pHformula tuotesarja

pHformula ihonhoitotuotteet

pHformula on farmakosmeettinen hoitosarja ihon tehokkaaseen kotihoitoon. Tuotevalikoima on laaja ja antaa ihonhoidon ammattilaiselle mahdollisuuden suunnitella juuri sinun ihollesi sopivan kotihoitoreseptin näkyvien tulosten saamiseksi. Hoitotuotteet löytyvät kaikkiin iho-ongelmiin kuten aknenhoitoon, ruusufinniin eli rosaceaan, couperosaan tai kroonisesti punoittavalle iholle sekä pigmenttimuutoksille. Tuotesarja on tuoksuton ja on saatavilla vain valtuutetuista pHformula hoitoloista.

Ihonhoitotuotteilla on eroja

Olemme toimineet pHformula tuotesarjan parissa jo useita vuosia ja saaneet todistaa jo satojen asiakkaidemme kohdalla toimivan tuotesarjan näkyviä vaikutuksia ihon hyvinvointiin. pHformula tuotteiden raaka-aine pitoisuudet ovat optimaaliset ja käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita. Tuotesarjaan ei ole lisätty kemiallisia tuoksuja, jotka usein ärsyttävät ihoa. Tuotteiden molekyylirakenne on pieni ja näin ollen tuote tehoaa ja imeytyy ihoon.

pHformula kotihoitotuotteet yhdistettynä pinnoitushoitoon

pHformula tuoteperheeseen kuuluu myös tehokkaat happoyhdistelmä hoidot eli pinnoitushoidot. Ihonhoitotuotteiden sekä klinikalla tehtävien pinnoitushoitojen synergia on saumaton ja saa aikaan tuloksellista ihonhoitoa kaikkiin ihon ongelmiin. Ihoasiantuntija perehtyy aina huolellisesti ihosi tilanteeseen ja suunnittelee sinulle kotihoitotuotteisiin reseptin sekä hoitosarjan. 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi