Dermapen mikroneulaus

Mikroneulaus

Dermapen mikroneulaus hoitaa tehokkaasti monia iho-ongelmia kuten aknearpia. Dermapen 4 mikroneulauslaite on automaattisen mikroneulauksen edelläkävijä. Australialainen, maailmanlaajuisesti valtuutettu ja palkittu hoito. Dermapen 4 värähtelevä neulapatruuna liukuu iholla vaivattomasti stimuloiden kehon luonnollista paranemista ja uudistumisprosessia. Yhdistettynä DP dermaceuticals Meso-glideen ja uber peel kemiaaliseenkuorintaan, hoidosta tulee entistä monipuolisempi.

Dermapen mikroneulaus hoito tuottaa iholle tuhansia kohtisuoria mikrokanavia, tämä hallittu trauman aiheutus käynnistää ihon biologisen korjausprosessin, jolloin fibroplastisolut alkavat tuottamaan kollageeniä ja iho eheyttää itse itseään.

Dermapen hoidot ovat nopeita, tehokkaita, miellyttäviä, hyvin siedettyjä ja tarjoavat näkyviä tuloksia jopa yhden hoidon jälkeen. Hoito ei ole täysin kivuton, mutta se on nopea tehdä. 

Kenelle dermapen hoito sopii?

Hoitamaan ikääntyvää ihoa, juonteille ja rypyille, epätasaiselle ihonsävylle, pigmenttimuutoksille, epätasaiselle ihon rakenteelle, aknearville, venymäarville

Esteet dermapen mikroneulaukselle

Psoriasis, akuuttiin herpesinfektio, skleroderma, avohaava tai ihorikkein hoitoalueella, ihosyöpä, tutkimattomat epätavalliset luomet hoitoalueella, punahukka, autoimmuunisairaus, 4.tason akne, syylät, bakteeri-tai sieni-infektio,aurinkokeratoosi, hemofilia, vereohennuslääkkeet, vitiligo (valkopälvi), taipumus keloidiarpiin, raskauden tai imetyksen aikana, aknelääkkeet ja kortisonikuurit, antibioottikuurin lopusta odotettava 2vk, retinoli tuotteet ja kotikuorinnat oltava tauolla vähintään 1 viikko ennen hoitoon tuloa. Kaikki akuutit tulehdustilat ja sairaudet ovat myöskin este hoidolle. 

Hoidon jälkeen huomioitavaa

Dermapen mikroneulauksen jälkeen ihon paranemisprosessin aikana iholla voi esiintyä: Lievää kutinaa, hilseilyä, punoitusta esiintyy aina hoidon jälkeen ja seuraavana parina päivänä. Ihoa ei tule missään tapauksessa kuoria eikä hilseilevää ihoa repiä. Suoraa UV-valoa tulisi välttää pari vuorokautta hoidon jälkeen sekä hikiliikuntaa ja saunaa. Itseruskettavat tuotteet tai suihkurusketukset eivät myöskään ole suositeltavia hoidon jälkeen. Uimista uimahallissa tai luonnonvedessä tulisi välttää 48h hoidon jälkeen. Kosmeettisia tatuointeja ei suositella otettavaksi heti toimenpiteen jälkeen. Esteettisiin hoitoihin on myöskin pidettävä väliä sekä ennen, että jälkeen Dermapen mikroneulauksen.

Dermapen mikroneulauksen jälkeen tulee välttää 5 päivän ajan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät jotain seuraavista ainesosista:

– Mekaanisesti kuorivat tuotteet

-AHA happo tuotteet ( mm. glykoli-,maito-ja omenahappo)

-BHA hapot eli salisyylihappo

-bentsoyyliperoksidi

-retinoidit (mm. tretinoiini, adapaleeni, tatsaroteiini ja retinoli)

-Hydrokinoni

-vaalentavat aineet

-alkoholi( mm. isopropyylialkoholi, denaturoitu alkoholi)

Ihon hyvä kosteutus sekä suojaus on välttämätöntä hoidon jälkeen. Hoidon toteuttaja suosittelee sinulle ihosi hoitoon sopivat tuotteet. Huomaathan, että mikäli ihoa ei hoideta oikeanlaisilla tuotteilla tai kosteusvoiteella, voi siitä aiheutua haittaa iholle kuten liiallista kuivuutta tms.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, tarvittaessa kuorinta, hoitotoimenpide, lisäpalveluna uber pro peel kemiallinenkuorinta, naamio ja loppuvoiteet. Laitamme jokaisen hoidon päätteeksi ihon punoitusta neutralisoivaa suojavoidetta

 

Lue aknearpien hoito

Lue lisää ihon ikääntymisestä

Model_Blonde_Nina_Mask_54974-5184x3456-b29b411_CMYK (1)
2K6A9960
dermapen mikroneulaus
Aknearpien hoito mikroneulauksella
dermapen mikroneulaus

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi