Geelilakkaus

Geelilakkaukset sormiin tai varpaisiin

Geelilakkaus on erinomainen valinta, kun haluat kestävän lakkauksen ja huolitellut kynnet. Ehdoton  suosikkihoito pitää kynnet siistinä ja huoliteltuna useamman viikon ajan.  Valittavanasi on useita eri värivaihtoehtoja. Kynsiin voidaan loihtia myös kaunis ja klassinen ranskalainen lakkaus. Valittavanasi on myös lisäpalveluna koristelujen laitto, kuten pienien strassi timanttien lisäys lakan päälle koristamaan lopputulosta.

 

Käytämme geelilakkauksissa laadukkaita Cuccio Colour Veneer- geelilakkoja. Lakkojen patentoitu ”Triple Pigmentation Technology” takaa erinomaisen peittävyyden, täydellisen värin, uskomattoman kiillon ja kestävyyden.  Lakkojen joustava ja kynsiä vahvistava koostumus vahvistaa luonnonkynttä ja auttaa kynsiä pysymään terveinä. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita, ne ovat 100% vegaanisia eivätkä sisällä parabeeneja, hajusteita tai yleisimpiä allergeenejä.

Miten hoito tehdään?

Geelilakkaus on luonnonkynnelle tehtävä, LED- valon alla kovetettava lakkaus.  Lakkausta varten kynttä ei tarvitse ohentaa, ainoastaan kynnen kiilto poistetaan kevyesti. Joustavien geelilakkojen ansioista luonnonkynsi pysyy suojassa kolhuilta, liuskoittumiselta sekä katkeilulta. Geelilakkojen alla oma kynsi pääse vahvistumaan ja kasvamaan terveenä. Tästä syystä lakkaus sopii ohuemmallekin tai helposti katkeilevalle, liuskoittuvalle luonnonkynnelle. Lakkaukset voidaan tehdä myös varpaankynsille. Varpaankynsien kestolakkauksen voi yhdistää myös jalkahoitoon. Lakkauksella ei voida tuoda omaan luonnonkynteen lisäpituutta.  Lakkauksella ei voida tuoda omaan luonnonkynteen lisäpituutta. 

Kenelle kynsien geelilakkaus soveltuu?

Kaikille, jotka haluavat helpot ja kauniit kestävät lakkaukset. Erityisesti suosittu palvelu juhlakausiin ja kesäkaudelle

Hoito sisältää

Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, geelilakkauksen sekä kynsinauhaöljy

Huoltoon sisältyy vanhojen geelilakkojen poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, uusi geelilakkaus sekä kynsinauhaöljy

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi