pHformula kasvohoidot

Tehokasta ihonhoitoa- pHformula kemialliset pinnoitushoidot kasvoille ja kaulalle

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Tuttavallisemmin hoitoja voisi kuvailla kemialliseksi kuorinnaksi tai happohoidoksi. Pinnoitushoidot aiheuttavat vähemmän traumaa ihon pinnalle vs. tavalliset happohoidot.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin
happokuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas
kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Pinnoitushoidoissa on aina käytössä useampi happo samalla hoitokerralla, hoidot ovat siis happoyhdistelmä hoitoja.Phformula sarja on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi. pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja, kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatioita, aknea ja kroonista punoitusta (couperosa, ruusufinni (rosacea), herkistynyt ja punoittava iho).

Pinnoitushoitojen tarkoitus on parantaa ihosi ongelmat ja saada ihosi toimimaan terveesti. Ihon ongelmiin ja niiden syntyyn vaikuttavat usein ulkoiset tekijät, sisäiset sekä ihon hoitaminen kotona. Tämän vuoksi konsultoimme aina ennen ihonhoidon aloittamista ja kartoitamme ihosi tilannetta kaikilta osa-alueilta. Ihosi on kokonaisuus kuten sinäkin.

Suosittelemme aina sarjahoitoa, jotta ihon häiriötilat saadaan tehokkaasti korjattua. Yhdestä hoitokerrasta iho kirkastuu ja kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin, mutta yksi hoitokerta ei riitä korjaamaan ongelmia. Suosittelemme aina vähintään neljää hoitokertaa. 

Phformulan pinnoitushoidoista saatavilla myös medikaalitaso, joka on ihostimulaatiolta voimakkaampi hoito ja sen tekee sairaanhoitaja. Hoitosarjat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja sen hetkisen ihon tilanteen mukaan. Sarjahoidoilla saavutetaan maksimaalisia tuloksia, joten suosittelemme aina vähintään kolmen hoitokerran sarjaa. Hoitoon tullessa sinun ei itse tarvitse tietää, mikä hoito sopii juuri sinulle. Hoito valitaan yhdessä ihoasiantuntijan kanssa.

Inside touch terapia käsittely

Yhdistä hoitoon “Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia”- Inside touch terapia käsittely

pHformulan terapia kasvohieronnat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia.

Terapiat hoitavat erilaisia häiriötiloja ihossa ja vahvistavat pinnoitushoidon tehoja. Terapian tekniikat pHformulalle on kehitellyt maailmankuulu Lone Sörensen, joka omistaa maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun. Lonen tekniikoita on inspiroinut refleksiologia, akupunktio sekä neurologia.

Tämä on erinomaisen ainutlaatuinen yhdistelmä hoito, jossa saa näkyvästi nuorekkaamman ihon. Hoito parantaa ihon terveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä hoito voidaan toteuttaa myös yksistään, jolloin saat ihanan rentoutushetken arjen kiireiden keskellä.

pHformula pinnoitushoito + nanoneulaus protonpen laitteella

Nanoneulaus tehdään protonpen laitteella pHformula pinnoitushoidon jälkeen. Nanoneulauksessa käytössä on 108 silikonista karvamaista kartiota sisältävä steriili hoitopää, joka hoitaa 0,15mm tasolta ylintä epidermistä ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%.  Silikoniset karvamaiset kartiot erottavat solut epidermiksen ylemmässä kerroksessa ja mahdollistavat aktiivisten tuotteiden imeytymisen. Tämän hoidon hyötyihin kuuluu pigmentaation vähentäminen, lisääntynyt solujen vaihtuvuus, ihon nuorentaminen ja välitön hehku ilman toipumisaikaa.  Nanoneulaus on ihanteellinen hoito herkille alueille kuten silmänympärykset sekä huulten ympärykset ja huulet. Nanoneulaus hoitoon yhdistetään hoitolassamme aina pHformulan pinnoitushoito eli happoyhdistelmä hoito. Tämä hoitoyhdistelmä saa aikaan iholla välittömän hehkun, parantaa epätasaista ihonsävyä ja tekstuuria.

Hoidolla saadaan optimaalisia hoitotuloksia ihonhoidossa ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus yksistään voidaan tehdä myös raskaana oleville, mutta tällöin emme yhdistä hoitoon pinnoitushoitoa.

Kenelle pHformula pinnoitushoito soveltuu?

Kaikille, jotka toivovat jotakin muutosta ihoon. Voidaan tehokkaasti hoitaa sameaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä kuten juonteet. Hoidot myös napakoittavat ihoa. Huomioithan, että ihon ongelmien hoitoon vaaditaan sarjahoitoa. Usein yksi hoitokerta tuo lievää apua tilanteeseen, mutta ei paranna koko ongelmaa. Osa hoidoista soveltuu myös raskaana oleville ja imettäville tai hoitoja voidaan kustomoida.

Aknen hoito ja epäpuhtauksien hoito (AC)

Aknen ja epäpuhtaan ihon hoidossa pinnoitushoidoilla saadaan hyviä tuloksia. Hoidoilla saadaan rauhoitettu iho tulehdustilaa ja  ja näin ollen rauhoitettua aknea, aktiivisten finnien tuloa sekä ihon tukkeumia kuten mustapäitä. Sarjahoitojen aikana myös ihon punakkuus lievenee huomattavasti. Hoidot supistavat myös ihohuokosia. Kyseessä voi olla murrosiän akne, aikuisiän akne tai hormonaalinen.  Epäpuhtauksia tai aknea aiheuttavat usein naisilla hormonaaliset muutokset tai hormonaaliset ehkäisyvalmisteet. Usein asiakkaamme ovat syöneet jossain vaiheessa elämää aknen hoitoon vahvoja antibiootti kuureja ja akne kuitenkin puhkeaa myöhemmin uudelleen, joten hyvänä vaihtoehtona voidaan pitää pinnoitushoitoja.  Aknenhoito vaatii aina sarjahoidon sekä oikeanlaiset kotihoitotuotteet. 

Couperosa, ruusufinni (rosacea) ja herkistynyt iho (CR)

Couperosan ja ruusufinnin (rosacea) tuomat ihon herkkyys ja punoitustilat ovat hoidettavissa myös pinnoitushoidoilla. Usein ruusufinni puhkeaa 30- 40 ikävuoden tietämillä ja voi olla haastavaa huomata, onko kyseessä ruusufinni vai ihon muu reaktio. Taustalla voi olla myös hoitamaton pahaksi päässyt couperosa. pHformulan CR hoito rauhoittaa ihon tulehdustilaa tuoden näin apua herkistyneelle ja punoittavalle iholle. Jo yhdestä hoitokerrasta on usein apua erityisesti punakkuuden hillintään. Suomessa hyvin yleinen atooppinen iho on myös hoidettavissa pHformulan tuotteilla tai hoidoilla. Mikäli ihon barriäärikerros on hajanainen, halkeileva ja kuiva, voi olla, että suosittelemme ensin ihon hoitamista kotona sinulle räätälöidyllä ihonhoito reseptillä, jolla saamme ihon vahvistettua siihen kuntoon, että voimme aloittaa ihon hoitamisen hoitolassa.  Pinnoitushoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia herkistyneen ja punoittavan ihon hoidossa. 

Pigmenttimuutokset (M.E.L.A.)

Iholle voi ilmaantua erilaisia pigmenttimuutoksia ikääntyessämme tai hormonivaihteluiden vuoksi raskaana ollessa tai raskauden jälkeen. Pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia ihon pigmenttimuutoksia. Pigmenttimuutosten hoito vaatii sarjahoitoa ja sarjahoidon aikana pigmenttimuutokset voivat alkuun tummentua, johtuen siitä, että ihon pinnalla näkyvä pigmentti on vain ”jäävuoren ” huippu ja iho alkaa purkaa pigmentti ihon pohjalta ylöspäin. Hoitojen jatkuessa myös pinnan pigmentti vaalenee tai hajoaa. Pigmentoituneet ihon hoidossa myös kotihoitotuotteilla on suuri merkitys. Autamme sinua myös valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi. 

Ikääntymisen merkit tai samea iho (A.G.E.)

Ikä tuo ihollemme monenlaista muutosta kuten pigmenttejä, kuivuutta, juonteita tai vaikkapa epäpuhtauksia. Moni ihon muutos johtuu hyaluronihappo pitoisuuden vähenemisestä ikääntyessämme, jolloin ihon kosteudensitomiskyky heikentyy ja ihon pintaa alkaa muodostua juonteita ja ryppyjä. Myös kollageenin tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuutta. Ikääntyessämme naisilla etenkin hormonitoiminnassa tapahtuu muutoksia, jotka heijastavat myös ihoon. Ikääntyvä iho kaipaa myös kotihoitotuotteisiin erilaisia tehoja. Pinnoitushoidot stimuloivat ihoa solutasolla ja saavat näin ollen tehokkaita muutoksia myös ihon pintaan. Hoitojen myötä kirkastunut ja kuulas iho on upean näköinen kaiken ikäisillä. Hyvin hoidettu ja kosteutettu iho näyttää nuorekkaammalta sekä ihon pintajuonteet eivät näy niin hyvin kun iho on kauniin kosteutettu.

pHformula ART kustomoitu hoito

Tämä hoitokokonaisuus sisältää tehokkaan kustomoidun hoidon juuri ihosi tarpeisiin. Hoidossa hoidon toteuttaja katsoo ihollesi sopivat lisäosat hoitoon. Voimme yhdistää siis pinnoitushoitoon vielä lisäpinnoituksen, tehokkaan seerumin tai inside touch terapia käsittelyn. ART kustomoitu pinnoitushoito kokonaisuus on normaalia pinnoitushoitoa pidempi ja sisältää lisäosia. Hoidon pituus noin 60minuuttia.

pHformula kasvohoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf30 suojakertoimen käyttö ja vahvoissa hapoissa spf50. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa, joka löytyy meiltä ihonhoitokeskukselta. Hoito päivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan iho voi hilseillä muutaman päivän kuluttua hoidosta. Rajua punoittelua hoidon jälkeen ei usein ole. 

Kasvohoito sisältää

Alkupuhdistus, pinnoitushoito, naamio, loppuvoiteet

 Medikaalitason hoidot tekee aina sairaanhoitaja

Kesto

30-45min

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.