Kasvojen täyteainehoidot

Hyaluronihappo pistoshoidot kasvoille- kasvojen kohotus täyteaineella

Huulten ja kasvojen muotoilussa käytettävä aine on hyaluronihappoa.
Aine on 100% biohajoava eikä siitä jää jäämiä elimistöön sen poistuttua.
Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta luonnostaa iho-,side-, hermo-,ja epiteelikudoksessa. Noin puolet hyaluronihaposta elimistössämme sijaitsee ihossa. Hyaluronihapon tehtävä on pitää iho kimmoisana ja kosteutettuna.  Ihon hyaluronihappo pitoisuus vähenee meiltä kaikilta ikääntyessämme jolloin iho menettää kosteutta ja kimmoisuutta.  Näin ollen ihoon syntyy pikku hiljaa juonteita ja iho on kuivempi.

 Kasvoissamme tapahtuu ikääntyessämme myös muutoksia kasvojen rasvamassassa sekä lihaksistossa, joka saa kasvojemme piirteet laskeutumaan. Täyteaine pistoksilla eli pistoshoidoilla palautettaan kasvoille täyteläisyyttä ja volyymia oikeisiin kohtiin, jotta kasvojen ulkonäöstä saadaan nuorekkaampi ja raikkaampi. Hoidossa voidaan käyttää useita erilaisia tekniikoita ja kanyyliä, jolla toteutettuna minimoimme hoitojen riskit ja saadaan aikaan mahdollisimman luonnollisen näköisiä tuloksia. Pistoshoidot ja esteettiset hoidot ovat nykypäivänä todella suosittuja ja ala kehittyy kovaa vauhtia.

Jotta täyteaine on saatu injektoitavaan ja pysyvämpään muotoon, on se käsitelty kemiallisesti. Meillä käytettäviin täyteaineisiin on lisätty ristisidos nimeltä BDDE.  Hyaluronihapolle allergiat ovat harvinaisia jos lähes mahdottomia. On silti aina mahdollista, että olet jollekin valmistuksessa käytetylle kemialliselle aineelle allerginen. Nämä allergiat ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia.

Hyaluronihappo valmisteissa on eroja. Ero perustuu lähinnä tuotteen kestoon, hyaluronihappo pitoisuuteen sekä aineen paksuuteen.  Eri merkkisillä täyteaineilla voi olla suuriakin eroja.  Joihinkin aineisiin on voitu lisätä myös puuduteainetta, jotta hoito olisi mahdollisimman kivuton asiakkaalle. Laadukkaissa täyteaineissa epämiellyttävät reaktiota ovat harvinaisia ja täyteainehoidot ovat turvallisia ja saavat lopputuloksen näyttämään kauniilta ja luonnolliselta. Lue lisää käytössämme olevista täyteainemerkeistä täältä.

Jokainen hoito sisältää aina myös riskejä, mutta pistoshoidoista saa  turvallisemman, kun sen toteuttaa terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on riittävät koulutukset ja valmiudet toteuttaa esteettisiä hoitoja ja arvioida täyteainehoitojen tarve aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Myös aseptiikan tunteminen on äärimmäisen tärkeää hoitoja toteuttaessa. Yksittäinen koulutus ei tee esteettisten hoitojen ammattilaista kenestäkään, vaan alalle on kouluttauduttava säännöllisesti lisää. Oulun ihonhoitokeskuksella hoidot toteuttaa sairaanhoitaja.

Tuotteille määritetään viitteellinen kestoaika valmistajan toimesta, mutta täyteaineet hajoavat   luonnollisesti kunkin yksilön kudoksessa.  Täyteaineiden kesto vaihtelee 6-24kk välillä. Yleistä on, että ensimmäisillä täyttökerroilla, tai jos täyteainehoitojen välissä on pidempi aika kestoaika ei ole yhtä pitkä. Toisilla täyteaineet kestävät pidempään, toiset joutuvat uusimaan hoidon useammin. Tällaisia eroavaisuuksia on yleensä huulien täyteainehoidossa. 

Täyteainehoidot niin kasvoille kuin huulillekin ovat suhteellisen nopeita toimenpiteitä toteuttaa. Yleisesti ottaen kasvojen täyteainehoidot voidaan toteuttaa neulalla tai kanyylilla. Huulten täyteainehoidossa emme käytä kanyylia. Hoidon jälkeen mustelmat ja turvotus hoitoalueella on mahdollisia. Myös hoitoalue saattaa punoitella hoidon jälkeen. Täyteainehoitojen jälkeen voit tiettyjen rajoitusten puitteissa palata normaaliin arkeen heti toimenpiteen jälkeen. 

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville. Huomioithan myös, että aktiivinen infektio sekä herpes ovat esteitä hoidolle. Meillä kaikkiin esteettisiin hoitoihin on 18 vuoden ikäraja.

Voit lukea lisää huulten täyteainehoidosta täältä.

 

Kasvojen täyteainehoidot

Poskien -ja keskikasvojen täyteainehoidot

Kasvojen täyteainehoidot näyttävät luonnollisilta, kun ne on tehty ns. tarpeeseen sekä laadukkailla täyteaineilla. Täyteaineella korjataan tehokkaasti iän mukana tuomia volyymi puutoksia kasvoilla, kuten poskien volyymin puutoksia tai keskikasvojen volyymia. Ikääntyessämme kasvojen piirteet laskevat, jolloin volyymin puutoksia syntyy etenkin keskikasvoille. Täyteaineella saadaan tällöin luonnollisesti tuotua volyymia alueille, joissa sitä nuorempana on ollut ja näin taataan luonnollisen näköiset lopputulokset. Usein keskikasvojen hoidossa käsitellään myös poskilinjaa. Keskikasvoja sekä poskia hoidettaessa täyteaineella käytämme lähes poikkeuksetta kanyylia toimiessamme. Kanyyli on tylppäpäinen apuväline, jonka avulla täyteaine saadaan asetettua haluamaamme kohtana kasvoissa.  Näin pyrimme varmistamaan entistäkin turvallisemman hoidon asiakkaalle. 

Syvien juonteiden täyteainehoidot- nasolabiaalit ja marionetit

Nasolabiaalijuonteet eli nenästä ylähuulta kohden lähtevät pitkät juonteet ovat ikääntymisen seurausta kasvoillamme. Ikääntymisen myötä piirteemme kasvoilla laskevat, jolloin alkaa muodostua nasolabiaaliin sekä marionettiin syvempi juonne. Marionettijuonteet ovat suupielistä leukaperiä kohden lähtevät juonteet, jotka syvenevät yleensä nasolabiaalijuonteiden jälkeen.  Molempia juonteita voidaan kohottaa täyteainehoidolle, jolloin juonne madaltuu ja kohottuu ja näin ollen se ei enää syvyydellään häiritse.  Toisinaan ammattilainen voi katsoa parhaaksi hoitovaihtoehdoksi hoitaa kyseisiä juonteita siten, että täyteainetta asetetaan ylemmäs kasvoihin. Täyteaineiden määrät sekä injektointi alueet riippuvat ikääntymisen asteesta. 

Leuan ja leukalinjan täyteainehoito

 

Täyteainehoidoissa trendit vaihtelevat. Yksi suosittuja trendejä tällä hetkellä on leukalinjan terävöittäminen. Tällöin leukaluun kulmaa korvan alapuolella halutaan selkeämmäksi, jolloin tulee efekti pidemmästä ja terävemmästä- selkeämmin erottuvasta leukalinjasta. Usein trendit ovat enemmän nuorten keskuudessa olevia ilmiöitä, mutta myös iäkkäämmille asiakkaille leukalinja on yksi merkittävimmin häiritsevistä asioista kasvoilla. Leukalinjan hoitoon kuluu usein useampi ml täyteainetta, joten siihen kannattaa varautua hoitoon tullessa. 

Täyteaineella voidaan myös parantaa leuan epäsymmetrioita tai leuan pään muokkausta. Ongelmana voi olla liian taakse jäävä leuka sivuprofiilissa tai leuan pään kuoppa tai muu leukaan kohdistuva ongelma. Tällöin täyteaineella saadaan kohotettua leukaa tai muovattua sitä. 

Mikäli tulet meille hoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensin käyntiä maksuttomassa konsultaatiossa. 

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville. Huomioithan myös, että aktiivinen infektio sekä herpes ovat esteitä hoidolle. Meillä kaikkiin esteettisiin hoitoihin on 18 vuoden ikäraja

Täyteainehoidon kohteet

– Poskien muotoilu ja volyymin lisäys (täyteainetta 1-2ml)

-Keskikasvojen volyymipuutoksen lisäys (täyteainetta 1-2ml) 

-Leukalinja ja leuan täyteainehoito (täyteainetta yleensä 2ml)

-Syvien juonteiden, kuten nasolabiaalien sekä marionettien täyteainehoito (täyteainetta 1-2ml)

-Huulten täyttö (täyteainetta maksimissaan 1ml yhdellä hoitokerralla). Lue lisää huulten täyteainehoidosta täältä.

Emme tee nenän täyteainehoitoja. Yläkasvojen juonteisiin kuten otsa ja sibeliukset, suosittelemme ensisijaisesti botuliinihoitoa

Mikäli olet tulossa täyteainehoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensin maksutonta konsultaatiokäyntiä. Jotkut täyteaineemme ovat tilaustuotteita. Voit myös varata ensimmäisellä kerralla konsultaation sekä hoitokerran samalle käynnille.

Kenelle täyteainehoidot soveltuvat?

Kaikille, jotka toivovat juonteiden madaltamista kasvojen alueella. Ihanteellinen mm. syviin nasolabiaali- sekä marionettijuonteisiin, leukaan sekä  volyymin palauttamiseen kasvoille ja huulille. Huulten volyymin lisäyksessä käytettävä aine on aina täyteainetta. Täyteaineilla voidaan myös terävöittää piirteitä sekä piristää ja kohentaa kasvojen ulkonäköä.

Ennen täyteainehoitoa

Ennen hoitoa on hyvä välttää 2-3 päivän ajan mustelmariskiä lisääviä tuotteita kuten omega valmisteet, Burana ja Aspiriini sekä alkoholi.  Huomioithan, että hoitoon tullessa sinun on oltava täysin terve eikä kehossasi saisi olla minkäänlaista tulehduksellista tilaa kuten flunssa ja kuume. Mikäli sairastut ennen hoito aikaa, tulisi aikaa siirtää.  Mikäli olet altis herpes infektioille, on ennen hoitoa syytä käyttää herpeksen estolääkettä.  Huomaathan, että aktiivinen herpes tai on este hoidolle. 

Täyteainehoidon jälkeen

Vältä pistosalueen koskettelua 3 tuntia hoidon jälkeen. Älä laita hoidetulle alueelle huulirasvaa tai meikkiä 3h hoidon jälkeen.  Näillä toimilla ehkäistään sitä, ettei injektio kohtiin pääse bakteereja, jotka voivat tulehduttaa hoidetun alueen. Turvotusta voi ilmetä hoidon jälkeen, kesto on yksilöllistä, mutta usein tasaantuu muutamassa päivässä – viikossa. Huulissa turvotus voi olla reilumpaa, mutta pahin turvottelu laskee yleensä 12h-24h kuluttua hoidosta.

Mustelmia voi esiintyä hoidon jälkeen, joka on normaalia. Mustelmiin on saatavana meiltä myös hoitovoidetta kotiin. Mustelmat häviävät yleensä itsekseen noin 1-2 viikossa.

Kaikkia toimia, jotka lisäävät turvotusta on hyvä välttää hoitojen jälkeen 2-3 vrk. Tällaisia toimia ovat hikoilu (sauna ja urheilu), suolainen ruoka ja alkoholi.

Täyteainehoito sisältää

Puudutevoiteen halutessaan sekä täyteaineen

Hoito voidaan toteuttaa myös kanyyliä käyttäen kasvojen alueen hoidossa

Kesto vastaanotolla

45-90minuuttia

Hinta

Mikäli olet uusi asiakas niin käythän aina ensin konsultaatiokäynnillä jonka voit varata yllä olevasta painikkeesta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta

 

 

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältä.

Saat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset 

mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi