IBX hoito

IBX hoito vahvistaa omaa luonnonkynttä

IBX hoidossa omaan luonnonkynteen imeytetään tehoaine lämmön avulla.  IBX hoito tekee kynsilevyjen väliin suojan kiinnittämällä ylempiä kynsilevykerroksia yhteen, jonka ansiosta kynsi ei liuskoitu. Suojaa ja vahvistaa kynttä.  Hoito on erinomainen kestolakkauksen poiston jälkeen, jolloin oma kynsi saattaa tarvita vahvistusta. 

Mikäli haluat vahvistaa oman kynnen kasvua tulisi hoitoa tehdä 2-4 vk välein niin kauan kun on tarvetta. 

Kenelle

Sinulle, kun haluat vahvistaa oman luonnonkynnen kasvua tai päästä eroon kynsien liuskottumisesta. Haluat vahvistaa rakennekynsien tai kestolakkauksien poisoton jälkeen oman kynnen luonnollista kasvua. Erinomainen myös kestolakkauksen alle, jolloin IBX system hoito antaa kestolakkaukselle pidempää kestoa.

Kesto

Keskimäärin 15minuuttia

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi