Zo skin health

Zo skin health

Zo skin health tarjoaa kokonaisvaltaisen ja yksinkertaisen lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen. Tuotesarja on Amerikasta lähtöisin oleva medikaalinen ihonhoitosarja, jonka kehittäjänä on toiminut  ihotautilääkäri Dr. Zein Obagi, joka on kansainvälisesti tunnustettu dermatologi, palkittu keksijä sekä kouluttaja.  Hän on kehittänyt jo yli 35 vuoden ajan uraauurtavia ihonhoitoratkaisuja, joiden tavoitteena on terve iho ei vain ihovaurioiden tai sairauksien hoito.  

Zo:lla uskotaan, että ainoa keino saavuttaa terve iho on tieteen avulla. Zo:n käsitys ihonhoidosta on kolmivaiheinen ja se  haastaa käsityksellään ajatuksesi perinteisestä ihonhoidosta. Zo tarjoaa kattavan lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen kaikille.  

Zo skin health tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja, tarjoamalla edistyksellisiä tuotteita sekä klinikkahoitoja.

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon kotihoitoon

VAIHE 1 Getting skin ready

-terveen ihon perustana in muutama yksinkertainen vaihe, palauta iho takaisin terveempään ja tasapainoisempaan tilaan

VAIHE 2 Prevent + Correct

-Laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat iho-ongelmia kuten aknea, rosaceaa, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntyä

VAIHE 3 Protect

-Zo aurnkovoiteissa on triple-spectrum protection suoja, joka suojaa auringon ja valon aiheuttamilta vaurioilta

Terveen ihon määritelmä

Pehmeä ja sileä rakenne

kiinteä ja kimmoisa

Tasainen sävy

Kosteutettu

Vastustuskykyinen

Ei sairauksia

Kun tavoitellaan tervettä ihoa täytyy tuotteiden olla sellaisia, jotka keskittyvät ihon vahvistamiseen, ihosolujen toiminnan optimointiin, herkän ihon rauhoittamiseen sekä kroonisen tulehduksen poistamiseen. Zo tuotteet kiinnittävät huomiota juuri näihin seikkoihin ja ovat näin ollen huomattavasti laaja-alaisempia verrattuna perinteiseen lähestymistapaan.

Zo skin health hoidot

Klinikkahoidot tukevat matkaasi terveen ihon saavuttamiseen. Voit käydä klinikkahoidoissa kerran viikossa. Zo skin health klinikkahoidoilla voidaan hoitaa kaikenlaisia ihoja kuten rasvaista ihoa ja aknea, ikääntyvää ihoa, kuivaa ja kosteusköyhää, pigmentaatioita, punoittavaa ihoa sekä herkkää ihoa. Hoito valitaan aika ihosi kunnon ja tarpeen mukaan. 

Hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kolmivaiheisen kuorinnan, rentouttavan hieronnan, naamion sekä loppu voiteet. Hoidon tehokkuuden aikana pääset myös rentoutumaan kuorintojen aikana sekä naamion vaikutuksen aikana.  Hoidot toteuttaa kosmetologi sekä ihoasiantuntija Sandra.

 

Mistä minun tulisi aloittaa?

Mikäli halut alkaa toteuttaa Zo skin health hoito-ohjelmaa, tulee sinun varata aika Zo skin health ihonhoidon konsultaatioon. Zo ihonhoidon konsultaatioita pitää sairaanhoitajat sekä kosmetologi, voit itse valita kenelle aikasi varaat. Voit myös varata aikasi klinikkahoitoon, mikäli toivot jo hoitoa samalla kertaa. 

Kesto

Noin 50 minuuttia klinikkahoidot

Konsultaatio 30minuuttia. 

Lue lisää ihoanalyysista

Lue lisää aknen hoidosta 

Lue lisää couperosasta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi