Maksuton konsultaatio

Mistä lähtisin liikkeelle uutena asiakkaana?

Tervetuloa lämpimästi medikaaliseen hoitolaamme- ihanaa huomata, että olet kiinnostunut omasta sekä ihosi hyvinvoinnista meidän hoitolastamme. Meillä sinua palvelevat konsultaatioissa sairaanhoitajat Sini ja Jenny.

 

Hoitolamme konsepti on erilainen verrattuna perinteisiin kosmetologisiin hoitoloihin ihonhoidon saralla. Medikaalisen hoitolastamme tekee meillä työskentelevät sairaanhoitajat, jotka mahdollistavat tehokkaammat ja tuloksellisemmat hoidot asiakkaillemme. Olemme Oulussa toimimisen aikaa huomanneet, että olemme usealle asiakkaistamme ns. viimeinen oljenkorsi ja meille hakeutuu myös todella haastavien iho-ongelmien kanssa kamppailevat miehet sekä naiset. Tämä haastaa meitä kouluttautumaan hurjasta myös maailmalla.

Koska kaikki hoitomme ovat tuloksellisuuteen pohjautuvia ja ne vaikuttavat aina suurimmaksi osaksi ihonpinnan alla, on meillä asiakkuus suotavaa aloittaa aina maksuttomalla konsultaatiolla. Kun toimitaan vahvempien hoitojen kanssa on tärkeää tietää myös asiakkaan esitietoja ja huomata mikäli niistä nouseekin esille jokin seikka, joka esteisi meitä toteuttamasta jotakin hoitoa. Vaikka hoitomme voivat olla vahvempia ei se tarkoita, että ne olisivat kivuliaita tai niissä olisi pitkät toipumisajat. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain tuloksellisia hoitoja ja suunnitella hoitokokonaisuuden, joka oikeasti auttaisi pitkäkestoisesti asiakkaan ihon ongelmiin tai ikääntymisen muutoksiin. Tämän vuoksi ymmärrämme, että elimistömme on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen aina suolistosta ja ruokavaliosta lähitien. Tämä vuoksi konsultaation tarkoitus on myös kartoittaa ihon kuntoon johtavia syitä tarkemmin- vain täten me pääsemme upeisiin ja näkyviin tuloksiin.

Olen harkinnut pistoshoitoja- voinko varata konsultaation?

Esteettisiksi hoidoiksi ajattelemme injektoitavat hoidot, jossa viemme neulan tai kanyylin avulla jotakin vaikuttavia aineita ihon alle. Tällaisia hoitoja ovat esimerkiksi täyteainehoidot.

Emme tee esteettisiä hoitoja kiireellä tai hutiloiden. Haluamme ensin tavata asiakkaamme ja perehtyä huolelle taustatietoihin, sillä niistä voikin ilmentyä jotakin, joka olisi este esimerkiksi täyteainehoidoille. Suhtaudumme kaikkiin asiakkaisiimme huolellisesti ja potilasturvallisesti ja tämän vuoksi haluamme, että uudet asiakkaamme aloittavat hoitopolun aina maksuttomalla konsultaatiokäynnillä- annathan meille mahdollisuuden toteuttaa hoitosi turvallisesti.

Suunnitelma on miltein tärkein vaihe koko esteettisten hoitojen toteutuksessa. Suunnittelemme hoidon kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti, sillä se miten hoito toteutettiin tuttavallesi ei tarkoita, että se sama toimisi sinun kohdalla. Kaikki me ikäännymme erilailla ja esteettiset hoidot vastaavat usein ikääntymisen merkkeihin. Täyteaineissa tarkoitus on palauttaa nuorekasta ilmettä mahdollisimman luonnollisesti ja mahdollisimman pienellä määrällä kasvoillesi ja se vaatii aina suunnittelua. Täyteainehoidoissa on aina syytä varautua siihen, että hoitoon menee useampi täyteaineruisku, jotta saavutetaan hyvä ja täydellinen lopputulos. Näitä kaikkia asioita käymme läpi maksuttomassa konsultaatiossa. 

 

Milloin voin varata ajan konsultaatioon?

Erityisesti silloin, kun tulet meille uutena asiakkaana, olipa mietinnässä ihonhoito tai esteettiset hoidot. Täyteainehoidoissa vaadimme aina konsultaatiokäynnin. Joistain hoidoista löytyy ajanvarauksesta kohta konsultaatio + hoito, mutta tällöin on perehdyttävä itse huolella hoitoon ja huomioida mahdolliset esteet hoidon toteuttamiselle. Voit myös varata ajan konsultaatioon, jos edellisestä konsultaatiokäynnistä on jo kuukausia aikaa ja tarvitset vielä lisää tietoa tai apua hoidon valinnassa

Konsultaation jälkeen

Teemme usein ajanvarauksen jo konsultaatiossa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Voit jäädä vapaasti miettimään asiaa ja varata ajan myös itse jälkikäteen.

Kesto

30 min

sairaanhoitajat Sini ja Jenny

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi