PRP hoito

PRP hoito ( platelet- rich plasma )

PRP hoito on myös vampyyrihoitona tunnettu tehokas hoitomuoto, joka soveltuu moneen. PRP hoidossa käytetään asiakkaan omaa laskimoverta, josta on eristetty plasma. Verihiutalein sekä kantasoluin rikastettu asiakkaan oma  plasma uudistaa ihoa, stimuloi kollageenin tuotantoa sekä vetää puoleensa omia kantasoluja. Hoidon teho perustuu pistoksilla tehtyyn hoitoon, joka aktivoi fibroplasti -solut tuottamaan kollageenia, mutta erityisesti myös verihiutaleilla rikastetun plasman käynnistämiin prosesseihin, jotka aktivoivat ihoa sisältäpäin. Hoito ei sisällä mitään synteettisiä ainesosia ja näin ollen se on luonnollinen hoitomuoto. 

PRP hoidon hoitokohteita

– hiustenlähtö ja hiustenharveneminen miehillä sekä naisilla

– tummat silmänaluset

– Ikääntymisen merkit kasvoilla, kaulalla sekä decolteella

 

PRP hoito toteutetaan sarjahoitona

Suosittelemme aina sarjahoitoa parhaimpien tulosten saavuttamiseksi. Hoitokertojen määrä katsotaan tapauskohtaisesti. Yleensä hoitokertoja tarvitaan noin 4-5 kertaa ja hoitoväli on keskimäärin 3-4 viikkoa. Tulokset PRP hoidosta alkavat näkyä noin 3 viikon kohdalla.

PRP -hoidon jälkeen

Iholla esiintyy punoitusta ja lievää turvotusta hoidon jälkeen. Vältä hoitoalueen koskettelua vähintään 6h ajan. Meikata voit seuraavana päivänä. Sauna, urheilu ja muu kova hikoilu tulisi välttää vähintään 2vrk toimenpiteen jälkeen. Toteuta jälkihoitoa hoidon tekijän suosittelemilla tuotteilla.

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi