Henkilökunta

Perustaja, vastaava sairaanhoitaja Sini

Sairaanhoitajana sekä yrityksen vastaavana toimii Sini Kangaskorte. Sini on aloittanut uransa esteettisellä puolella vuonna 2015, jolloin on jättäytynyt poissa sairaala maailmasta ja alkanut päivätyökseen tehdä esteettisiä hoitoja. Sairaanhoitajaksi Sini on valmistunut vuonna 2010. Koulutuksia erilaisiin hoitoihin on kertynyt vuosien varrella ja kertyy koko ajan lisää. Sini toteuttaa niin ihonhoitoja kuin esteettisiä hoitoja ja ihonhoito onkin Sinin intohimo. Sinille on erityisen tärkeää potilasturvallisuus ja tarkka hoitojen suunnittelu. Hoidoista tulee tulla tulosta ja siksi huolellinen paneutuminen jokaisen asiakkaan tilanteeseen on ensiarvoisen tärkeää hoitokokonaisuutta suunnitellessa. 

Sairaanhoitaja Jenny

Jenny on valmistunut sairaanhoitajaksi 2016 ja työskennellyt sairaalamaailmassa eri erikoisalojen parissa kuten ihotaudeilla. Jenny työskentelee koko ajan esteettisten töiden ohelle myös sairaalassa.  Vuonna 2022 hän toteutti pitkäaikaisen haaveen ja lähti toteuttamaan itseään esteettisten hoitojen sekä medikaalisten ihonhoitojen pariin. Ala on vienyt Jennyn mennessään ja hän aktiivisesti kouluttautuu koko ajan lisää. Työskentelijänä Jenny on tarkka ja huolellinen. Hänelle on tärkeää kuulla asiakkaan toiveet ja turvallisesti sekä toiveita kunnioittaen rakentaa juuri oikeanlainen hoitokokonaisuus jokaiselle yksilökohtaisesti.

Kosmetologi Sandra

Kosmetologina Oulun ihonhoitokeskuksella työskentelee Sandra. Sandra on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2017 Vaasassa ja kerännyt työkokemusta jo usean vuoden ajan. Sandra on työskennellyt laajasti erilaisten hoitojen parissa ja on tarkka työskentelemään sekä tekee erittäin huolellista työtä. Hän pitää työskentelystä käsillä ja siitä, että työssä näkyy heti oma kädenjälki. Kauneudenhoito on lähellä Sandran sydäntä.

Hammaslääkäri Katriina

Botuliinihoitojen toteuttaja sekä vastuulääkärinä meillä toimii ammattitaitoinen hammaslääkäri Järvelä Katriina. Katriina on jo tovin ehtinyt tehdä esteettisiä botuliinihoitoja sekä tietysti myös bruksismin hoitoa botuliinilla. Katriina on taitava ja pidetty botuliini hoitojen tekijä. 

Olisitko kiinnostunut työskentelemään Oulun ihonhoitokeskuksen ammattitaitoisessa tiimissä?

Etsimme tällä hetkellä erityisesti lääkäriä kasvavaan tiimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi 

2K6A9205

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi