Konsultaatio

Tervetuloa sairaanhoitajan konsultaatioon

Etkö tiedä, mikä hoito olisi sinulle sopivin? Sinulle jäi kysyttävää tai haluat saada lisätietoa hoidoista tai kotihoitotuotteista.  Konsultaation voi varata ajan myös , jos haluat lisätietoa tai keskustella esteettisistä pistoshoidoista. Voit myös olla kauempaa käymässä Oulussa ja haluaisit ensin käydä keskustelemassa hoidoista ennen ajan varaamista. Silloin suosittelemme varaamaan ajan sairaanhoitajan konsultaatioon. 

Konsultaatiossa käydään läpi ihosi kuntoa ja sen hetkinen tilanne, kartoitetaan terveydentilaasi ja keskustellaan luottamuksellisesti sinulle sopivimmasta hoidosta. Ennen jokaista konsultaatiota asiakas täyttää esitietolomakkeen, jonka jälkeen tiedot siirretään potilastietojärjestelmäämme. Konsultaatiossa voidaan suunnitella myös sarjahoito sekä kotihoitoresepti ihon kuntoon saattamiseksi. Konsultaatioita voidaan suorittaa myös etänä, otathan yhteyttä niin sovitaan konsultaatiolle sopiva aika. 

Mitä konsultaatiossa tehdään?

Sairaanhoitajan konsultaatio alkaa aina esitietolomakkeen täyttämisellä. Huolehdimme aina ensisijaisesti ammattitaitoisesta, laadukkaasta ja potilasturvallisesta hoidosta emmekä suunnittele tai toteuta mitään hoitoja hätiköidysti. Konsultaatiossa sairaanhoitaja keskustelee kanssasi asioista joihin toivot muutosta ja apua. Iho ja ikääntyminen on paljon muutakin kuin se, mitä ihon pinnalla näkyy, joten siksi meille on äärimmäisen tärkeää miettiä sinua kokonaisuutena, kun suunnitellemme hoitoja tai mietimme, mistä tietyt iho-ongelmat tai reaktiot ihossa johtuvat.

Hyvin usein konsultaatiossa apua kaivataan ihonhoitorutiineihin tai oikeanlaisten tuotteiden suositteluihin. Olemme erikoistuneet ihon laatua korjaaviin ja parantaviin hoitoihin kuten myös ikääntymisen merkkien hoitoihin. Nämä kaksi asiaa kuitenkin kulkevat hyvin vahvasti käsikädessä eikä ikääntymistä voida hoitaa kauniisti ja tuloksellisesti mikäli emme hoida ihon laatua. 

 

Konsultaation jälkeen

Voit varata aikaa hoitoon tai jäädä vielä pohtimaan asioita. Konsultaatiossa voimme katsoa jo sinulle oikeanlaiset tuotteet ihosi kunnostamiseen kotona. Hoitojen aloittaminen on aina jokseenkin projekti ja vaatii usein sarjahoitoja. Konsultaatiossa sairaanhoitaja kertoo sinulle näistä lisää

 

Kesto

30 min

Vastaava sairaanhoitaja Sini
Sairaanhoitaja Jenny

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi