Profhilo hoito kohottaa ja kiinteyttää kasvoja ja kaulaa

Profhilo hoito kasvot ja kaula

Profhilo on stabiloitu hyaluronihappovalmiste, jonka teho perustuu korkean ja matalan molekyylipainon hybridikombleksiin. Tuote sisältää ultrapuhdasta hyaluronihappoa, joka valmistetaan innovatiivisen IBSA:n patentoiman NAHYCO-teknologian avulla. NAHYCO- teknologian ansiosta tuote ei sisällä lainkaan kemiallisia ristisidosaineita. Profhilossa ei ole eläinperäisiä aineita. Profhilo hoito vaikuttaa ihon tekstuuriin ja kiinteytykseen eli toimii liftaavana hoitona kasvoille ja kaulalle. Profhilo tuotteessa on korkeimpia hyaluronihappopitoisuuksia markkinoilla.  Hoito voidaan toteuttaa monen ikäiselle asiakkaalle. Nuoremmilla hoito toimii ennaltaehkäisevästi, Kun kudokseen on tullut jo iän mukana tuomaa veltostumaa, toimiiProfhilo hoito kohottavana. Suositelemme aina sarjahoitoa, joka sisältää kaksi hoitokertaa kuukauden välein. Hoitoon voidaan yhdistää myös muita esteettisiä hoitoja. Suosittelemme maksutonta konsultaatiota ennen hoitoon tuloa.

Miten profhilo hoito toteutetaan

Profhilo hoito tehdään injektoimalla hoitoalueelle hyaluronihappoa BAP -tekniikalla.  BAP- tekniikassa ihon alle injektoidaan useampaan kohtaan pieniä papuloita  valmistetta. Hyaluronihapo leviää ihon alla antaen kohottaa ja liftaavaa vaikutusta. Hoito on lähes kivuton ja nopea toteuttaa. Oulun ihonhoitokeskuksella Profhilo hoidon toteuttaa virallisen koulutuksen (IBSA) käynyt sairaanhoitaja.

Profhilo hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä pistoalueilla punoittavat kohdat sekä pieni kohouma, jotka häviävät yleensä pistospäivän iltaan mennessä. Kaulan hoitoa tehdessä voi kohoumat olla selkeämmät kuin kasvoilla. Mustelmat ovat mahdollisia kaikissa pistoshoidoissa. Hoidon jälkeen on hyvä välttää 24h saunaa, urheilua, alkoholia ja tupakointia. Meikkaamista emme suosittele heti hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä hoidosta voit asettaa jo meikkiä kasvoille. 

Soveltuuko Profhilo hoito sinulle?

Suosittelemme aina uudelle asiakkaalle maksutonta arviokäyntiä sairaanhoitajalla. Profhilo hoito on puhdasta hyaluronihappoa sisältävä hoito, joten allergioiden mahdollisuus on melko minimaalinen. Hoitoa tehdään ikääntymisen merkkeihin eli suotavaa on yli 35 vuoden ikä, katsomme kaikki asiakkaamme aina yksilöllisesti ja arvioimme oikean hoitomuodon. Hoito ei sovellu raskaana oleville tai imettäville. Ihossa ei saa olla mitään tulehduksellista hoitoon tullessa. Huomioithan myös todella herkän tai reaktiivisen ihon. 

Kesto

30 minuuttia

Hinta

Tarkasta hinnat hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi