Profhilo hoito aktivoi kollageenin tuotantoa. Profhilo tuote on suunniteltu ennaltaehkäisemään ja torjumaan ikääntymisen merkkejä kasvoilla ja kaulalla. Erinomainen hoito kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Hoito parantaa ihon kimmoisuutta sekä kiinteyttää kudosta.  Kasvoilla Profhilo hoito auttaa alakasvojen, poskipäiden ja leukalinjan veltostuneen ihon kiinteyttämisessä. Kaulan alueella Profhilo hoito auttaa ihon veltostumaan sekä poikittaisten kaulajuonteiden näkyvyyteen.

Miten profhilo hoito toteutetaan

Profhilo hoito tehdään injektoimalla hoitoalueelle hyaluronihappoa BAP -tekniikalla.  BAP- tekniikassa ihon alle injektoidaan useampaan kohtaan pieniä papuloita  valmistetta. Kasvoille injektio kohtia on kymmenen, jotka jakaantuvat kasvopuoliskojen kesken. Kaulalla kymmenen pistosta sijoittuu koko kaulan alueelle. Hyaluronihappo leviää ihon alla antaen kohottavaa ja liftaavaa vaikutusta. Hoito on lähes kivuton ja nopea toteuttaa, eikä siitä jää jälkituntemuksia. Oulun ihonhoitokeskuksella Profhilo hoidon toteuttaa virallisen maahantuojan koulutuksen (IBSA) käyneet sairaanhoitajat.

Profhilo hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä pistoalueilla punoittavat kohdat sekä pieni kohouma, jotka häviävät yleensä pistospäivän iltaan mennessä. Kaulan hoitoa tehdessä voi kohoumat olla selkeämmät kuin kasvoilla. Mustelmat ovat mahdollisia kaikissa pistoshoidoissa. Hoidon jälkeen on hyvä välttää 48h saunaa, urheilua, alkoholia ja tupakointia. Meikkaamista emme suosittele heti hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä hoidosta voit asettaa meikkiä kasvoille. 

Soveltuuko Profhilo hoito sinulle?

Suosittelemme aina uudelle asiakkaalle maksutonta arviokäyntiä sairaanhoitajalla. 

Hoito ei sovellu raskaana oleville tai imettäville. Ihossa ei saa olla mitään tulehduksellista hoitoon tullessa. Huomioithan myös todella herkän tai reaktiivisen ihon. 

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi