Vcarbon system hoito

Vcarbon system kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito

Ensimmäinen antiagening- kuorinta aktiivihiilellä. Kiinteyttävä sekä liftaava aikuisen ihon hoito, niin sanottu ”punaisen maton hoito”, red carpet- hoito.
Hoito stimuloi kollageenin kasvua sekä puhdistaa ihohuokosia vähentäen musta- ja valkopäitä. Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Poistaa kuollutta ihosolukkoa, joka saa ihomme näyttämään elottomalta. Tehokas hoito kaulan, kasvojen sekä decolten liftaamiseen ja kiinteyttämiseen. Hoidon vaikuttavina aineina toimii yhdistelmä aktiivihiiltä, happoja ( glykoli,-manteli-,maitohappo) sekä välittömästi kohottavanvaikutuksen tuova gabellina. Gabelliina kohottaa välittömästi ihoa sekä parantaa ihossa ihon tekstuuria.

Kiinteyttävä ja kohottava maksimaalinen vaikutus saadaan kolmen kerran sarjahoitona.  Sarjahoidossa hoito tehdään noin 15 vuorokauden välein.

Kenelle

Sinulle, joka haluat vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä, tiivistää laajentuneita ihohuokosia, vähentää epäpuhtauksia, vähentää arpeumia tai värimuutoksia, poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pintakerroksista, stimuloida kollageenin kasvua, kohottaa.

Hoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30
suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Iho saattaa lähteä sievästi hilseilemään 3-4 päivän kuluttua hoidosta.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, Vcarbon system hoitokokonaisuus, loppuvoiteet

Kesto

30 min

Hinta

Kasvot, kaula ja decolte 159 €, Kasvot ja kaula 119 €, kaula 59 €

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

 

 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.