Mikroneulaus sekä nanoneulaus

Protonpen laitteella tehtävä mikroneulaus

Protonpen mikroneulaus on suunniteltu stimuloimaan kollageeni-induktiota ihossa. Mikroneulaus tunnetaan myös nimellä perkutaaninen kollageeni induktio ( PCI) tai kollageeni- induktioterapia ( CIT). Mikroneulaus auttaa ainesosien imeytymisessä, ihon tiivistämisessä sekä nuorentamisessa. Neulaus tekee mikroskooppisia lävistyksiä ihoon, joiden tarkoitus on stimuloida ihon luonnollisen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulaus laukaisee parantavan prosessin ihossa, joka auttaa uudistamaan ihoa.  Saat terveemmän, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon. Hoito tasoittaa ihon sävyä sekä kiinteyttää kudosta. 

Hoito tehdään protonpen laitteella, ja jokaiselle hoidolle avataan uusi steriiliin pakettiin pakattu neula, joka on hoito kohtainen.  Ennen jokaista hoitoa iho puhdistetaan huolellisesti. Protonpen- mikroneulauksessa käytettävä transdermaalinenseerumi  valitaan asiakkaan ja ihon tarpeen mukaan. Mikroneulauksessa voidaan käyttää myös mesoterapialiuoksia tai omasta verestä eristettyä plasmaa ( vampyyrihoito, kts. prp -hoito ). 

Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua hoidosta hiljalleen. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain joten suosittelemme sarjahoitoa. 

 

pHformula pinnoitushoito + nanoneulaus protonpen laitteella

Nanoneulaus tehdään myös protonpen laitteella.  Nanoneulauksessa käytössä on 108 silikonista karvamaista kartiota sisältävä steriili hoitopää, joka  hoitaa 0,15mm tasolta ylintä epidermistä ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%.  Silikoniset karvamaiset kartiot erottavat solut epidermiksen ylemmässä kerroksessa ja mahdollistavat aktiivisten tuotteiden imeytymisen. Tämän hoidon hyötyihin kuuluu pigmentaation vähentäminen, lisääntynyt solujen vaihtuvuus, ihon nuorentaminen ja välitön hehku ilman toipumisaikaa.  Nanoneulaus on ihanteellinen hoito herkille alueille kuten silmänympärykset sekä huulten ympärykset ja huulet. Nanoneulaus hoitoon yhdistetään hoitolassamme aine pHformulan pinnoitushoito eli happoyhdistelmä hoito. Tämä hoitoyhdistelmä saa aikaan iholla välittömän hehkun, parantaa epätasaista ihonsävyä ja tekstuuria.

 Hoidolla saadaan optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus voidaan tehdä myös raskaana oleville, mutta tällöin hoidossa ei käytetä happoyhdistelmiä. Lue lisää ihon pinnoitushoidosta täältä.

Mitä tulisi tietää mikro- ja nanoneulauksesta ennen hoitoa?

Protonpen mikroneulauksen edut:

-tehostaa kollageenia ja elastiinia

-edistää ihon nuorentumista

-parantaa tekstuuria ja pigmenttiä

-vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä

-vähentää laajentuneita ihohuokosia

-lisää tuotteiden imeytymistä ion läpi

Milloin hoidot eivät sovellu:

-aktiviinen akne, erityisesti acne vulgaris- vaihe III-IV

-tulehtunut iho, ihotulehdus tai ihoinfektio

-veren hyytymishäiriöt

-mikäli käytössäsi on Accutane-valmiste (isotretinoiini) tai olet käyttänyt sitä viimeisen 6kk aikana

-aktiivinen herpes simplex

-raskaus ja imetys (nanoneulauksen voi tehdä ilman happohoitoa)

-auringonpolttamat

-avoimet ihovauriot

-aurinkokeratoosi

-ihosyöpä

-skleroderma

-bakteeri- tai sieni-infektiot

Hoitovälit:

Mikroneulauksen hoitovälit ovat 4-6 viikkoa

Nanoneulauksen hoitovälit ovat 2-4 viikkoa

Kenelle mikro- ja nanoneulaus soveltuu?

Sinulle, joka haluat parantaa ihon kimmoisuutta, ulkonäköä, häivyttää juonteita, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon rakennetta, hoitaa aknearpia ,  vähentää pigmenttimuutoksia, minimoida ihohuokosten kokoa

Mikroneulauksen sekä nanoneulauksen jälkeen

Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä voimakastakin ärtyneisyyttä etenkin  protonpen mikroneulauksen jälkeen. Tämä ärtyneisyys ja punoitus laskee yleensä vuorokauden sisällä hoidosta. Kotihoidossa on tärkeää käyttää laadukkaita kotihoitotuotteita sillä iho on vastaanottavainen hoidon jälkeen. Auringonotto on kielletty hoidon jälkeen. Iho tulee suojat aurinkosuoja voiteella spf 50. Ihon koskettelua on syytä välttää heti hoidon jälkeen. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat hoidon jälkeen mukaasi. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, protonpen mikroneulaus tai nanoneulaus ( pHformula pinnoitushoito nanoneulauksen yhteydessä), ihotyypin mukainen seerumi , naamio, loppuvoiteen ja aurinkosuojavoiteen nanoneulauksessa

Kesto

60min

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastostamme

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi