Mesoterapiahoidot

Mitä on mesoterapia?

Mesoterapiassa ihoon injektoidaan mesoterapiaan tarkoitettua ainetta, jonka aktiiviaineita voivat olla hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit tai aminohapot. Tuotteet ylläpitävät sekä parantavat epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja näin ollen vaikuttavat ihon ikääntymisen merkkeihin kudoksen kohotukseen, aurinkovaurioihin, turvotukseen tai rasvakertymiin sekä juonteisiin. Mesoterapialla voidaan hoitaa myös aknearpia ihosta.  Mesoterapia aineita voidaan myös mikroneulata ihoon. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitoja 2-4 kertaa 2-4vk välein. 

 

Viscoderm skinko mesoterapiahoidot

Viscoderm mesoterapia. Mesoterapia on ennen kaikkea ihon ulkonäköön hurjasti vaikuttava terapia hoitojakso ihon hyvinvointiin. Käytössämme on laadukas Viscoderm tuoteperhe, joiden mesoterapia aineet lisäävät ihon kirkkautta, syväkosteuttavat, korjaavat UV säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä pehmentävät ihoa. Viscoderm tuoteperhe tulee samalta valmistajalta kuin Profhilo.

Viscoderm silmänympärys hoito. Mesoterapiaa voidaan toteuttaa myös täsmällisesti silmänympärys juonteiden hoitoon. Hoito tuo upeaa kirkkautta ja kosteutta silmänympäryksille sekä häivyttää tehokkaasti juonteita. Hoito suositellaan sarjahoitona tehtäväksi , 2-4 kertaa noin 2-4 viikon välein.

Suosittelemme ensin maksutonta konsultaatiokäyntiä ennen hoidon varausta

Cellbooster mesoterapiahoidot

Cellbooster mesoterapia. Cellbooster tuotesarja on Sveitsissä valmistettu CE- merkitty mesoterapiasarja. Sarja sisältää erilaisia hoitoliuoksia erilaisten ongelmien hoitoon. Liuokset sisältävät puhdasta hyaluroihappoa, vitamiinejä ja aminohappoja. 

Cellbooster hair valmiste on suunniteltu nimenomaan kiihdyttämään hiusten kasvua, ravitsemaan päänahkaa ja vahvistamaan karvatuppea. Valmiste ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista. Sarjan aloitukseen suosittelemme 4-6 hoitokertaa 2-3vk välein. 

Cellbooster lift valmiste on suunniteltu hoitamaan ikääntymisenmerkkejä, kosteuttamaan ihoa, liftaamaan sekä tasoittamaan juonteita esimerkiksi silmänympäryksistä. Valmisteella  voidaan hoitaa myös otsajuonteita tehokkaasti. Cellbooster lift parantaa mikroverenkiertoa sekä auttaa myös hoitamaan aknearpia. Suosittelemme lift mesoterapiaa sarjahoitona, 3 hoitokertaa noin 2-3 viikon välein.

Cellbooster shape valmiste on suunniteltu korjaamaan ongelma-alueita kuten kaksoisleukaa tai paikallisia rasvakertymiä. Valmiste edistää lymfaattista nestekiertoa. Se vähentää turvotusta ja sillä voidaan hoitaa myös selluliittiä. Cellbooster shape hoitoa suositellaan sarjahoitona 3 hoitokertaa noin 2-3viikon välein. 

Suosittelemme ensin maksutonta konsultaatiokäyntiä ennen hoidon varausta

 

Milloin mesoterapiahoitoja ei suositella?

Hoitoon tullessa on ihoalueen oltava hyvässä kunnossa, ei haavaumia tai tulehduksia. Aktiivinen herpes on myös este hoidolle. Tulethan hoitoon vain terveenä. Antibioottikuurit saattavat myös olla este hoidoille. Myöskin jotkin perussairaudet voivat olla este hoidolle.  Kysythän ennen hoitoajan varaamista mikäli epäilet hoidon soveltuvuutta. 

Hoidon jälkeen

Hoitopäivänä tulee välttää meikkaamista. Iho on hoidon jälkeen punoittava, sekä pienet mustelmat ovat mahdollisia. 48h on syytä välttää kuumuudella altistumista sekä hikoilua. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, mesoterapia( puudutusaine mikäli haluaa) , naamio tarvittaessa sekä suojavoiteen

Kesto

Noin 45 minuuttia

Hinta

Mesoterapiahoidot alk. 170€. Katso tarkemmat hinnat hinnastostamme

Cellbooster hair 6 hoitokerran tulos

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi