Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Kosmetologin palvelut

Palvelun kuvaus

Kosmetologina Oulun ihonhoitokeskuksella toimii Susanna, joka on aloittanut kosmetologin työt jo 2015. Susannalla on myös usean vuoden kokemus ripsienpidennyksistä ja hän on todella tarkkaavainen ja huolellinen työssään. Kosmetologin tilat ovat ihastuttavan rentouttavat ja rauhoittavat. Palveluihin kuuluu aina hoidon jälkeen kahvit tai virvoitusjuomat. 

Kosmetologimme palveluista löydät kaikki tarvitsemasi kauneudenhoitoon ja hyvinvointisi ylläpitoon. Kosmetologimme tarjoaa laadukkaat ja ammattitaidolla tehdyt ripsipidennykset, niin klassiset kuin volyymipidennyksetkin arkeen ja juhlaan. 

Kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä loihdit nopeasti helppoutta arkeen. Voit myös yhdistää tämän johonkin muuhun kosmetologin palveluun.

Hemmottelevat ja hoitavat jalkahoidot. Hyvinvointi alkaa aina jaloista saakka. Jalat tarvitsevat huolenpitoa ja hoitoa myös talvisaikaan. Jalkahoidot ja varpaankynsien geelilakkaukset pitävät jalat kauniina ympäri vuoden.  Voit kustomoida jalkahoitoa lisävalinnoilla aina hieronnasta kynsien leikkaamiseen.

Lashlift ja browlift palvelut ovat nyt kovassa nosteessa. Näissä palveluissa kulmakarvat tai ripset ”lukitaan” haluttuun asentoon. Ripsissa voidaan valita kaarevaa mallia tai loivempaa. Lashlift nostaa lyhyetkin ripset upeasti esiin ja näin viihdyt myös ilman ripsiväriä sillä ripset samalla kestovärjätään jolloin väri tarttuu ripseen intensiivisemmin. Browliftissä voidaan valita asiakkaan mukaan muotoillaanko kulmakarvat pystympään vai loivempaan malliin.  Nämä molemmat ovat suosittuja tällä hetkellä ja niillä saakin nopeasti päivitettyä katsetta. Voit valita myös nämä molemmat hoidot samalle kertaa.

 

Hinta

Tarkasta hinnat hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi