Ihonhoidot raskaana

Tehokkaat ihonhoidot raskauden sekä imetyksen aikana

Raskausaika sekä imetysaika asettavat tietynlaisia rajoituksia hoidoille. Emme tee esteettisiä hoitoja lainkaan raskaana oleville tai imettäville. Raskausaikana iho saattaa mennä huonompaan kuntoon tai joillakin iho-ongelmat voivat myös helpottua raskauden aikana. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että iho tarvitsee hoitoa myös raskausaikana. Olemme luoneet turvalliset ihonhoitopaketit raskaus ja imetysaikaan. Huomaathan , että on muutamia raaka-aineita, joita sinun tulisi välttää raskaana ollessasi. Yksi näistä on salisyylihappo sekä retinoli. Kysythän lisää henkilökunnaltamme. Suunnittelemme sinulle turvallisen ihonhoitopaketin ihosi tehokkaaseen sekä turvalliseen hoitoon.

Glowing skin kasvohoito

Tässä hoidossa pääset rentoutumaan sekä saat tehokkaan hoidon kasvoillesi sekä upean hehkun ja kosteutuksen ihollesi. Hoito on turvallinen raskaana oleville sekä imettäville. Hoidon avulla saat pidettyä ihostasi huolta myös raskaana ollessasi. 

Hoito sisältää Ihon puhdistuksen , kevyen kemiallisen alkukuorinnan, joka on turvallinen toteuttaa raskaan ollessa, c- vitamiinin ja hyaluronihapon sekoitus imeytettynä sivellinhieronnalla. Lopuksi pääset rentoutumaan kasvonaamio ja lämpötyynyn kera. Hoidon päätteeksi asetamme kasvoillesi tarvittavat hoitovoiteet sekä suojakertoimen. Täydellinen paketti odottavalle äidille hemmotteluun. Hoito ei vaadi toipumisaikaa eikä iho yleensä reagoi hoidolle rajusti punoittamalla.

 

pHixel glow hoito kasvot sekä kaula

 Hoito on juuri sinulle, joka kaipaat ihollesi valoisaa ilmettä ja syvällistä elvytystä. Hoito on kuitenkin hellävarainen, jossa ihoa uudistavaa nanoneulaustekniikkaa yhdistetään kevyisiin pinnoitushappoihin. Hoidossa käytetyt L-arginiini, pinnoitushapot ja antioksidantit suojaavat ja nuorentavat ihosoluja sekä tehostavat ihon optimaalista kosteutta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Emme suosittele hoitoa tai todella herkistyneelle iholle tai iholle jossa on tulehduksellista. 

Hoidon jälkeen on käytettävä vähintään spf30 suojakerrointa. Hoidossa ei ole toipumisaikaa joskin iho voi hiukan punoitella hoidon jälkeen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, nanoneulauksen erityisellä liuoksella kasvoille sekä kaulalle, naamion ja lopuksi vita c seerumin, vita D kosteusvoiteen sekä suojakerroinvoiteen. Ihosi hehkuu hoidon jälkeen

 

Milloin hoitoja ei voida toteuttaa

Mikäli olet meillä uusi asiakas, suosittelemme aina maksutonta konsultaatiokäyntiä alkuun. 

Huomioithan, että ihonhoitoja ei tehdä aktiivisten tulehdustilojen aikana kuten huuliherpeksen. Ihon on oltava täysin ehyt hoitoon tullessa. Emme suosittele käyttämään ennen hoitoon tuloa kotona minkäänlaisia kuorintoja.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi