Ihonhoitoa jokaiselle iholle

pHformula pinnoitushoito + inside out terapia​

pHformula pinnoitushoito yhdistettynä rentouttavaan hierontaan

“Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia”

pHformulan terapia kasvohieronnat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia.

Terapiat hoitavat erilaisia häiriötiloja ihossa ja vahvistavat pinnoitushoidon tehoja. Terapian tekniikat pHformulalle on kehitellyt maailmankuulu Lone Sörensen, joka omistaa maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun. Lonen tekniikoita on inspiroinut refleksiologia, akupuktio sekä neurologia.

Tämä on erinomaisen ainutlaatuinen yhdistelmä hoito, jossa saa näkyvästi nuorekkaamman ihon. Hoito parantaa ihon terveyttä sekä ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Tämä hoito saatavilla yhdistettynä pinnoitushoitoihin.

Kenelle pHformula kasvohoito soveltuu?

Kaikille, jotka toivovat jotakin muutosta ihoon. Erityisen rentouttava hoito arjen kiireisiin.
Ikääntymisen merkit, pigmentaatio muutokset, akne, epäpuhdasiho, samea iho,couperosa, ruusufinni ja punoittava iho. Lue lisää pHformula pinnoitushoidosta täältä

Kasvohoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan hoidon jälkeen saattaa muutaman päivän kuluttua esiintyä hilseilyä. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, inside out terapia, pinnoitushoito, naamio, loppuvoiteet

Kesto

60min

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.