Usein kysytyt kysymykset

-pHformula hoitojen ainutlaatuisen kuljetinaine mekanismin ansiosta voidaan toimia suurillakin pitoisuuksilla ja tehdä tehokasta pinnoitushoitoa ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia kuten ihon punoitusta, kipua hoidon aikana tai ihon rajua hilseilyä hoidon jälkeen. Yleisesti ottaen hoitojen jälkeen voi esiintyä muutaman päivän kuluttua ihon sievää hilseilyä. Missään ihonhoidossa ei vaadita pitkää toipumisaikaa.

Happoja on käytetty ihonhoidossa kauan ja ne ovat erittäin tehokas ja turvallinen hoitomuoto koulutetun ammattihenkilön toteuttaessa hoidot. Huomaathan myös, että vastaanotollamme hoidot toteuttaa esteettisissä hoidoissa  sekä ihonhoidoissa kokenut sairaanhoitaja jolla on hoitoihin potilasvakuutus.

Kun ihoa hoitaa säännöllisesti sarjana sekä ylläpito hoidoilla ja käyttää kotona hoitotuloksia ylläpitäviä tuotteita, pysyy ihosi kauniina kaiken aikaa. Niin kuin kaikissa hoidoissa ei yksi hoitokerta silloin tällöin riitä kauniin ihon saavuttamiseen. Sarjahoitoja olisi hyvä käydä vuodessa kaksi kertaa (esimerkiksi syksyllä ja keväällä) ja muutoin toteuttaa ylläpitäviä käyntejä  sekä hoitaa ihoa laadukkailla tuotteilla kotona. Kotihoitoon suosittelemme farmakosmetiikkaa. 

Ehdottomasti on olemassa hoitoja, joita voidaan toteuttaa myös raskaana oleville ja imettäville. Äidit ja äidiksi tulevien iho tarvitsee usein hoitoa kehon hormoonimyllerryksen tuomien muutosten vuoksi.

Yleisesti ottaen yksi hoito aina yhdellä hoitokäynnillä. Eli mikäli hoidamme ihoa niin tällöin ei ole suotavaa tehdä samalla kerralla pistoshoitoja. Huultentäyttö on poikkeus. Kun ihoa on hoidettu, voidaan pistoshoitoja tehdä 2-4 viikon kuluttua. Hoitojen yhdistäminen on erittäin suotavaa ja suosittelemme aina ensin hoitamaan ihon kuntoon ja tämän jälkeen tekemään mahdollisia pistoshoitoja.

Aurinko ja vahvat hapot eivät ole hyvä yhdistelmä. On joitakin hoitoja, joita emme esimerkiksi keskikesällä toteuteta lainkaan. Mikäli haluat käydä hoidattamassa ihon kuntoon ennen matkaa on hoitojakso syytä aloittaa hyvissä ajoin. Ennen matkaa on hyvä pitää 2 viikkoa väliä ennen aurinko altistusta ja vahvemmissa hapoissa 4vk. 

Kaikelle on mahdollista olla allerginen. Täytämme esitietolomakkeen aina ennen hoidon aloitusta, jossa kartoitamme terveydentilaasi sekä allergioita. Tällöin allergisten reaktioiden mahdollisuus jää pieneksi, mutta aina voi olla mahdollisuus, että oletkin allerginen ainesosalle, jolle ei tiennyt entuudestaan olevasi allerginen.

Sinun ei missään tapauksessa tarvitse tietää itse, mikä hoito on sinulle sopiva. Palvelu kategoriassa on kuvattu hoitoja ja kenelle hoidot soveltuvat, mutta voit varatessasi aikaa valita minkä hoidon vain ja katsomme sitten yhdessä vastaanotolla soveltuuko kyseinen hoito sinulle ja saatko siitä haluamasi tai tavoittelemasi tulosta. Konsultaatio on myös erinomainen keino saada lisätietoa sinulle soveltuvasta hoidosta. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.