I

Tuotesarjat

pHformula tuotteet ihosi tehokkaaseen kotihoitoon.  Oulun ihonhoitokeskuksella on käytössä farmakosmeettinen kotihoitosarja pHformula, joka on lähtöisin Espanjasta. pHformula on ensimmäinen hoitolasarja, jossa yhdistyy kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Hoitolassa on kattava valikoima pHformulan kotihoitotuotteita.  Tuotteita löytyy jokaiselle iholla aina atooppisesta ihosta aknen hoitoon. Tiesitkö, että myös couperosaan on olemassa tehokkaita kotihoitotuotteita? Meiltä löytyy myös apu tähän sekä herkistyneeseen ja punoittelevaan ihoon sekä ruusufinniin.  Sairaanhoitajamme on toiminut hoitosarjan parissa jo vuodesta 2018, ja se niittää suosiota asiakkaiden keskuudessa. 

Hoitosarjassa löytyy hoidot hoitolatason hoitoihin kuin myös klinikkatason hoitoihin eli medikaalisiin ihonhoitoihin

Curasanon itseruskettavat. Kaunis ruskettunut iho kuuluu etenkin kesään. Emmehän kuitenkaan halua paahtaa ihoamme auringon alla sen vaarojen vuoksi. Hyvä keino tuoda vartalolle kaunis rusketus on itseruskettavat tuotteet. Tällöin tuotteen laatu on tärkein osa tuotevalintaa, sillä silloin saat ihollesi kauniin ja luonnollisen näköisen rusketuksen ilman ikäviä rantuja tai kellertävää sävyä saati pahaa tuoksua. Curasanon itseruskettavat tuotteet ovat helposti levitettävässä muodossa, 150ml spray pullossa. Voit ostaa meiltä myös itseruskettavan levitykseen tarvittavan hanskan, joka takaa tasaisen levitys tuloksen.

Kuorintasaippua on ehdoton hittituote! Nämä myydään miltein heti loppuun, kun niitä saapuu. Kaksi tuotetta samassa pakkauksessa. Hurmaavan tuoksuinen saippua, jonka sisällä on pesusieni. Samalla kun pesusieni kuorii vartalosi ihoa niin ihastuttavan tuoksuinen saippua pesee. Tämä tuote on ehdottomasti kokeiltava. Tuoksuja saatavilla useita eri tuoksuisia. 

Haluatko mahdollisesti käydä vain tuoteostoksilla? Voit kätevästi ja nopeasti varata nettiajanvarauksestamme ajan vain tuoteostoja varten. Tällöin valitse ajanvarauksesta ”ostosaika”. Se mahdollistaa meille sinun palvelemisen kiireettömästi. Hoitolassamme käy asiakkaita ympäri pohjois- Suomea, joten me myös tarpeesi tullen postitamme tuotteita kauemmaksi. Tätä mahdollisuutta voit tiedustella sähköpostitse asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Esteettisissä hoidoissa käytettävät tuotteet:

Aliaxin täyteaineet. Aliaxin täyteaineet sisältävät ultrapuhdasta hyaluronihappoa, joka imeytyy helposti ihoon. Aliaxin täyteaineet tuovat luonnollista muotoa, nostetta sekä kosteutta ihollesi. Aliaxin täyteaineet tulevat samalta valmistajalta kuin vallankumouksellinen Profhilo tuote.  

Teosyal täyteaineet TEOSYAL️® on 100% hyaluronihappoa sisältävä sveitsiläinen täyteainesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Sarja on suunniteltu häivyttämään iän myötä ihoon syntyviä juonteita, palauttamaan kasvojen pyöreys ja ihon kimmoisuus. Käytössämme on RHA sarja, jonka täyteaineet ovat paitsi CE-merkittyjä, myös FDA -hyväksyttyjä.

Belotero täyteaineet. Belotero tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka ovat tutkitusti turvallisia ja saavat aikaan pitkäkestoisia tuloksia. Euroopassa Belotero täyteaineilla on CE hyväksyntä. Belotero balancella on lisäksi FDA hyväksyntä. Belotero täyteaineet ovat kliinisin tutkimuksin turvalliseksi todettuja. 

Huomaathan, että osa käyttämistämme täyteainesarjoista on tilaustuotteita. Suosittelemme aina ennen hoitoa maksutonta konsultaatiokäyntiä. 

Mitä tarkoittaa CE-merkintä tuotteissa? 

Se osoittaa, että tuotteen valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevat EU direktiivien mukaiset vaatimukset, ja että tuote on läpäissyt sille mahdollisesti vaaditut tarkastukset. 

Mitä tarkoittaa FDA-sertifikaatti? 

FDA ( american food and drug administration) sertifikaatti tarkoittaa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastoa. 

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

 

 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.