Ihonhoitoa jokaiselle iholle

V metal skin system hoitokokonaisuus

Palvelun kuvaus

“Tee ihostasi arvokas”

V metal skin system on uusi järjestelmä Promoitalialta, joka on suunniteltu nuorentamaan ihoa turvallisesti, välittömästi ja kipua aiheuttamatta. Voimallinen hoitokäsittely sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon lämpöefekti tehostaa hoidossa käytettyjen upeiden aktiiviaineiden tehoa. Tämä uuden aikakauden timanttinen hoito tekee ihosi pinnasta sileän ja pehmeän sekä saa ihosi hehkumaan. Hoidossa aktiiviaineina toimivat platina, hopea ja timantti. Saa tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Sarjahoidolla tehokkaimmat vaikutukset. Tätä hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden turvallisesti.  Kokonaisen hoitojakson jälkeen ihosi on vahvempi, piirteesi kohotetummat, juonteesi sileämmät sekä ihosi pehmeämpi. Sarjahoitoon kuuluun 4 hoitokertaa 1 viikon välein.

Kenelle

Kaikille, jotka toivovat voimallista hoitoa, jonka jälkeen iho on hehkuva ja heti valmis vaikka juhlameikkiin.  Tasoittaa ihon pintaa sekä silottaa. Pehmentää ja kirkastaa ihoa. Ei kuoriva hoito.

Hoidon jälkeen

Ihon hoitaminen laadukkailla kotihoito tuotteilla on tärkeää hoidon jälkeen. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa. Hoidon jälkeen voit meikata vaikka heti. Ei toipumisaikaa. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, V metal skin system naamion,  metal hydro seerumin sekä loppuvoiteet. 

Kesto

30min

Hinta

V metal skin system kasvot  119 €

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi