PRP-hoito (platelet-rich plasma)

PRP eli vampyyrihoito kasvot, kaula ja decoltee

Tehokkaat ihonhoidot sekä kasvohoidot Oulussa.

PRP hoito perustuu omasta verestä eristetyn nuorentavia kasvutekijöitä sisältävän verihiutalepitoisen plasman injektointiin kasvoille, kaulalle, decolteelle tai päänahkaan  ongelmakohtiin. Hoidolla aktivoidaan iho luontaista prosessia. Hoidon jälkeen hoidetun alueen iho näyttää eloisammalta, juonteet madaltuvat, sekä iho napakoituu ja ihon väri paranee sekä hiustenkasvun harventumat paranevat. Hoitoa voidaan käyttää myös tummien silmänalusten hoidossa, jolloin tummat silmänaluset vaalenevat. 

Hoidon alussa otetaan verikoe (1-2 putkea), jonka jälkeen sentrifuugi erottelee verestä punasolut sekä plasman.  Hoidossa eroteltu plasma injektoidaan takaisin haluttuihin kohtiin. Oman veren plasmatiiviste sisältää valtavasti kasvutekijöitä, jotka aktivoivat kollageeniä, solujen uusiutumista, jolloin mm. ikääntymisen merkit häivyttyvät. Käyttämämme laitteet ja putket ovat laadukkaita alkuperäisiä jolloin valmistettu plasma on aina tasalaatuista ja korkealaatuista.  Hoidossa voidaan käyttää myös erityistä  PRP + HA cellular matrix putkea, joka sisältää plasmatiivisteen lisäksi puhdasta hyaluronihappoa. Hoidon tekee sairaanhoitaja.  Koska hoidossa käytetään elimistön omia raaka-aineita, on komplikaatioiden riski hyvin pieni.

Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua. Suosittelemme sarjahoitoa 3-6 kertaa noin 6-8vk välein. 

Käytössämme on aidot ja alkuperäiset Regenlab putket, joilla valmistuu aina samanlaatuista sekä korkealaatuista PRP:tä

PRP eli vampyyrihoito tummille silmänalusille

PRP hoito soveltuu erinomaisesti tummien silmänalusten korjaamiseen. Hoidossa tummien silmänalusten alueelle injektoidaan plasmaa, joka saa tummat silmänaluset vaalenemaan.  Usein esimerkiksi silmänalusten täyteainehoidossa voi olla riski, että täyteaine myöhemmin käyttäytyy epäsuotuisasta ja saa silmänaluset turpoamaan. PRP hoidossa tätä riskiä ei ole. PRP hoito yksin ei täytä kuoppamaista silmänalusta vaan auttaa tummuuteen. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua ja suosittelemme sarjahoitoa maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

PRP eli vampyyrihoito hiustenlähtöön ja harvenemiseen

PRP hoitoa voidaan käyttää myös kiihdyttämään hiustenkasvua. PRP hoito auttaa hiustenlähtöön sekä hiusten harvenemiseen sekä miehillä että naisilla. PRP hoito ei saa hiusta kasvamaan uudelleen vaan hoito kohdalla täytyy olla olemassa hiustenkasvua. Hiustenlähtöön sekä hiusten harvenemisen hoitoon tulee käydä sarjahoitoja. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua ja suosittelemme sarjahoitoa maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Kenelle PRP hoito soveltuu

Kaikille, jotka haluavat kokonaisvaltaista hoitoa eivätkä halua esimerkiksi täyteaineita.  Esteenä hoidon suorittamiseen ovat mm.  autoimmuunisairaudet, infektiot, tulehdustilat, raskaus ja imetys. Suosittelemme konsultaatiossa käyntiä ennen hoidon varaamista.

PRP -hoidon jälkeen

Iholla esiintyy punoitusta ja lievää turvotusta hoidon jälkeen. Vältä hoitoalueen koskettelua vähintään 3h ajan. Meikata voit seuraavana päivänä. Sauna, urheilu ja muu kova hikoilu tulisi välttää vähintään 2 vrk toimenpiteen jälkeen. Mustelmat ovat aina mahdollisia hoidon yhteydessä. 

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi