Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Ripsipidennykset ja kestovärit

Palvelun kuvaus

Ripsipidennykset hoitolassamme toteuttaa kosmetologi Susanna, jolla on pitkä kokemus ripsipidennysten teosta. Susanna on tehnyt ripsienpidennyksiä aina 2015 vuodesta saakka. Valikoimissamme on niin klassisen kauniit klassiset ripsipidennykset kuin uudemmat volyymiripsipidennykset. Varmista helppo ja vaivaton huoliteltu arkilookki ripsipidennyksillä. Yhdistä pidennyksiin kulmien kestoväri ja viimeistele upea lookkisi. Palveluistamme löydät myös kulmien ja ripsien kestovärjäykset.

 

Kenelle

Kaikille, jotka toivovat meikatumpaa ulkonäköä tai helppoutta arkiaamuihin. Ripsipidennykset ovat turvallinen ja suosittu palvelu. Kerrothan tekijälle, mikäli silmäsi ovat herkät tai olet allerginen jollekin hoidossa käytettävälle liimalle.

Hoidon jälkeen

Kosmetologi kertoo sinulle kuinka uusia kauniita pidennyksiäsi tulee hoitaa, jotta saat ne kestämään kauniina mahdollisimman pitkään.

Hinta

Tarkasta hinnat hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi