Oulun ihonhoitokeskuksen kanta-asiakkuus

Kanta-asiakaskortti

Kestävän ja pitkän asiakassuhteen luonti on meille Oulun ihonhoitokeskuksella kunnia asia. Panostamme laatuun ja hyvää asiakaspalveluun ja toivomme, että asiakkaat viihtyvät käydessään meillä. Toivottavasti tämä näkyy myös asiakkaillemme. Yhä useammat ovat liittyneet kanta-asiakkaiksemme ja nauttivat nyt monia rahanarvoisia etuja niin meiltä kuin yhteistyökumppaneiltamme.

Erityisesti esteettisissä hoidoissa on tärkeää hoidattaa itseään terveydenhuollon ammattilaisella ja ammattilaisella, jolla on kokemusta sekä näkemystä esteettisten hoitojen tekemiseen.  

Sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi Oulun ihonhoitokeskuksen kanta-asiakkuus samalla, kun käyt hoidattamassa itseäsi. Kanta-asiakkuus maksaa 49€, joka on kertamaksu. Tämän jälkeen asiakkuus on sinulle voimassa ilman aika rajoitusta sekä saat fyysisen kanta-asiakaskortin. Kanta-asiakaskortit ovat henkilökohtaisia. Ostaessasi kanta-asiakaskortin pääset heti nauttimaan eduistamme.

Kanta-asiakaskortilla olet oikeutettu nauttimaan kanta-asiakaseduista joita ovat:

-Jatkuvasti alhaisempi hinta hinnastoon merkityistä hoidoista

-Vaihtuvat kanta-asiakasedut, jotka tulevat sähköpostiin uutiskirjeen muodossa ja ovat voimassa 2kk kerrallaan

-Yhteistyökumppaneidemme edut

(pidätämme oikeuden kanta-asiakaskortti etuuksien muutoksiin)

 

Yhteistyökumppaneidemme edut:

 Koulukadun hymy- hammaslääkäriasemalta

Hampaiden valkaisu-paketti 190€ (norm.225€) paketti sisältää hampaiden tarkastuksen, röntgen kuvat, hammaskiven poiston sekä vastaanotolla tehtävän valkaisun.

Vieraile Koulukadun hymyn sivustolla tästä.

Estetica Oulu

Microblading ja micropigmentoinnit -15% normaalihinnoista

Vieraile Estetican sivustolla tästä.

 

Kukkastudio Unelmia

Kaikista sidontatöistä kuten kimput, asetelmat ja kranssit -10% normaalihinnoista

Vieraile kukkastudio Unelmia sivustolla tästä

Valmentaja/ PT Iina Kervinen

Yksilöity treeni- ja ravinto-ohjelma 99€ (norm. 149€)

Vieraile PT Iina Kervinen sivustolla tästä

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi