Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Tuotesarjat

pHformula ihonhoitotuotteet kotihoitoon. Oulun ihonhoitokeskuksella on käytössä farmakosmeettinen kotihoitosarja pHformula, joka on lähtöisin Espanjasta. Phformula on ensimmäinen hoitolasarja, jossa yhdistyy kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Hoitolassa on kattava valikoima pHformulan kotihoitotuotteita. Sairaanhoitajamme on toiminut hoitosarjan parissa jo vuodesta 2018, ja se niittää suosiota asiakkaiden keskuudessa. Hoitosarjassa löytyy hoidot hoitolatason hoitoihin kuin myös klinikkatason hoitoihin eli medikaalitason hoidot. Phformulan kotihoitotuotteista löytyy tuotteet jokaiselle iholle. Myös atopiasta kärsivät asiakkaat ovat tukeutuneet pHformulan tuoteperheeseen.

Pluryal täyteaineet valmistetaan euroopassa, Luxenburgissa sijaitsevassa laboratoriossa.  Pluryal täyteaineet ovat turvallinen sekä laadukas valinta esteettisissä hoidoissa.  Tuotteet ovat sertifioituja sekä korkealaatuisia. Pluryal täyteaineilla saadaan pitkäkestoisia kauniita ja luonnollisia tuloksia kasvoille ja huulille. 

Teosyal täyteaineet TEOSYAL️® on 100% hyaluronihappoa sisältävä sveitsiläinen täyteainesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Sarja on suunniteltu häivyttämään iän myötä ihoon syntyviä juonteita, palauttamaan kasvojen pyöreys ja ihon kimmoisuus. Käytössämme on RHA sarja, jonka täyteaineet ovat paitsi CE-merkittyjä, myös FDA -hyväksyttyjä.

Juvederm täyteaineet.  Juvederm tuotteet ovat FDA-ja CE hyväksyttyjä Allergan yhtiön kehittämiä  hyaluronihappovalmisteita. Ne takaavat luonnolliset ja laadukkaat täyteaineet turvalliseen ja korkeatasoiseen käyttöön terveydenhuollon ammattilaisille.

Belotero täyteaineet. Belotero tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka ovat tutkitusti turvallisia ja saavat aikaan pitkäkestoisia tuloksia. Euroopassa Belotero täyteaineilla on CE hyväksyntä. Belotero balancella on lisäksi FDA hyväksyntä. Belotero täyteaineet ovat kliinisin tutkimuksin turvalliseksi todettuja. 

Huomaathan, että osa käyttämistämme täyteainesarjoista on tilaustuotteita. Suosittelemme aina ennen hoitoa maksutonta konsultaatiokäyntiä. 

Mitä tarkoittaa CE-merkintä tuotteissa? 

Se osoittaa, että tuotteen valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevat EU direktiivien mukaiset vaatimukset, ja että tuote on läpäissyt sille mahdollisesti vaaditut tarkastukset. 

Mitä tarkoittaa FDA-sertifikaatti? 

FDA ( american food and drug administration) sertifikaatti tarkoittaa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastoa. 

 

 

 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.