Profhilo hoito

Profhilo pakkaus

Profhilo hoito

Mikä Profhilo on?

Maailman laajuisesti suosittu profhilo hoito nyt myös Oulussa. Tämä ainutlaatuinen valmiste on aikoinaan mullistanut esteettistä alaa. Mikä onkaan tämä valmiste, jolla voidaan saada kudokseen kohottavaa vaikutusta ilman, että kyseessä on täyteaine. Vastaus on profhilo hoito, joka sisältää ultrapuhdasta hyaluronihappoa 2ml esitäytetyissä ruiskuissa ja kertahoidon annoskoko on 2ml. Profhilon teho perustuu sen kykyyn aktivoida kollageenin tuotantoa, kosteuttaa hoitoaluetta sekä parantaa ihon tekstuuria- MAHTAVAA!

Kuinka Profhilo hoito toteutetaan?

Sairaanhoitaja injektoi profhilon kasvoihin tai kaulalle tai vaikkapa molempiin alueisiin yhtä aikaa. Hoidossa injektointi alueelle laitetaan kymmeneen kohtaan 0,2ml bolus profhilo ainetta. Profhilon kyky ja tarkoitus on nimenomaan levitä ihon alla, jolloin se noin viimeistään 1kk kuluttua hoidosta kattaa levinneisyydellään koko kasvojen tai kaulan alueen, vaikka se alun perin injektoitiin 10 erilliseen kohtaan. Heti injektioiden jälkeen boluksien kohdalla on nähtävissä kohoumat sekä injektio alueilla lievä punoittelu. Nämä kuitenkin tasoittuvat noin 2h kuluttua hoidosta. Injektoitaviin hoitoihin liittyy aina myös mustelmariski.

Profhilon injektointi kohdat per kasvojen puoli

Profhilon ja täyteaineiden eroja

Profhilo ei ole täyteaine eikä sen tarkoitus ole täyttää kasvojen alueita eikä sitä voida käyttää esimerkiksi huuliin täyttävänä aineena. Profhilon ja täyteaineen koostumuksessa on myös eroja. Täyteaine on koostumukseltaan geelimäinen aine, johon on lisätty aina hyaluronihapon lisäksi myös kemiallinen ristisidos, jotta aine pysyy halutussa muodossa ja alueella johon se on injektoitu, mahdollisimman pitkään. Yksistään hyaluronihappo ei voi ilman ristisidosta tehdä volymisoivaa vaikutusta tai säilyä pitkään injektoidulla alueella. Profhilo puolestaan on koostumukseltaan hyvin vesimäinen ja se injektoidaan suhteellisen pintaan ihossa. Sen tarkoitus ei ole varsinaisesti korvata volyymipuutoksia vaan sen teho perustuu kollageenin aktivoimiseen ja sitä kauttaa kudoksen luonnolliseen kohottumiseen ja napakoitumiseen. Profhilo hoidon vaikutus tulee hitaasti ja täyteaineen tuloksen huomaa välittömästi hoidon jälkeen. Täyteaine ei kuitenkaan voi tehdä samaa kuin Profhilo. Profhilon vaikutus ihomme yleisilmeeseen on huikea sekä sen kohottava ja kasvojemme tai kaulan ulkonäköä parantava vaikutus upea.

Profhilo ikääntymisen merkkeihin

Profhilo auttaa myös ikääntymisen merkeissä ja tuo kollageenin aktivoimisen ansiosta upeaa kohotusta kasvoille. Sitä voidaan pitää siis luontaisimpana kasvojen tai kaulan alueen kohottajana. Moni myös pitää ajatuksesta, että profhilo on täysin puhdasta hyaluronihappoa, joka on valmistettu ainutlaatuisella NYHACO teknologialla eli se ei sisällä lainkaan mitään kemiallisia ainesosia.

Profhilo valmisteen tietoja

Milloin voisi harkita Profhilo hoitoa?

Voisimme ajatella, että kun ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä, niin voisi olla oikea aika Profhilo hoidolle. Ikärajaa voisi ajatella pidettävän noin 30 ikävuoden tienoilla. Profhilo hoito on hyvä aloittaa ennaltaehkäisevästi, jotta se auttaa sinua ikääntymisen merkkejä vastaan mahdollisimman kauan ja lykkää myös täyteaineiden tarvetta säännöllisesti toteutettuna. Hoito on erinomainen myös iäkkäimmille ja sopii niin miehille kuin naisille. Voisimme todeta sen olevan hoito, joka säätää ikääntymisen eteenpäin raksuttavaa kelloa hiukan taaksepäin tai pysäyttää sitä hetkellisesti.

Riittääkö yksi hoitokerta Profhilo hoitoa?

Kun aloitamme Profhilo hoidon, on suositus toteuttaa se sarjassa, joka kattaa vähintään kaksi hoitokertaa, joiden hoitoväli on 1kk. Kahdella hoitokerralla Profhilosta saa hoitosarjan, joka tuo hyvää kohottavaa vaikutusta kasvoille tai kaulalle. Nuoremmilla voi riittää yksi hoitokerta, mutta suositus on useimmiten vähintään kaksi hoitokertaa. Kun sarja on toteutettu, ylläpidät Profhilo hoidon tuloksia käymällä yksittäisessä Profhilo hoidossa noin 6kk kuluttua sarjahoidosta, jolloin voi hoidon toteuttaa myös uudelleen kahden kerran sarjahoitona. Näin pysyt upeana ympäri vuoden. Profhilo hoidon jälkeen voidaan toteuttaa myös muita esteettisiä hoitoja sekä medikaalisia ihonhoitoja tarpeen mukaan.

Profhilo on esitäytetty 2ml ruisku

Olisiko hyvä käydä konsultaatiossa ennen hoidon varausta?

Tarjoamme esteettisiin hoitoihin aina maksuttoman konsultaatio sairaanhoitajalle. Suosittelemme aina ensin maksutonta konsultaatio käyntiä, jotta voimme kiireettömästi suunnitella sinulle oikeanlaisen hoitosarjan. Koska Profhilo hoito on puhdasta hyaluronihappoa ja sopii useimmille niin Profhilo hoidon kohdalla voit varata myös suoraan ajan Profhilo hoitoon, mutta muistathan perehtyä tästä mahdollisiin hoidon esteisiin ennen varausta. Meille saa aina soittaa tai laittaa sähköposti, jos jokin asia jää askarruttamaan tai haluaisit lisätietoa.

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

Aurinkoisin terveisin , vastaava sairaanhoitaja Sini K.

Voit varata ajan konsultaatioon tästä

Varaa aika Profhilo hoitoon tästä

Lue lisää profhilo hoidosta

Lue lisää täyteainehoidoista

Kategoriat

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi

Kiitos! Viestisi on lähetetty