Luonnollinen ja laadukas huulten täyttö

Huulten täyttö täyteaineella

Täyteainehoidot ovat yleistyneet vuosi vuodelta ja ovat yksi suosituimmista kosmeettisista toimenpiteistä. Huulten täyteainehoito on suunniteltu tuomaan huuliin lisää volyymia ja täyteläisyyttä sekä korjaamaan huulten muotoa. Huulten täyttö suoritetaan täyteaineella, joka sisältää hyaluronihappoa. Huulten muotoilut  voidaan toteuttaa kaiken ikäisille ja ne ovat yksi suosituimpia pistoshoitoja esteettisellä alalla.

Hyaluronihappo huulten täyteainehoidossa

Huulten täyteainehoidossa sekä kasvojen täyteainehoidossa käytettävät täyteaineet ovat hyaluronihappo pohjaisia täyteaineita.  Hyaluronihappo on aine, jota esiintyy kehossa luonnollisesti ja se auttaa sitomaan kosteutta, jolloin se onkin erinomainen tuote tuomaan huuliin lisää täyteläisyyttä sekä volyymia. Hyaluronihappo täyteaine voi silottaa huulesta juonteita sekä lisätä huulen tilavuutta ja parantaa huulen muotoa ja symmetriaa. Huulten täyttö on toimenpide, jossa täyteaine injektoidaan huuleen sairaanhoitajan toimesta ja se on nopea toimenpide, jossa ei ole pitkää toipumisaikaa. Huulten täyteainehoito tarjoaa välittömiä tuloksia.

Turvallisuus huulten täytössä

Vaikka hoidot ovat nopeita, sisältyy hoitoihin aina riskit. On hyvä katsoa hoitopaikkaa valitessa, että hoidon suorittaa aina kokenut sairaanhoitaja tai lääkäri, jolla on tarvittavat koulutukset täyteainehoitojen toteutukseen ja, joka pitää säännöllisesti kouluttautumalla huolta ammattitaidon säilymisestä. Jotkin esteettiset täyteainehoidot vaativat yksityisen terveydenhuollon yksikön lupaa ja on suotavaa, että hoitolalla, jossa täyteainehoitoja toteutetaan olisi tällainen lupa. Tällöin voit varmistua hoitolan hygieniatasosta sekä siitä, että heillä on tarvittaessa lääkäri tavoitettavissa ja hoito on mahdollisimman turvallista. Täyteainehoidot vaativat aina maksuttoman konsultaatiokäynnin.

Mahdolliset esteet täyteainehoitoon

– Aktiivinen herpes on este hoidolle. Huulia voi täyttää kun herpes on täysin parantunut

– Jos sinulle tulee herkästi huuliherpes on ennen huulten täyttöä suotavaa aloittaa estolääkitys

– Verenohennus lääkkeet sekä veren hyytymissairaudet ovat este hoidoille

– Diabetes, joka ei ole hoitotasapainossa.

– Sinun on oltava täysin terve tullessasi hoitoon, antibioottikuurit ovat este hoidolle

– Suosittelemme omegoiden sekä aspiriinin ja Buranan tauotusta vähintää 1vk ennen hoitoa ( mustelma riski)

– Vältä tupakointia sekä alkoholin käyttöä ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Käythän maksuttomassa konsultaatiossa ennen hoitoon tuloa, etenkin mikäli olet tulossa meille ensimmäistä kerta

Täyteainehoidon jälkeen huomioitavaa

Vältä pistosalueen koskettelua 3 tuntia hoidon jälkeen. 

Älä laita hoidetulle alueelle huulirasvaa tai meikkiä 3 tuntia hoidon jälkeen.  Näillä toimilla ehkäistään sitä, ettei injektio kohtiin pääse bakteereja, jotka voivat tulehduttaa hoidetun alueen. 

Turvotusta voi ilmetä hoidon jälkeen, kesto on yksilöllistä, mutta usein tasaantuu muutamassa päivässä – viikossa. Huulissa turvotus voi olla reilumpaa, mutta pahin turvottelu laskee yleensä 12h-24h kuluttua hoidosta.

Ethän altista hoitoaluetta kuumuudella 48h hoidon jälkeen (sauna, solarium)

Ethän suorita rajua urheilua tai hikiliikuntaa 48h hoidon jälkeen

Mustelmia voi esiintyä hoidon jälkeen, joka on normaalia. Mustelmat häviävät yleensä itsekseen noin 1-2 viikossa. Mustelmia on tärkeää seurata kotona ja jos jotakin poikkeavaa ilmenee on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme

Huulten täyteainehoidossa käytettävät täyteaineet

Käytämme vain CE merkittyjä täyteaineita, joihin olemme aina käyneet maahantuojan vaatiman koulutuksen. Käytössämme on Aliaxin sekä Juvederm täyteaineet huulten täyteainehoitoihin.

 

Olemme yksityinen terveydenhuollon yksikkö, jossa täyteainehoidot toteuttaa sairaanhoitaja.

 

Lue kasvojen täyteainehoidoista

Lue huulten täyteainehoidosta blogistamme

Lue lisää botuliinihoidoista 

Huulten täyteainehoidot
Huulten täyteainehoidot
Huulten täyteainehoidot
Maltillinen huulten muotoilu
Huulten täyteainehoidot
Huulten täyteainehoidot

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi