Uusi asiakas- mistä aloitan?

Uusille asiakkaille maksuton konsultaatio

Tervetuloa lämpimästi medikaaliseen hoitolaamme- ihanaa huomata, että olet kiinnostunut omasta sekä ihosi hyvinvoinnista. Meillä sinua palvelevat konsultaatioissa sairaanhoitajat Sini ja Jenny.

 

Medikaalisena hoitola tarjoamme kattavan valikoiman hoitoja sekä tehokkaita kotihoitotuotteita ihon laadun, ihon ulkonäön sekä ihon ongelmien hoitamiseen. Medikaalisen hoitolastamme tekee meillä työskentelevät sairaanhoitajat, jotka mahdollistavat tehokkaammat ja tuloksellisemmat hoidot asiakkaillemme. 

Olemme toimintamme aikana huomanneet, että medikaaliselle hoitolalle on paljon kysyntää. Ihon ulkonäkö tai iho-ongelmat ovat vahvasti myös omaan minäkuvaan ja itsetuntoon vaikuttavia asioita. On voitu piilottaa ihon kuntoa meikin alle tai voi olla, että aknen tuomat arvet ja ihon epätasaisuus häiritsevät vielä vuosikymmenienkin päästä. Olemme usealle asiakkaallemme viimeinen oljenkorsi mitä ihonhoitoon tulee.  Tämä haastaa meitä kouluttautumaan jatkuvasti myös maailmalla.

Koska kaikki hoitomme ovat tuloksellisuuteen pohjautuvia ja ne vaikuttavat aina suurimmaksi osaksi ihonpinnan alla, on meillä asiakkuus suotavaa aloittaa aina maksuttomalla konsultaatiolla. Kun toimitaan vahvempien hoitojen kanssa on tärkeää tietää tarkasti mahdollisista ihoon vaikuttavista sairauksista tai lääkityksistä.  Vaikka hoitomme ovat osittain medikaalitason hoitoja ei se tarkoita, että ne olisivat kivuliaita tai niissä olisi pitkät toipumisajat. Konsultaatiossa kerromme kaiken aina hoitojen toteuttamisesta kotihoito-ohjeistukseen saakka.

Haluamme tarjota  vain tuloksellisia hoitoja ja suunnitella hoitokokonaisuuden, joka oikeasti auttaisi pitkäkestoisesti asiakkaan ihon ongelmiin tai ikääntymisen muutoksiin. Tämän vuoksi ymmärrämme, että elimistömme on kokonaisuus ja moni asia vaikuttaa myös ihon ulkonäköön ja iho-ongelmiin. Tämä vuoksi konsultaation tarkoitus on myös kartoittaa ihon kuntoon johtavia syitä tarkemmin- vain täten me pääsemme näkyviin ja pitkäkestoisiin tuloksiin.

Olen harkinnut esteettisiähoitoja- varaanko ajan konsultaatioon?

Esteettisiksi hoidoiksi luottelemme injektoitavat hoidot, jossa viemme neulan tai kanyylin avulla vaikuttavia aineita ihon alle. Tällaisia hoitoja ovat esimerkiksi täyteainehoidot. Esteettisillä hoidoilla voimme myöskin parantaa ihon kuntoa tai ulkonäköä kuten mesoterapialla.

Emme tee esteettisiä hoitoja kiireellä tai hutiloiden. Haluamme tarjota vain huolellisesti suunniteltuja hoitokokonaisuuksia sekä toteuttaa hoidot turvallisesti ja ammattitaidolla. Haluamme ensin tavata asiakkaamme ja perehtyä huolelle taustatietoihin. Esteettisissä hoidoissa on aina omat riskinsä ja ne vaativat erikoisammattitaitoa, jotta voimme ottaa huomioon erilaisten sairauksien tai lääkitysten vaikuttavuuden hoidon toteutukseen. Suhtaudumme kaikkiin asiakkaisiimme huolellisesti ja potilasturvallisesti ja tämän vuoksi haluamme, että uudet asiakkaamme aloittavat hoitopolun aina maksuttomalla konsultaatiokäynnillä- annathan meille mahdollisuuden toteuttaa hoitosi turvallisesti.

Suunnitelma on tärkein vaihe koko esteettisten hoitojen toteutuksessa. Suunnittelemme hoidon kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti, sillä se miten hoito toteutettiin tuttavallesi ei tarkoita, että se sama toimisi sinun kohdalla. Kaikki me ikäännymme erilailla ja esteettiset hoidot vastaavat usein ikääntymisen merkkeihin. Täyteaineissa tarkoitus on palauttaa nuorekasta ilmettä mahdollisimman luonnollisesti ja mahdollisimman pienellä määrällä kasvoillesi ja se vaatii aina suunnittelua. 

 

 

Milloin voin varata ajan konsultaatioon?

Erityisesti silloin, kun tulet meille uutena asiakkaana, olipa mietinnässä ihonhoito tai esteettiset hoidot. Täyteainehoidoissa vaadimme aina konsultaatiokäynnin. Joistain hoidoista löytyy ajanvarauksesta kohta konsultaatio + hoito, mutta tällöin on perehdyttävä itse huolella hoitoon ja huomioida mahdolliset esteet hoidon toteuttamiselle. Voit myös varata ajan konsultaatioon, jos edellisestä konsultaatiokäynnistä on jo kuukausia aikaa ja tarvitset vielä lisää tietoa tai apua hoidon valinnassa

Konsultaation jälkeen

Teemme usein ajanvarauksen jo konsultaatiossa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Voit jäädä vapaasti miettimään asiaa ja varata ajan myös itse jälkikäteen.

Kesto

30 min

sairaanhoitajat Sini ja Jenny

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi