Kynsien kestolakkaus

Kestävät lakkaukset sormien- tai varpaidenkynsiin

Kauniit kynsilakat läpi vuoden. Ehdoton kesäajan suosikkihoito geelilakkaus pitää kynnet siistinä ja huoliteltuna useamman viikon ajan.  Valittavanasi on useita eri värivaihtoehtoja tai klassisen kaunis ranskalainen manikyyri.

Geeli- eli kestolakkaus on luonnonkynnelle tehtävä, LED- valon alla kovetettava lakkaus.  Lakkausta varten kynttä ei tarvitse ohentaa, ainoastaan kynnen kiilto poistetaan kevyesti. Joustavien geelilakkojen ansioista luonnonkynsi pysyy suojassa kolhuilta, liuskoittumiselta sekä katkeilulta. Geelilakkojen alla oma kynsi pääse vahvistumaan ja kasvamaan terveenä. Tästä syystä kestolakkaus sopii ohuemmallekin tai helposti katkeilevalle, liuskoittuvalle luonnonkynnelle. Geelilakkaukset voidaan tehdä myös varpaankynsille. Varpaankynsien kestolakkauksen voi yhdistää myös jalkahoitoon.

Geelilakkaus pysyy kynsissä siistinä n. 2-5 viikkoa, riippuen oman kynnen laadusta. Pysyvyyteen voivat vaikuttaa myös elintavat, työ sekä harrastukset.

 

Käytämme geelilakkauksissa laadukkaita Cuccio Colour Veneer- geelilakkoja. Lakkojen patentoitu ”Triple Pigmentation Technology” takaa erinomaisen peittävyyden, täydellisen värin, uskomattoman kiillon ja kestävyyden.  Lakkojen joustava ja kynsiä vahvistava koostumus vahvistaa luonnonkynttä ja auttaa kynsiä pysymään terveinä. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita, ne ovat 100% vegaanisia eivätkä sisällä parabeeneja, hajusteita tai yleisimpiä allergeeneja.

Kenelle kynsien kestolakkaus soveltuu

Kaikille, jotka haluavat helpot ja kauniit kestävät lakkaukset. Erityisesti suosittu palvelu juhlakausiin ja kesäkaudelle

Hoito sisältää

Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, geelilakkauksen ja kynsinauhaöljyn laiton

 

Huoltoon sisältyy vanhojen geelilakkojen poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, uusi geelilakkaus ja kynsinauhaöljyn laitto 

Kesto

alk. 60 minuuttia

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastostamme

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi