Pinnoitushoito

Miten pHformula pinnoitushoito toimii?

pHformula pinnoitushoidot perustuvat ihoa uudistavaan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.  Hoitojen vaikutus aktivoi ihon toimintoja tehokkaasti ja voi ylettyä aina dermaaliselle tasolle saakka. Tuttavallisemmin hoitoja voisi kuvailla kemialliseksi kuorinnaksi tai happohoidoksi. Pinnoitushoidot ovat turvallisia hoitoja toteuttaa eivätkä ne vaadi pitkiä toipumisaikoja. 

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin
happokuorintahoitoihin eli kemiallisiin kuorintoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Pinnoitushoidoissa on aina käytössä useampi happo samalla hoitokerralla, hoidot ovat siis happoyhdistelmä hoitoja.

 pHformula sarja on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi. pHformula pinnoitushoito hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja, kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatioita, aknea , couperosaa sekä ruusufinniä (rosaceaa)

Pinnoitushoidoilla iho-ongelmien hoitoa

Pinnoitushoitojen tarkoitus on parantaa ihosi ongelmat ja saada ihosi toimimaan terveesti sisältä päin, jolloin tulos ihon pinnalla on tuloksellista ja pitkäkestoista. Ihon ongelmiin ja niiden syntyyn vaikuttavat monet niin sisäiset kuin ulkoisetkin tekijät. Ihonhoidon tärkeimpiä kohtia on kotona käytettävät ihonhoitotuotteet. Tämän vuoksi konsultoimme aina ennen ihonhoidon aloittamista ja kartoitamme ihosi tilannetta kaikilta osa-alueilta. Ihosi on kokonaisuus kuten sinäkin.

Suosittelemme aina sarjahoitoa, jotta ihon häiriötilat saadaan tehokkaasti korjattua. Yhdestä hoitokerrasta iho kirkastuu ja kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin, mutta yksi hoitokerta ei useinkaan riitä korjaamaan iho-ongelmia.

PHformulan pinnoitushoidoista saatavilla myös medikaalitaso, joka on ihostimulaatiolta voimakkaampi hoito ja sen tekee sairaanhoitaja. Hoitosarjat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja sen hetkisen ihon tilanteen mukaan. Sarjahoidoilla saavutetaan maksimaalisia tuloksia, joten suosittelemme aina vähintään kolmen hoitokerran sarjaa. Hoitoon tullessa sinun ei itse tarvitse tietää, mikä hoito sopii juuri sinulle. Hoito valitaan yhdessä ihoasiantuntijan kanssa.

pHformula pinnoitushoito + nanoneulaus protonpen laitteella

 Nanoneulaus yhdistetään pHformula pinnoitushoitoon. Nanoneulauksessa käytössä on 108 silikonista karvamaista kartiota sisältävä steriili hoitopää, joka hoitaa 0,15mm tasolta ylintä epidermistä ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%.  Silikoniset karvamaiset kartiot erottavat solut epidermiksen ylemmässä kerroksessa ja mahdollistavat aktiivisten tuotteiden imeytymisen. Tämän hoidon hyötyihin kuuluu pigmentaation vähentäminen, lisääntynyt solujen vaihtuvuus, ihon nuorentaminen ja välitön hehku ilman toipumisaikaa.  Nanoneulaus on ihanteellinen hoito herkille alueille kuten silmänympärykset sekä huulten ympärykset ja huulet. Nanoneulaus hoitoon yhdistetään hoitolassamme aina pHformulan pinnoitushoito eli happoyhdistelmä hoito. Tämä hoitoyhdistelmä saa aikaan iholla välittömän hehkun, parantaa epätasaista ihonsävyä ja tekstuuria.

Hoidolla saadaan optimaalisia hoitotuloksia ihonhoidossa ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus yksistään voidaan tehdä myös raskaana oleville, mutta tällöin emme yhdistä hoitoon pinnoitushoitoa.

pHformula pinnoitushoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa, joka löytyy meiltä ihonhoitokeskukselta. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan iho voi hilseillä muutaman päivän kuluttua hoidosta. Rajua punoittelua hoidon jälkeen ei usein ole. 

Lue lisää aknen hoidosta

Lue lisää couperosasta

Lue lisää ruusufinnistä

pHformula pinnoitushoitojen tuloksia
epäpuhtaan, punoittavan ja akneen taipuvaisen ihon hoito pHformulan pinnoitushoidolla
Pinnoitushoitojen sarja
pHformula ihonhoitotuotteet + pinnoitushoitojen sarja

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.