Sairaanhoitajan konsultaatio​

Tervetuloa sairaanhoitajan konsultaatioon

Etkö tiedä, mikä hoito olisi sinulle sopivin? Sinulle jäi kysyttävää tai haluat saada lisätietoa hoidoista tai kotihoitotuotteista.  Konsultaation voi varata ajan myös , jos haluat lisätietoa tai keskustella esteettisistä pistoshoidoista. Voit myös olla kauempaa käymässä Oulussa ja haluaisit ensin käydä keskustelemassa hoidoista ennen ajan varaamista. Silloin suosittelemme varaamaan ajan sairaanhoitajan konsultaatioon. Konsultaatiossa käydään läpi ihosi kuntoa ja sen hetkinen tilanne, kartoitetaan terveydentilaasi ja keskustellaan luottamuksellisesti sinulle sopivimmasta hoidosta. Ennen jokaista konsultaatiota asiakas täyttää esitietolomakkeen, jonka jälkeen tiedot siirretään potilastietojärjestelmäämme. Konsultaatiossa voidaan suunnitella myös sarjahoito sekä kotihoitoresepti ihon kuntoon saattamiseksi. Konsultaatioita voidaan suorittaa myös etänä, otathan yhteyttä niin sovitaan konsultaatiolle sopiva aika. 

Kesto

30 min

Hinta

Konsultaatio käynti on maksuton. Sairastuessasi tai esteen sattuessa aika on peruttava 24h ennen varsinaista aikaa, muutoin perimme 100€ sakkomaksun. Konsultaatiossa käynti ei edellytä sinua varaamaan aikaa hoitoon. Mikäli tulet kauempaa ja haluat konsultaation jälkeen mahdollisen hoidon huomioithan tämän aikaa varatessasi sillä konsultaatio aika yksin ei riitä hoidon toteutukseen. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun tai voit myös varata konsultaatio ajan sekä hoitoajan perään.

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi