pHixel G.L.O.W kausihoito

pHixel hoito on neulauksen ja hapon yhdistelmä

Uutuus kausihoito on kesän ja Oulun hehkuvimman ihon salaisuus.  Hoito on juuri sinulle, joka kaipaat ihollesi valoisaa ilmettä ja syvällistä elvytystä. Hoito on kuitenkin hellävarainen, jossa ihoa uudistavaa nanoneulaustekniikkaa yhdistetään kevyisiin pinnoitushappoihin. Hoito sopii tehtäväksi upeasti siis myös kesäaikana. Hoidossa käytetyt L-arginiini, pinnoitushapot ja antioksidantit suojaavat ja nuorentavat ihosoluja sekä tehostavat ihon optimaalista kosteutta. 

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Raskaana oleville emme suosittele hoitoa tai todella herkistyneelle iholle. Voit varata ajan ensin maksuttomaan konsultaatioon mikäli et tiedä sopiiko hoito juuri sinulle. 

 

Kenelle

Kaikille, jotka toivovat jotakin muutosta ihoon. Erityisesti eloisampaa, valoisampaa ja kauniimpaa ihoa tavoittelevat.

Hoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on ehdotonta hoidon jälkeen. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa sekä kesäaikana spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Iho saattaa lähteä sievästi hilseilemään 3-4 päivän kuluttua hoidosta.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, nanoneulaus ja pinnoitushappohoito, naamion ja loppuvoiteet

Kesto

n.45 minuuttia

Hinta

pHixel G.L.O.W. kausihoito 120€

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi