Jalkahoidot

Jalkahoidot kaikille jaloille

Kaipaavatko jalkasi hoitoa vai hemmottelua? Jalat ovat jatkuvassa rasituksessa kannatellessaan meitä, joten ne ansaitsevat myös huomiomme. Tiesitkö, että jalkojen kunnolla on suuri merkitys hyvinvointiimme, mm. selkävaivojen osalta? Jalkoja hoitamalla voidaan siis myös ehkäistä mahdollisia muita ongelmia kehossa. Et siis pelkästään saa hyvinvoivia jalkoja, vaan hoidat itseäsi myös kokonaisvaltaisesti!

Oulun ihonhoitokeskuksessa kosmetologimme tarjoaa monipuoliset jalkahoidot kaikille jaloille. Valikoimistamme löytyvät niin spa jalkahoidot enemmän hemmottelua kaipaaville, kuin perinteisetkin hoidot. Voit valita myös jalkahoitoihin lisäpalveluita kuten hierontaa, kynsien ohennuksen tai lakkauksen, jolloin saat myös kynsilakkapullon mukaasi. Jalkahoitoihin saat yhdistettyä myös kestävän varpaankynsien geelilakkauksen, jolla kyntesi pysyvät kauniina pitkään.  

 

Käytämme jalkahoidoissa laadukkaita ja palkittuja Cuccio Naturalé tuotteita. Näissä tuotteissa laatu sekä luonnonmukaisuus kohtaavat! Ylelliset tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai yleisimpiä allergeenejä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja kaikilla tuotteilla on Leaping Bunny- sertifikaatti, sekä täyttävät kaikki uusimmat EU- säännökset. 

Kenelle

Kaikille joiden jalat kaipaavat hoitoa tai hemmottelua.

Hoidon jälkeen

Olet taatusti kokonaisvaltaisesti onnellisempi ja hyvinvoivempi kun jalkasikin voivat hyvin. Voit istahtaa hoidon päätteeksi nauttimaan virvokkeita tai palan suklaata aula tiloihimme.

Perusteellinen jalkahoito sisältää

jalkakylpy, kovettumien poisto, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, rasvaus. Hoidon hintaan ei sisälly kynnen ohentaminen

 

Hemmotteleva jalkahoito sisältää

jalkakylpy, kuorinta, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja jalkarasva.  Hoidon hintaan ei sisälly kynnen ohentaminen.

Lisäpalveluita jalkahoitoihin

-Kynsien lakkaus (lakan saat mukaan)

– Varpaankynsien geelilakkaus

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastosta

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi