Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakaskortti

Kanta-asiakkuus on meille kunnia asia. Kestävän ja pitkän asiakassuhteen luonti on meille Oulun ihonhoitokeskuksella kunnia asia. Panostamme laatuun ja hyvää asiakaspalveluun ja toivomme, että asiakkaat viihtyvät käydessään meillä. Toivottavasti tämä näkyy myös asiakkaillemme. Yhä useammat ovat liittyneet kanta-asiakkaiksemme ja nauttivat nyt monia rahanarvoisia etuja niin meiltä kuin yhteistyökumppaneiltamme.

Erityisesti esteettisissä hoidoissa on tärkeää hoidattaa itseään terveydenhuollon ammattilaisella ja ammattilaisella, jolla on kokemusta sekä näkemystä esteettisten hoitojen tekemiseen.  

Sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi Oulun ihonhoitokeskuksen kanta-asiakkuus samalla, kun käyt hoidattamassa itseäsi. Kanta-asiakkuus maksaa 49€, joka on kertamaksu. Tämän jälkeen asiakkuus on sinulle voimassa ilman aika rajoitusta sekä saat fyysisen kanta-asiakaskortin. Kanta-asiakaskortit ovat henkilökohtaisia. Ostaessasi kanta-asiakaskortin pääset heti nauttimaan eduistamme.

 

Mitä kanta-asiakkuuteen kuuluu?

-Kanta-asiakasedut merkityistä hoidoista

-Vaihtuvat kanta-asiakasedut, jotka tulevat sähköpostiin uutiskirjeen muodossa ja ovat voimassa 2kk kerrallaan

-Yhteistyökumppaneidemme edut

(pidätämme oikeuden kanta-asiakaskortti etuuksien muutoksiin)

 

Yhteistyökumppaneidemme etuudet kanta-asiakkaille

 

Balmuir brand store & outlet oulu

Balmuir on suomalainen lifestyle brändi, jonka tuotevalikoima koostuu eksklusiivisista muodin ja kodin mallistoista. Balmuir Brand store & outlet Oulu tarjoaa kanta-asiakkaillemme -15% etuuden kanta-asiakasko Balmuir Oulun myymälästä saat -15% etuuden normaalihintaisista tuotteista kanta-asiakaskorttiamme näyttämällä ostoksen yhteydessä. (voimassa 10/24)

KaikuArt

KaikuArt on kahden naisen – äidin ja tyttären- paikallinen yritys. Kanta-asiakaskortilla -15% valmiista teoksista ja -10% tilaustaiteesta- Kotisovituksen Oulun alueella mahdollisia. KaikuArtin teoksia on nähtävillä hoitolassamme.

Koulukadun hymy- hammaslääkäriasemalta

Hampaiden valkaisu-paketti 190€ (norm.225€) paketti sisältää hampaiden tarkastuksen, röntgen kuvat, hammaskiven poiston sekä vastaanotolla tehtävän valkaisun.

 

Kukkastudio Unelmia

Kaikista sidontatöistä kuten kimput, asetelmat ja kranssit -10% normaalihinnoista

Tyylimanageri Auli Lukkarila

-10% etu meikinopastuksista, värianalyyseista, kestopigmentoinneista verkkokaupan kautta ostaessa koodilla: UUSITILAUS

Valmentaja/ PT Iina Kervinen

Yksilöity treeni- ja ravinto-ohjelma 99€ (norm. 149€)

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi