Hydrobooster

Ihon syväkosteutusta sekä juonteiden tasoitusta

Hydrobooster hoidolla voidaan korjata ihosta rakenteen menetystä ja näin ollen kohottaa kasvojen piirteitä sekä häivyttää juonteita. Yksi suurin syy ikääntymisen merkkeihin on ihon kosteuden menetys. Ihon kosteutus on äärimmäisen tärkeää ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi sekä juonteiden ennaltaehkäisemiseksi. Kun ihoon lähdetään palauttamaan syvempää kosteustasapainoa, se kuin itsestään nuorenee ja juonteet siloittuvat. Viscoderm hydrobooster sisältää stabiloitua hyaluronihappoa, joka toimii kaksivaikutteisesti. Kosteuttava ja kudosta uudistava ominaisuus yhdessä mekaanisen venytyksen kanssa tasoittaa pinnallisimpia juonteita ja näin saadaan aikaan ainutlaatuinen HYDROSTRETCH vaikutus.  Tämä vaikutus on mahdollista hydroboosterin ominaisuuksien vuoksi. Hydrobooster hoito antaa erinomaisia tuloksia kasvojen dynaamisilla alueilla, kuten silmien ympärillä, otsalla sekä suun ympärillä. Erinomaista apua haastavaan ylähuulen päällys osan ”tupakkaryppyihin”. 

Miten hydrobooster hoito tehdään?

Hoito toteutetaan injektoimalla hydroboosteria useiden pistosten avulla ihoon. Hoito voidaan toteuttaa myös kanyylia käyttäen.  Hoitoa ennen voidaan iholle levittää puudutevoidetta, joka vie kipua pois. Hoidon aikana voi tuntua pientä nipistyksen omaista tunnetta.

Suosittelemme sarjahoitoa. Hoito voidaan yhdistää suosittuun Profhilo hoitoon. 

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat kosteuttaa ihoa tai häivyttää ikääntymisen merkkejä sekä ennaltaehkäistä niitä.

Hoidon jälkeen

Ihon suojaaminen laadukkaalla spf voiteella on tärkeää aina. Suosittelemme pHformulan spf 30 tai spf 50 päivävoiteita, jotka myös kosteuttavat ihoa. 48h hoidon jälkeen on tärkeää välttää hikoilua sekä kuumalle altistumista kuten auringonottoa. Heti toimenpiteen jälkeen ihon koskettelua on vältettävä vähintään 3h ajan. Meikin levittäminen iholle on suotavaa vasta 24h kuluttua hoidosta. 

 Koska hoito sisältää useita pistoksia ihoon, on mustelmien riski aina olemassa. Hoidon jälkeen hoitoalue voi punoitella. Nämä ovat ohi meneviä reaktioita.

Kesto

noin 45min

Hydrobooster hoidon jälkeen

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi