Mesoterapia hoidot

Mesoterapia hoidot kasvot, kaula ,decoltee ja kädet

Viscoderm mesoterapia. Mesoterapia on ennen kaikkea ihon ulkonäköön hurjasti vaikuttava terapia hoitojakso. Käytössämme on laadukas Viscoderm tuoteperhe, joiden mesoterapia aineet lisäävät ihon kirkkautta, syväkosteuttavat, korjaavat UV säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä pehmentävät ihoa. Mesoterapiassa ihoon injektoidaan mesoainetta, joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa 32mg, vitamiineja, mineraaleja sekä aminohappoja. Tuotteet ylläpitävät sekä parantavat epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja näin ollen vaikuttavat ihon ikääntymisen merkkeihin.  Mesoterapia aineita voidaan myös mikroneulata ihoon. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitoja 2-4 kertaa 2-4vk välein. 

Viscoderm silmänympärys hoito. Mesoterapiaa voidaan toteuttaa myös täsmällisesti silmänympärys juonteiden hoitoon. Hoito tuo upeaa kirkkautta ja kosteutta silmänympäryksille sekä häivyttää tehokkaasti juonteita. Hoito suositellaan sarjahoitona tehtäväksi , 2-4 kertaa noin 2-4 viikon välein.

Cellbooster mesoterapia. Cellbooster tuotesarja on Sveitsissä valmistettu mesoterapiasarja. Sarja sisältää erilaisia hoitoliuoksia erilaisten ongelmien hoitoon. Liuokset sisältävät puhdasta hyaluroihappoa, vitamiinejä ja aminohappoja. 

Cellbooster hair valmiste on suunniteltu nimenomaan kiihdyttämään hiusten kasvua, ravitsemaan päänahkaa ja vahvistamaan karvatuppea. Valmiste ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista. Sarjan aloitukseen suosittelemme 4-6 hoitokertaa 2-3vk välein. 

Kenelle

Kaikille, jotka toivovat ihon ulkonäköön parannusta. Erinomainen silmänympärys alueen hoito, jolla saadaan vaikutusta erityisesti hentoihin juonteisiin.  Soveltuu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Emme tee hoitoja tulehdustiloihin.

Hoidon jälkeen

Hoitopäivänä tulee välttää meikkaamista. Iho on hoidon jälkeen punoittava, sekä pienet mustelmat ovat mahdollisia. 48h on syytä välttää kuumuudella altistumista sekä hikoilua. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, mesoterapia( puudutusaine mikäli haluaa) , naamio tarvittaessa sekä suojavoiteen

Kesto

60min

Hinta

Katso tarkemmin hinta hinnastosta

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi