Huulten täyteainehoito

Hyaluronihappo huulten täyteainehoidossa

Millä huulia täytetään ja muotoillaan?

 Huulten muotoilussa käytettävä aine on hyaluronihappo pohjainen täyteaine. Aine on 100% biohajoava eikä siitä jää jäämiä elimistöön sen poistuttua. Täyteaineissa hyaluronihappo on sidottuna kemialliseen ristisidokseen, jotta se pysyy injektoitaessa. 

Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta luonnostaa iho-,side-, hermo-,ja epiteelikudoksessa. Noin puolet hyaluronihaposta elimistössämme sijaitsee ihossa. Hyaluronihapon tehtävä on pitää iho kimmoisana ja kosteutettuna.  Ihon hyaluronihappo pitoisuus vähenee meiltä kaikilta ikääntyessämme, jolloin iho menettää kosteutta ja kimmoisuutta.  Näin ollen ihoon syntyy pikku hiljaa juonteita ja iho on kuivempi. Huulissa ikääntyminen aiheuttaa huulten kapenemista ja täyteläisyyden menetystä. Ikääntyessämme huuli myös kääntyy sisäänpäin, jolloin huulipunalle ei jää entisenlailla aluetta johon sitä laittaa. Huulten yläpuolella saattaa tulla myös hentoja pystyjuonteita, joihin huulipuna lähtee karkaamaan.

Huulten täytön suorittaa aina sairaanhoitaja, jolla on kokemusta hoitojen tekemisestä. Mikäli tavoittelet reilua volyymin lisäystä esimerkiksi huuliin, on erittäin todennäköistä, että yksi hoitokerta ei riitä. Ennen jokaista hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan asiakkaan toiveista ja mahdollisesta lopputuloksesta sekä mietitään aina juuri sinun huulillesi parhaiten sopiva täyteaine.  Huulten täytössä on käytössä erilaisia tekniikoita, jotka mahdollistavat paremmin haluttuja lopputuloksia. Käytämme usein monia tekniikoita huulia muotoillessamme sekä huulia täyttäessä. Muodin mukana kulkevat myös erilaiset täyttötekniikat huulten muotoilusta. Näistä yksi tunnetuimpia on ”russian lips” tekniikka.  Huulten muotoilussa yhdistellään usein erilaisia tekniikoita, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos. 

 

Hyaluronihappo valmisteissa on eroja. Erot perustuvat suurelta osin täyteaineen koostumukseen, pehmeyteen sekä kudos intekraatioon. Erilaisilla alueilla käytetään eri vahvuisia täyteaineita, jolloin myös aineen hyaluronihappopitoisuus voi vaihdella.  Eri merkkisillä täyteaineilla voi olla suuriakin eroja.  Joihinkin aineisiin on voitu lisätä myös puuduteainetta, jotta hoito olisi mahdollisimman kivuton asiakkaalle. Laadukkaissa täyteaineissa epämiellyttävät reaktiota ovat harvinaisia ja täyteainehoidot ovat turvallisia ja saavat lopputuloksen näyttämään kauniilta ja luonnolliselta.

Ensimmäisellä täyttökerralla huulissa täyteaine pysyy hiukan lyhyempään, kuin että täyttöjä olisi useita. Ylläpito täyttöjä tehdään tarpeen mukaan. Seuravilla täyttökerroilla täyteainetta ei usein tarvita yhtä paljon päästäkseen samaan tulokseen. On hyvin yksilöllistä kuinka täyteaine juuri sinulla pysyy. Tämän päivän trendi huulissa on tehdä kauniita luonnollisia lisäyksiä huulen volyymiin. Myöskin täyteaineet ovat hurjasti muuttuneet vuosien varrella ja laadukkaat aineet ovat upeasti omaan kudokseesi mukautuvia eivät jätä pahkuroita. 

Hoito on turvallinen, kun sen toteuttaa terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on riittävät koulutukset ja valmiudet toteuttaa esteettisiä hoitoja ja arvioida täyteainehoitojen tarve aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Myös aseptiikan tunteminen on äärimmäisen tärkeää hoitoja toteuttaessa. Yksittäinen koulutus ei tee esteettisten hoitojen ammattilaista kenestäkään, vaan alalle on kouluttauduttava usealla erilaisella koulutuksella sekä säännöllisesti lisää. Oulun ihonhoitokeskuksella hoidot toteuttavat sairaanhoitajat.  Huolehdithan aina, että esteettisten hoitojen toteuttaja on terveydenhuollon ammattilainen, näin hänellä on myös potilasvakuutus, joka on turva sinulle sekä hoidon toteuttajalle. Hoidot sisältävät aina riskejä, joten on äärimmäisen tärkeää, että hoidon toteuttaja ymmärtää myös nämä asiat.

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville. Huomioithan myös, että aktiivinen infektio sekä herpes ovat esteitä hoidolle. Meillä kaikkiin esteettisiin hoitoihin on 18 vuoden ikäraja.

Mikäli tulet meille hoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensin käyntiä maksuttomassa konsultaatiossa. Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon tästä 

Mahdolliset esteet huulten täyteainehoidolle

– Kaikki esteettiset hoidot ovat K18

– Aktiivinen herpes on este hoidolle. Huulia voi täyttää kun herpes on täysin parantunut

– Jos sinulle tulee herkästi huuliherpes on ennen huulten täyttöä suotavaa aloittaa estolääkitys

– Verenohennus lääkkeet sekä veren hyytymissairaudet ovat este hoidoille

– Diabetes, joka ei ole hoitotasapainossa.

– Sinun on oltava täysin terve tullessasi hoitoon, antibioottikuurit ovat este hoidolle

– Suosittelemme omegoiden sekä aspiriinin ja Buranan tauotusta vähintää 1vk ennen hoitoa ( mustelma riski)

– Vältä tupakointia sekä alkoholin käyttöä ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Käythän maksuttomassa konsultaatiossa ennen hoitoon tuloa, etenkin mikäli olet tulossa meille ensimmäistä kerta

Kenelle huulten täyttö sopii?

Kaikille, jotka toivovat epäsymmetrioiden korjaamista huulesta tai lisää volyymia. Myös iän tuomat muutokset korjataan huulissa täyteaineella. Otathan selvää onko sinulla mahdollisia esteitä täyteainehoidolle ennen hoidon varaamista.

Hoidon jälkeen

Vältä pistosalueen koskettelua 3 tuntia hoidon jälkeen. Älä laita hoidetulle alueelle huulirasvaa tai meikkiä 3h hoidon jälkeen.  Näillä toimilla ehkäistään sitä, ettei injektio kohtiin pääse bakteereja, jotka voivat tulehduttaa hoidetun alueen. Turvotusta voi ilmetä hoidon jälkeen, kesto on yksilöllistä, mutta usein tasaantuu muutamassa päivässä – viikossa. Huulissa turvotus voi olla reilumpaa, mutta pahin turvottelu laskee yleensä 12h-24h kuluttua hoidosta.

Ethän altista hoitoaluetta kuumuudella 48h hoidon jälkeen (sauna, solarium)

Ethän suorita rajua urheilua tai hikiliikuntaa 48h hoidon jälkeen

Mustelmia voi esiintyä hoidon jälkeen, joka on normaalia. Mustelmat häviävät yleensä itsekseen noin 1-2 viikossa.

Huulten täyteaineet

Huulten täyteainehoidoissa käytämme Teosyal tai Aliaxin täyteaineita. Käytämme hoitolassamme vain laadukkaita ja CE- merkittyjä täyteaineita, joihin olemme käyneet aina maahantuojan koulutukset. 

Hinta

Katso tarkemmat hinnat hinnastostamme.

Mikäli olet uusi asiakas niin varaathan aina ensin maksuttoman konsultaatiokäynnin.

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi