Henna kulmat

Hennavärjäys kulmiin

Henna säilyttää kulmakarvojen kauniit muodot ja värin kirkkaana enintään kahdeksan viikkoa. Henna on hellävarainen iholle sekä kulmakarvoille. Henna aktivoituu vedellä eikä tarvitse hapetetta. Hennavärjäyksellä väri säilyy kulmissa pidempään.

Ammattikäyttöön kehitetty tuote kulmakarvojen värjäämiseen, joka on sekä helppokäyttöinen että kestävä. Sen pohjana on aitoja hennakasvin lehtiä ja siihen on lisätty korkealaatuisia hiusvärejä. Puhdas henna pelkältään tuo aina esille punaisen värin. Tämän takia kulmien värjäykseen käytettävät hennavärit eivät voi olla 100 % orgaanisia, vaan niihin on lisätty hiusvärejä oikean sävyn saamiseksi. Ei ole käytetty kovia kemikaaleja, kuten ammoniakkia, lyijyä tai peroksidia, eikä se näin ollen vahingoita ihoa. 

 Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Värin pysyvyyteen vaikuttavat ihotyyppit. H värjää myös harmaantuneet kulmat. Hennaväri aktivoituu lämpimässä vedessä eikä vaadi herkistävää hapetetta. Hennavärjäys kulmiin on semi-pysyvä värjäys tekniikka ja täydellinen heille, jotka haluavat herätä täydellisillä kulmilla 

Hennavärjäyksen esteet

Emme suosittele henna värjäystä jos: Olet raskaana. Sinulla on todettu alopecia(hiusten lähtöä, pälvikalju) Yliherkkyys hennalle tai yliherkkyys hiusväreille. Olet alle 16-vuotias. 

Hennavärjäyksen toteutus

Puhdistamme käsiteltävän alueen sekä teemme kevyen kuorinnan, jotta saamme kuolleen ihosolukon pois. Mittaamme kulmat josta alamme hahmottamaan kulmien muotoa, jotta kulmista tulee symmetrisemmät. Valitsemme sopivan värin, jonka valitsemme toiveiden, mutta myös ihotyypin sekä kulmakarvojen vahvuuden mukaan. Hennavärjäyksen jälkeen kulmat siistitään nyppimällä haluttuun muotoon. 

Kotihoito-ohjeet hennavärjäyksen jälkeen

24h käsittelyn jälkeen tulisi välttää kulmien kastelua. Pidentääksesi pysyvyyttä vältä liiallista pesua kulmien alueella sekä kuorivia, öljy pohjaisia tuotteita tulee välttää. Emme suosittele auringon ottoa tai solariumia hoidon jälkeen.  Toimenpiteen voi toistaa 2-6 viikon kuluttua.

 

Lue kulmien laminoinnista eli browliftistä

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi