Zo skin health

Zo skin health hoito-ohjelmat sekä ihonhoidot

Zo skin health tarjoaa kokonaisvaltaisen ja yksinkertaisen lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen. Zo skin health tuotesarja on Amerikasta lähtöisin oleva medikaalinen ihonhoitosarja, jonka kehittäjänä on toiminut  ihotautilääkäri Dr. Zein Obagi, joka on kansainvälisesti tunnustettu dermatologi, palkittu keksijä sekä kouluttaja.  Hän on kehittänyt jo yli 35 vuoden ajan uraauurtavia ihonhoitoratkaisuja, joiden tavoitteena on terve iho ei vain ihovaurioiden tai sairauksien hoito.  

Zo:lla uskotaan, että ainoa keino saavuttaa terve iho on tieteen avulla. Zo:n käsitys ihonhoidosta on kolmivaiheinen ja se  haastaa käsityksellään ajatuksesi perinteisestä ihonhoidosta. Zo tarjoaa kattavan lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen kaikille.  

Zo skin health tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja, tarjoamalla edistyksellisiä tuotteita sekä klinikkahoitoja.

 

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat kauniin ja terveen ihon. Zo tarjoaa ratkaisuja ihotyypistä tai ihon kunnosta riippumatta. Hoito-ohjelmat räätälöidään juuri sinun ihollesi.

Zo skin healt - kolmivaiheinen lähestymistapa ihon kotihoitoon

VAIHE 1 Getting skin ready

-terveen ihon perustana in muutama yksinkertainen vaihe, palauta iho takaisin terveempään ja tasapainoisempaan tilaan

VAIHE 2 Prevent + Correct

-Laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat iho-ongelmia kuten aknea, rosaceaa, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntyä

VAIHE 3 Protect

-Zo aurnkovoiteissa on triple-spectrum protection suoja, joka suojaa auringon ja valon aiheuttamilta vaurioilta

Zo skin healt - terveen ihon määritelmä

Pehmeä ja sileä rakenne

kiinteä ja kimmoisa

Tasainen sävy

Kosteutettu

Vastustuskykyinen

Ei sairauksia

Kun tavoitellaan tervettä ihoa täytyy tuotteiden olla sellaisia, jotka keskittyvät ihon vahvistamiseen, ihosolujen toiminnan optimointiin, herkän ihon rauhoittamiseen sekä kroonisen tulehduksen poistamiseen. Zo tuotteet kiinnittävät huomiota juuri näihin seikkoihin ja ovat näin ollen huomattavasti laaja-alaisempia verrattuna perinteiseen lähestymistapaan.

Zo skin health klinikkahoidot

Klinikkahoidot tukevat matkaasi terveen ihon saavuttamiseen. Voit käydä klinikkahoidoissa kerran viikossa. Zo skin health klinikkahoidoilla voidaan hoitaa kaikenlaisia ihoja kuten rasvaista ihoa ja aknea, ikääntyvää ihoa, kuivaa ja kosteusköyhää, pigmentaatioita, punoittavaa ihoa sekä herkkää ihoa. Hoito valitaan aika ihosi kunnon ja tarpeen mukaan. 

Hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kolmivaiheisen kuorinnan, naamion sekä loppu voiteet. Hoidon tehokkuuden aikana pääset myös rentoutumaan kuorintojen aikana sekä naamion vaikutuksen aikana. 

Zo skin heath klinikkahoidot:

Anti-ageing– vahvistaa ihon rakennetta, kostetutaa ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Suositellaan tehtäväksi joak toinen viikko kunnes toivottu hoitotulos on saavutettu

Redness- lievittää punoittelua ja herkistyneen ihon näkyviä oireita. Suositellaan tehtäväksi joka toinen viikko kunnes toivottu hoitotulos on saavutettu

Ultra hydration– kehitetty erityisesti kuivalle iholle, kosteuden palauttamiseksi ja rahoittamaan ärtynyttä ihoa. Suositellaan tehtäväksi kerran viikossa kuukauden ajan

Skin brightening– kehitetty tasoittamaan ihon sävyä. Suositellaan tehtäväksi kerran viikossa kuukauden ajan.

Kaikki hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kolmivaiheisen kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

Hoidot ovat noin 50minuutin mittaisia ja sisältävät hoidon kasvoille ja kaulalle. Mikäli et tiedä minkä hoidon varaisit, voit tehdä varauksen mihin tahansa hoitoon ja katsomme hoitoa aloittaessa sinulle parhaan vaihtoehdon. Hoidot ovat saman hintaisia.

Mistä minun tulisi aloittaa?

Mikäli halut alkaa toteuttaa Zo skin health hoito-ohjelmaa, tulee sinun varata aika Zo skin health ihonhoidon konsultaatioon. Voit myös varata aikasi klinikkahoitoon, mikäli toivot jo hoitoa samalla kertaa. 

Kesto

Noin 50 minuuttia klinikkahoidot

Konsultaatio 30minuuttia. 

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi