Oulun ihonhoitokeskuksen henkilökunta

"Ammattitaitoista palvelua juuri sinulle"

Vastaava sairaanhoitaja

Sairaanhoitajana sekä yrityksen vastaavana toimii Sini Kangaskorte. Sini on aloittanut uransa esteettisellä puolella vuonna 2015 jolloin on jättäytynyt poissa sairaala maailmasta ja alkanut päivätyökseen tehdä esteettisiä hoitoja. Sairaanhoitajaksi Sini on valmistunut vuonna 2010. Koulutuksia erilaisiin hoitoihin on kertynyt vuosien varrella ja kertyy koko ajan lisää. Sini toteuttaa niin ihonhoitoja kuin esteettisiä hoitoja ja ihonhoito onkin Sinin intohimo.

Hammaslääkäri

Botuliini hoitojen toteuttaja meillä toimii ammattitaitoinen hammaslääkäri Järvelä Katriina. Katriina on jo tovin ehtinyt tehdä esteettisiä botuliini hoitoja sekä tietysti myös bruksismin hoitoa botuliinilla. Katriina on taitava ja pidetty botuliini hoitojen tekijä. Katriina on myös hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn omistaja, joten hampaiden esteettinen puolikin on erittäin hyvin hallinnassa.

Olisitko kiinnostunut työskentelemään Oulun ihonhoitokeskuksen ammattitaitoisessa tiimissä?

Etsimme tällä hetkellä erityisesti lääkäriä sekä sairaanhoitajaa kasvavaan tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi