Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Mesolankahoito

Palvelun kuvaus

Mesolangat ovat bioreserboituvia (itsestään sulavia) hiuksen hienoja lankoja, jotka viedään ihon alle langoille suunnitellun neulan avulla. Mesolankojen teho perustuu siihen, että langat saavat ihon alla ollessaan verenkierron vilkastumaan hoidetulla alueella, jolloin verenkierron mukana alueelle kulkeutuu happirikasta verta sekä ravintoaineita, jotka huolehtivat ihon kunnosta. Mesolangat saavat kehon tuottamaan lisää kollageeniä sekä kasvattamaan fibroblastien määrää, jotka huolehtivat ihon nuorekkuudesta ja kimmoisuudesta sekä parantavat kudosvaurioita. Vaikuttaessaan ihon alla mesolangat myös parantavat ihon rakennetta sekä ihon ulkonäköä. Mesolangat parantavat kasvojen piirteitä sekä napakoittavat ihoa. Meillä ei ole käytössä väkäslankoja eli ns. cog lankoja. 

Mesolangat hajoavat itsestään ihon alla niin kuin itsestäänsulvat ompeleet n.6-8kk kuluessa. Tulosta on nähtävissä jonkin verran heti toimenpiteen jälkeen ja tulos paranee 1-2kk aikana sillä langat vaativat aikaa toimiakseen. On yksilöllistä millainen tulos mesolangoista tulee ja kuinka kauan tulos säilyy, mutta parhaimmillaan mesolankojen vaikutus kestää reilu yhden vuoden. 

Mesolankojen määrä hoidossa vaihtelee hoidettavan alueen mukaan. Pienelle alueelle, kuten nasolabiaaleihin, riittää yleensä 10kpl lankoja. Mikäli käsitellään suurempaa aluetta kuten alakasvoja tai koko kasvoja on lankojen määrä yleensä alkaen 30 lankaa. Hoidoissa voidaan sekoittaa mono sekä kierre lankoja. Hoito on lähes kivuton. Mesolangat ovat todella suosittu hoitomuoto asiakkaiden keskuudessa.

 

Kenelle

Mesolangat ovat ihanteellinen hoitomuoto, kun halutaan parantaa kasvojen linjoja (esim. leukalinjaa), parantaa vartalon muotoa tai saada nuorentavaa ja ihoa parantavaa vaikutusta. Mesolangoilla ei voi kohottaa kasvoja rajusti. Mesolangat soveluvat siis lähinnä napakoittamiseen.  Parhaimpien tulosten saavuttamiseksi mesolangat tulisi yhdistää esteettisiin ihonhoitoihin,  joka toteutetaan ennen mesolankahoitoa sarjana. Mesolangoilla saavutat luonnollisen tuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa.

Ennen hoitoa

Ennen hoitoa on hyvä välttää 2-3 päivän ajan mustelmariskiä lisääviä tuotteita kuten omega valmisteet, Burana ja Aspiriini sekä alkoholi.  Huomioithan, että hoitoon tullessa sinun on oltava täysin terve eikä kehossasi saisi olla minkäänlaista tulehduksellista tilaa kuten flunssa ja kuume. Mikäli sairastut ennen hoito aikaa, tulisi aikaa siirtää.  Mikäli olet altis herpes infektioille, on ennen hoitoa syytä käyttää herpeksen estolääkettä.  Huomaathan, että aktiivinen herpes on este hoidolle. 

Hoidon jälkeen

Hoidetun alueen tulisi antaa olla rauhassa ilman ylimääräistä koskettelua, voiteita tai kastelua 6h  ajan, jotta mikään bakteeri ei kulkeudu pistoskohdista ihoon aiheuttaen tulehdusta. Mustelmat ovat mahdollisia hoidetulla alueella ja häviävät n. 1 viikon kuluessa. Saunaa, uintia ja kovia fyysisiä rasituksia tulisi välttää 3-4 päivää toimenpiteestä. Tupakoinnin ja alkoholin käytön välttäminen 3 päivän ajan on suotavaa.6h kuluttua voi käydä normaaliin tapaan suihkussa, mutta vältettävä hoidetun alueen hankaamista. Hoidetulla alueella voi esiintyä kipuilua joka helpottaa muutamassa päivässä.

Hoito sisältää

Puudutevoiteen halutessa. Mesolankojan määrä katsotaan yhdessä ennen hoitoa. 

Kesto

60min

Hinta

Hoidon hinta vaihtelee käytettyjen lankojen sekä lankojen määrän mukaan

Mono langat 10kpl 195€, seuraavat 10kpl lankoja 175€

Kierre langat 10kpl 250€ ,seuraavat 10kpl lankoja 220€

 

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu


Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla. 

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi