Ihonhoitoa jokaiselle iholle

pHformula pinnoitushoidot

Palvelun kuvaus

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin
happokuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas
kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Pinnoitushoidoissa on aina käytössä useampi happo samalla hoitokerralla, hoidot ovat siis happoyhdistelmä hoitoja.

Phformula sarja on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatioita, aknea ja kroonista punotusta (couperosa, ruusufinni, herkistynyt ja punoittava iho). Hoitoon voidaan yhdistää myös hoitotuloksia vahvistava inside out terapia hieronta, joka pohjautuu mm. vyöhyketerapiaan.

Phformulan pinnoitushoidoista saatavilla myös medikaalitaso, joka on ns. lääkäritaso. Medikaalitason hoitoja saavat tehdä vain terveydenhuollon ammattilaiset niiden voimakkuuden vuoksi. Hoitosarjat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja sen hetkisen ihon tilanteen mukaan. Sarjahoidoilla saavutetaan maksimaalisia tuloksia, joten suosittelemme aina vähintään kolmen hoitokerran sarjaa. Hoitoon tullessa sinun ei itse tarvitse tietää, mikä hoito sopii juuri sinulle. Hoito valitaan yhdessä ihoasiantuntijan kanssa.

Kenelle

Kaikille, jotka toivovat jotakin muutosta ihoon

Voidaan tehokkaasti hoitaa sameaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä kuten juonteet.

Hoidoilla saadaan apua pigmenttimuutoksiin. Pigmenttimuutoksia voi tulla mm. raskauden jälkeen sekä ikääntyessämme.

Aknen hoidossa pinnoitushoidot ovat tehokkaita. Hoidoilla saadaan rauhoitettu iho tulehdustilaa ja rauhoitettu akne. Myös epäpuhtauksista kärsivät (mustapäät, valkopäät, finnit)saavat tehokasta apua pinnoitushoidoista. Hoidot supistavat ihohuokosia. 

Couperosan ja ruusufinnin tuomat ihon herkkyys ja punoitustilat ovat hoidettavissa myös pinnoitushoidoilla. Hoito rauhoittaa ihon tulehdustilaa tuoden näin apua herkistyneelle ja punoittavalle iholle. Jo yhdestä hoitokerrasta apua. 

Huomioithan, että sarjahoidolla saadaan hoidettua iho kuntoon. Usein yksi hoitokerta tuo lievää apua tilanteeseen, mutta ei paranna koko ongelmaa.

Osa hoidoista soveltuu myös raskaana oleville ja imettäville.

Hoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa, joka löytyy meiltä ihonhoitokeskukselta. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan iho voi hilseillä muutaman päivän kuluttua hoidosta. Rajua punoittelua hoidon jälkeen ei usein ole. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, pinnoitushoito, naamio, loppuvoiteet

Kesto

45min, hoidon kesto 60min inside out terapian kanssa

Hinta

Pinnoitushoito 99€( kanta-asiakkaat -10%) , medikaalitason pinnoitushoito 139€, Pinnoitushoito + inside out terapia 119€ (kanta-asiakkaat -10%)

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu


Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.