Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Lipolyysihoito- rasvasoluja hajottava mesoterapia

Palvelun kuvaus

Lipolyysi on yksinkertaisin, nopein ja helpoin toimenpide, jonka avulla voidaan poistaa paikallisia rasvakertymiä. Lipolyysi hoidossa hajotetaan rasvasoluja paikallisesti injektoimalla lipolyysi ainetta rasvakudokseen. Toimenpide on nopea ja lähes kivuton. Asiakas voi palata suoraan hoidon jälkeen päivän askareisiin. Lipolyysi mesoterapia-aine on homeopaattinen yhdistelmävalmiste. Vaikuttava aine hoidossa deoksikoolihappo, C-vitamiini sekä muita vaikuttavia aineita käytettävästä valmisteesta riippuen.

Lipolyysi hoidossa injektoitava aine hajottaa rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoidon myötä rasvoja kuljettavien entsyymien ja lipoproteiinien toiminta aktivoituu, jonka seurauksena rasva poistuu ulos rasvasoluista nopeammin. Hoito aiheuttaa kudoksessa kevyen, kontrolloidun tulehdustilan, joka kutistaa ja tiivistää kudosta paikallisesti, hoito stimuloi myös fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia, joka kiinteyttää kudosta. 

Yleisimpiä hoitoalueita: kaksoisleuka,olkavarret (ns. allit),vatsa,kyljet (”jenkkakahvat”) ulko- ja sisäreidet sekä lantio.

Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkyminen vie usein aikaa noin 6 – 8 viikkoa. Sarjahoito räätälöidään aina potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yleensä rasvanpoisto vaatii 2 – 7 käsittelyä. Käsittelyt tehdään noin kymmenen päivän välein. 

 

Kenelle

Sinulle, joka haluat apua paikallisiin rasvakertymiin

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iholla saattaa tuntua arkuutta ja lämmön tuntua. Punoitus, mustelmat ja  turvotus ovat yleisiä. Myös kutinan tunne on mahdollinen jälkioire.  Kaksoisleuan alueen hoidossa on hyvä varautua usean päivän turvotukseen. Älä käytä turvotuksen hoitoon jääpusseja, koska tehoaine reagoi lämpötilaan. Toimenpiteen jälkeen voi palata päivän arkisiin tehtäviin. Mustelmien syntymistä voi ehkäistä välttämällä tiettyä  lisäravinteita kuten E-vitamiinia ja  omegavalmisteita 48 tunnin ajan. Vältä verta ohentavia lääkkeitä kuten aspiriinin, ibuprofeenin  käyttöä 48 tunnin ajan. Vältä myös alkoholia toimenpidettä edeltävinä päivinä sekä muutama päivä jälkeen hoidon. Mustelmia voi hoitaa esimerkiksi Hirudoid Forte – voiteella, jota saa apteekista ilman reseptiä. Kuuden tunnin kuluttua hoidosta voit pestä injektoitua aluetta. Kolmen päivän ajan vältä saunomista. Hiero hoidettua aluetta useamman kertaa päivässä muutaman minuutin ajan noin viiden päivän ajan. Hoidon tuloksia tukee terveelliset elämäntavat, laadukkaasti koottu ruokavalio ja säännöllinen liikunta.

Hoito sisältää

Ihon puhdistus, lipolyysihoito

Kesto

30-45minuuttia

Hinta

alk. 250€ / alue, sarjahoidon lunastuksesta -10% alennus

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu


Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla. 

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi