I

Tuotesarjat

pHformula tuotteet ihosi tehokkaaseen kotihoitoon.  Oulun ihonhoitokeskuksella on käytössä farmakosmeettinen kotihoitosarja pHformula, joka on lähtöisin Espanjasta. pHformula on ensimmäinen hoitolasarja, jossa yhdistyy kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Hoitolassa on kattava valikoima pHformulan kotihoitotuotteita.  Tuotteita löytyy jokaiselle iholla aina atooppisesta ihosta aknen hoitoon. Tiesitkö, että myös couperosaan on olemassa tehokkaita kotihoitotuotteita? Meiltä löytyy myös apu tähän sekä herkistyneeseen ja punoittelevaan ihoon sekä ruusufinniin.  Sairaanhoitajamme on toiminut hoitosarjan parissa jo vuodesta 2018, ja se niittää suosiota asiakkaiden keskuudessa. 

Hoitosarjassa löytyy hoidot hoitolatason hoitoihin kuin myös klinikkatason hoitoihin eli medikaalisiin ihonhoitoihin

Zo skin health kotihoitotuotteet sekä klinikkahoidot

Coloresciense mineraalimeikkisarja

 

Haluatko mahdollisesti käydä vain tuoteostoksilla? Voit kätevästi ja nopeasti varata nettiajanvarauksestamme ajan vain tuoteostoja varten. Tällöin valitse ajanvarauksesta ”ostosaika”. Se mahdollistaa meille sinun palvelemisen kiireettömästi. Hoitolassamme käy asiakkaita ympäri pohjois- Suomea, joten me myös tarpeesi tullen postitamme tuotteita kauemmaksi. Tätä mahdollisuutta voit tiedustella sähköpostitse asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 

 

 

 

 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.