TCA touch medikaalitason hoito

TCA touch hoito

Terveydenhuollon ammattilaisen suorittama TCA Touch intensiivinen ihostimulaatiokäsittely uudistaa kokonaisvaltaisesti ihosolukkoa, tuoden välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä parantaen ihon tasaisuutta ja kirkkautta. Uniikki yhdistelmä puhdasta trikloorietikkahappoa 30%, arbutiinia ja magnesiumia yhdessä pHformulan patentoidun kuljetinaineyhdisteen kanssa tarjoaa maksimaalisia tuloksia, ilman pitkittynyttä punoitusta tai toipumisaikaa. 

TCA touch hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjana, joka käsittää kaksi hoitokertaa joiden hoitoväli on minimissään 4 viikkoa. Hoito voidaan yhdistää sarjassa myös muihin hoitoihin. Sarjahoito suunnitellaan aina yhdessä ihoasiantuntijan kanssa. Medikaalitason hoitoa ei tehdä keskikesän aikana.

Aknearpien ja epätasaisen ihon hoito

TCA touch hoito sopii erityisen hyvin epätasaiselle iholle kuten aknearville. Mitä varhaisemmassa vaiheessa aknearpia lähdetään hoitamaan, sitä paremmin niitä saadaan hoidettua. TCA touch hoito on kuljetinaineyhdistelmän ansiosta kivuton ja erittäin maltillista toipumista vaativa.  TCA touch hoito tasoittaa myös erinomaisesti ihonsävyä. 

Kenelle

Sinulle, joka toivot ihoon kirkkautta, haluat pienentää ihohuokosia, häivyttää pigmenttimuutoksia, häivyttää juonteita, kohottavaa vaikutusta, ennenkaikkea tasoittaa ihon pintaa (mm. aknearvet)

Hoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on vahvojen happohoitojen jälkeen ehdottoman tärkeää. Suosittelemme suojakertoimellisen voiteen spf50 käyttöä 4 viikkoa hoidon jälkeen. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Iho lähtee sievästi hilseilemään 3 – 4 päivän kuluttua hoidosta.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, TCA touch hoitokäsittelyn 1-2 kierrosta sekä loppuvoiteet.

Kesto

30 min

Hinta
Hoidon hinta 219 €. Sarjahoito kertalunastuksena 399 €

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.