pHformula pinnoitushoidot

Tehokasta ihonhoitoa- pHformula kasvohoito

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Tuttavallisemmin hoitoja voisi kuvailla kemialliseksi kuorinnaksi tai happohoidoksi. Pinnoitushoidot aiheuttavat vähemmän traumaa ihon pinnalle vs. tavalliset happohoidot.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin
happokuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas
kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Pinnoitushoidoissa on aina käytössä useampi happo samalla hoitokerralla, hoidot ovat siis happoyhdistelmä hoitoja.

Phformula sarja on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatioita, aknea ja kroonista punotusta (couperosa, ruusufinni, herkistynyt ja punoittava iho). Hoitoon voidaan yhdistää myös hoitotuloksia vahvistava inside out terapia hieronta, joka pohjautuu mm. vyöhyketerapiaan.

Phformulan pinnoitushoidoista saatavilla myös medikaalitaso, joka on ns. lääkäritaso. Medikaalitason hoitoja saavat tehdä vain terveydenhuollon ammattilaiset niiden voimakkuuden vuoksi. Hoitosarjat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja sen hetkisen ihon tilanteen mukaan. Sarjahoidoilla saavutetaan maksimaalisia tuloksia, joten suosittelemme aina vähintään kolmen hoitokerran sarjaa. Hoitoon tullessa sinun ei itse tarvitse tietää, mikä hoito sopii juuri sinulle. Hoito valitaan yhdessä ihoasiantuntijan kanssa.

Medikaalitason pinnoitushoitoja emme tee alle 18 vuotiaille. Suosittelemme alaikäisiltä aina vanhempien suostumuksen hoitoihin. 

Yhdistä hoitoon “Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia”- Inside touch terapia käsittely

pHformulan terapia kasvohieronnat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia.

Terapiat hoitavat erilaisia häiriötiloja ihossa ja vahvistavat pinnoitushoidon tehoja. Terapian tekniikat pHformulalle on kehitellyt maailmankuulu Lone Sörensen, joka omistaa maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun. Lonen tekniikoita on inspiroinut refleksiologia, akupuktio sekä neurologia.

Tämä on erinomaisen ainutlaatuinen yhdistelmä hoito, jossa saa näkyvästi nuorekkaamman ihon. Hoito parantaa ihon terveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä hoito voidaan toteuttaa myös yksistään jolloin saat ihanan rentoutushetken arjen kiireiden keskellä.

Kenelle pHformula pinnoitushoito soveltuu?

Kaikille, jotka toivovat jotakin muutosta ihoon. Voidaan tehokkaasti hoitaa sameaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä kuten juonteet. Hoidot myös napakoittavat ihoa. Huomioithan, että sarjahoidolla saadaan hoidettua iho kuntoon. Usein yksi hoitokerta tuo lievää apua tilanteeseen, mutta ei paranna koko ongelmaa. Osa hoidoista soveltuu myös raskaana oleville ja imettäville tai hoitoja voidaan kustomoida.

Aknenhoito ja epäpuhtauksien hoito (AC)

Aknen hoidossa pinnoitushoidot ovat tehokkaita. Hoidoilla saadaan rauhoitettu iho tulehdustilaa ja  ja näin ollen rauhoitettua aknea. Myös epäpuhtauksista kärsivät (mustapäät, valkopäät, finnit)saavat tehokasta apua pinnoitushoidoista. Hoidot supistavat ihohuokosia. Kyseessä voi olla murrosiän akne tai aikuisiänakne. Epäpuhtauksia tai aknea aiheuttavat usein naisilla hormonaaliset muutokset tai hormonaaliset ehkäisyvalmisteet.  Asiakkaat ovat kokeneet saavansa erinomaista apua pinnoitushoidoista. Aknenhoito vaatii aina sarjahoidon sekä oikeanlaiset kotihoitotuotteet. 

Couperosa, ruusufinni ja herkistynyt iho (CR)

Couperosan ja ruusufinnin tuomat ihon herkkyys ja punoitustilat ovat hoidettavissa myös pinnoitushoidoilla. Hoito rauhoittaa ihon tulehdustilaa tuoden näin apua herkistyneelle ja punoittavalle iholle. Jo yhdestä hoitokerrasta apua riippuen ihon lähtötilanteesta. Mikäli iho on todella herkistynyt tai halkeileva voidaan tällöin määrittää asiakkaalle kotiin ihon kotihoitoresepti kuudeksi viikoksi ja sen jälkeen aloittaa hoidot. Pinnoitushoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia herkistyneen ja punoittavan ihon hoidossa. 

Pigmenttimuutokset (M.E.L.A.)

Iholle voi ilmaantua erilaisia pigmenttimuutoksia ikääntyessämme tai hormonivaihteluiden vuoksi raskaana ollessa tai raskauden jälkeen. Pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia ihon pigmenttimuutoksia. Pigmenttimuutosten hoito vaatii sarjahoitoa ja sarjahoidon aikana pigmenttimuutokset voivat alkuun tummentua, johtuen siitä, että ihon pinnalla näkyvä pigmentti on vain ”jäävuoren ” huippu ja iho alkaa purkaa pigmentti ihon pohjalta ylöspäin. Hoitojen jatkuessa myös pinnan pigmentti vaalenee tai hajoaa. Pigmentoituneet ihon hoidossa myös kotihoitotuotteilla on suuri merkitys. Autamme sinua myös valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi. 

Ikääntymisen merkit tai samea iho (A.G.E.)

Ikä tuo ihollemme monenlaista muutosta kuten pigmenttejä, kuivuutta, juonteita tai vaikkapa epäpuhtauksia. Moni ihon muutos johtuu hyaluronihappopitoisuuden vähenemisestä ikääntyessämme, jolloin ihon kosteudensitomiskyky heikentyy ja ihon pintaa alkaa muodostua juonteita ja ryppyjä. Myös kollageenin tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuutta. Pinnoitushoidot stimuloivat ihoa solutasolla ja saavat näin ollen tehokkaita muutoksia myös ihon pintaan. Hoitojen myötä kirkastunut ja kuulas iho on upean näköinen kaiken ikäisillä. 

pHformula kasvohoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa, joka löytyy meiltä ihonhoitokeskukselta. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan iho voi hilseillä muutaman päivän kuluttua hoidosta. Rajua punoittelua hoidon jälkeen ei usein ole. 

Kasvohoito sisältää

Alkupuhdistus, pinnoitushoito, naamio, loppuvoiteet

Hoidot toteuttaa sairaanhoitaja tai kosmetologi. Medikaalitason hoidot tekee aina sairaanhoitaja

Kesto

alk. 45min

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.