Jalkahoito

Hemmottelevia ja hoitavia jalkahoitoja

Jalkahoidot ovat ihana tapa hemmotella itseään tai ystävää.  Jalat ovat jatkuvassa rasituksessa kannatellessaan meitä, joten ne ansaitsevat myös huomiomme. Tiesitkö, että jalkojen kunnolla on suuri merkitys hyvinvointiimme, mm. selkävaivojen osalta? Jalkoja hoitamalla voidaan siis myös ehkäistä mahdollisia muita ongelmia kehossa. Et siis pelkästään saa hyvinvoivia jalkoja, vaan hoidat itseäsi myös kokonaisvaltaisesti!

Valikoimissamme on erilaisia jalkahoitoja jokaiseen tarpeeseen

Oulun ihonhoitokeskuksessa kosmetologimme tarjoaa monipuoliset jalkahoidot kaikille jaloille. Valikoimistamme löytyvät niin spa jalkahoidot enemmän hemmottelua kaipaaville, kuin perinteisetkin hoidot. Voit valita myös jalkahoitoihin lisäpalveluita kuten hierontaa, kynsien ohennuksen tai lakkauksen, jolloin saat myös kynsilakkapullon mukaasi. Jalkahoitoihin saat yhdistettyä myös kestävän varpaankynsien geelilakkauksen, jolla kyntesi pysyvät kauniina pitkään.  

 

Käytämme jalkahoidoissa laadukkaita ja palkittuja Cuccio Naturalé tuotteita. Näissä tuotteissa laatu sekä luonnonmukaisuus kohtaavat! Ylelliset tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai yleisimpiä allergeenejä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja kaikilla tuotteilla on Leaping Bunny- sertifikaatti, sekä täyttävät kaikki uusimmat EU- säännökset. 

Perusteellinen jalkahoito

jalkakylpy, kovettumien poisto, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, rasvaus. Hoidon hintaan ei sisälly kynnen ohentaminen

Hemmotteleva jalkahoito

jalkakylpy, kuorinta, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja jalkarasva.  Hoidon hintaan ei sisälly kynnen ohentaminen.

Deluxe jalkahoito

Jalkahoidossa yhdistyvät perusteellisen jalkahoidon tehokkuus sekä hemmottelevan jalkahoidon hemmottelevuus. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistinnän, naamion sekä pitkän hieronnan. Deluxe jalkahoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus. Kesto noin, 75min

Lisäpalveluita jalkahoitoihin

-Kynsien lakkaus (lakan saat mukaan)

Varpaankynsien geelilakkaus

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi