Ihoanalyysi skinscan laitteella

Kattava ihoanalyysi

Skinscan laite analysoi ihon dermaalisen sekä epidermaalisen tilan. Kuvantamismenetelmä tutkii ihoa erittäin tarkasti ja antaa ihostasi raportin kymmenestä erilaisesta ihon tilasta. Skinscan laite tutkii ihosta mm. ihohuokosten kokoa, UV vaurioita , kosteustasapainoa, pinnan  vaurioita sekä pigmentaatioita. Laite antaa ihostasi raportin kuvien kautta, jotka yhdessä ihoasiantuntijan kanssa käydään läpi.  Analyysin yhteydessä kone tekee sinulle kotihoitoreseptin tuotteista, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi ihon. Ihoasiantuntija auttaa sinua myös valitsemaan sinulle sopivat hoidot ihosi kunnon parantamiseksi tai ihosi kunnon ylläpitämiseen. 

 

Hoito tehdään aina meikittömälle iholle, joten tulethan analyysiin ilman meikkiä. Analyysi vie aikaa noin 30 minuuttia.

 

Analyysi sopii erinomaisesti kaikille ja etenkin silloin, kun haluat selvittää ihosi tilaa tai olet aloittamassa ihonhoitosarjaa. 

Kenelle

Analyysi on mielenkiintoinen tapa kurkistaa ihoosi pintaa syvemmälle ja tietää oikeasti kuinka ihosi voi. Erityisesti silloin kun mietit sarjahoidon aloittamista tai olet hukassa ihonhoidon kanssa ja sinulle sopivista tuotteista.

Hoidon jälkeen

Mikäli haluat aloittaa ihosi hoitamisen heti ihoanalyysin jälkeen, varaathan ajanvarauksesta yhdistelmävarauksen. Hoitoa voidaan muuttaa käynnin yhteydessä ihollesi sopivaksi. Suosittelemme aloittamaan pHformula pinnoitushoidoista.

Hoito sisältää

Skinscan ihoanalyysin laitteella

Kesto

30min

Hinta

Hinta ihoanalyysillä 50€. Mikäli jatkamme analyysistä hoitoon, on analyysin hinta 39€.

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi