Ihoanalyysi

Kattava ihoanalyysi

Ihoanalyysi Skinscan laitteella. Ihoanalyysistä saat apua kun koet, että kotona käytettävät ihonhoitotuotteet eivät tuota tulosta tai et tiedä millaiset ihonhoitotuotteet olisi ihollesi sopivat. Ihon tilan arviointi auttaa myös, kun taistelet epäpuhdasta ihoa vastaan, aknessa sekä tukkeutuvassa ihossa. Mustapäät, ihonalaiset tukkeumat sekä finnit voivat johtua monesta erilaisesta asiasta, joista yksi on hormonaaliset tekijät sekä vääränlaiset ihonhoitotuotteet.  Skinscan laitteen avulla saat apua myös kuivan ja punoittavan ihon hoidossa. 

Miten ihoanalyysi toimii?

Ihoanalyysissä laite analysoi ihon dermaalisen sekä epidermaalisen tilan. Kuvantamismenetelmä tutkii ihoa erittäin tarkasti ja antaa ihostasi raportin kymmenestä erilaisesta ihon tilasta. Skinscan ihoanalyysilaite tutkii ihosta mm. ihohuokosten kokoa, UV vaurioita , kosteustasapainoa, pinnan  vaurioita sekä pigmentaatioita. Laite antaa ihostasi raportin kuvien kautta, jotka yhdessä ihoasiantuntijan kanssa käydään läpi.  Analyysin yhteydessä ihoasiantuntijamme tekee sinulle suositukset  tuotteista ihon kotihoitoon, jotka auttavat sinua saavuttamaan paremman ihon. Ihoasiantuntija auttaa sinua myös valitsemaan sinulle sopivat hoidot ihosi kunnon parantamiseksi tai ihosi kunnon ylläpitämiseen. 

 

Analyysi tehdään aina meikittömälle iholle, joten tulethan analyysiin ilman meikkiä. Analyysi vie aikaa noin 30 minuuttia.

Kenelle

Analyysi on mielenkiintoinen tapa kurkistaa ihoosi pintaa syvemmälle ja tietää oikeasti kuinka ihosi voi. Erityisesti silloin kun mietit sarjahoidon aloittamista tai olet hukassa ihonhoidon kanssa ja sinulle sopivista tuotteista.

Hoidon jälkeen

Mikäli haluat aloittaa ihosi hoitamisen heti ihoanalyysin jälkeen, varaathan ajanvarauksesta yhdistelmävarauksen. Hoitoa voidaan muuttaa käynnin yhteydessä ihollesi sopivaksi. Suosittelemme aloittamaan pHformula pinnoitushoidoista.

Hoito sisältää

Skinscan ihoanalyysin laitteella

Kesto

Noin 30min

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi