Sokerointi

Helppo tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvoilta ja vartalolta

Sokeroinnit ovat hellävaraisia ja tehokkaita karvanpoistomenetelmiä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.  Sokerointi poistaa ihokarvan kokonaan ja samaan aikaan kuorii ihon pintakerrosta. Sopii siis mainiosti pintakuivalle iholle ja niin kesä- kuin talvisaikaankin.  Sokerointi voidaan toteuttaa niin vartalolle kuin kasvoillekin ja se on hellävarainen toimenpide. Sokeroinnilla karvat pysyvät poissa pidempään noin 3-5 viikkoa, karvan kasvusta riippuen. Säännöllisesti hoidettuna sokerointi vähentää tai saa karvan kasvun jopa lakkaamaan eikä karva kasva takaisin nipistelevänä sänkenä. 

Ota nämä huomioon ennen sokerointia

Sokerointiin tultaessa karvan on oltava noin 0,5- 1cm mittainen, tämä mitta riittää. Pidemmässä karvassa sokerointi voi sokerimassaa levittäessä tuntua nipistelyltä tai karvan tukistamiselta. Mikäli karva on pitkää voidaan sitä lyhentää ennen sokerointia. 

Älä kuori sokeroitavaa aluetta ennen sokerointia äläkä käytä iholla mitään öljyisiä voiteita tai tuotteita. 

Sokerointia ei voi toteuttaa alueelle jossa on:

– suuria mustelmia

-ihorikkeimiä 

-syyliä tai varsiluomia

-tuoreita arpia

-ihosi on vaurioitunut tai siinä on auringonpolttamia

Ota nämä huomioon sokeroinnin jälkeen

Sokeroinnin jälkeen tulisi välttää hikoilua ja saunomista vähintään 12 tunnin ajan. Vältä hankaavia, tiukkoja vaatteita heti sokeroinnin jälkeen. Ihosi voi punoitella ja olla vähän aikaa herkkä sokeroinnin jälkeen. Vältä myös auringonottoa tai kuuma altistusta heti hoidon jälkeen. Kosmetologi antaa sinulle tarkempia ohjeita hoidon jälkeen. 

Kenelle

Kaikille ihotyypeille

Kesto

alk. 30 minuuttia

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi