Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Dermaplanning

Palvelun kuvaus

Kuorintahoito kirkastamaan kasvoja. Dermaplanning hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood tähdet luottavat tähän nopeaan ja lopulta varsin yksinkertaiseen hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. 

Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus! Hoidossa poistetaan ihon pintakerroksen kuollutta ihosolukkoa siihen tarkoitetun erityisen veitsen avulla. Samalla hoito kerralla kasvoista saadaan poistettua hentoinen untuvainen velluskarva. Karvan kasvu ei nopeudu tai vahvistu tästä käsittelystä vaan se kasvaa pikku hiljaa samanlaisena takaisin. Kun iho on kuorittu ja velluskarva poistettu hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja kotona käytetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä kuollutta ihosolukko kerrosta. Epäpuhtauteen taipuvainen iho pääsee puhdistumaan tämän hoidon jälkeen. 

Hoitoon voidaan yhdistää myös happohoito, jolloin ihoon saadaan upeaa kirkkautta. Mikäli haluat , että hoitoon yhdistetään happokäsittely varaathan hoiden sillä nimellä niin osamme huomioida oikean mittaisen hoitoajan sinulle. Hoito on kivuton ja turvallinen ammattilaisen toteuttamana. Hoito voidaan uusia aina 4 – 6 viikon välein.

Kenelle

Sinulle, joka haluat erinomaisen kirkastumisen ihoon, kuoria ihoa tehokkaasti, hoitaa epäpuhdasta ihoa, apua kuivaan ihoon, häivyttää juonteita, parantaa ihon väriä. Erinomainen ennen juhlia, valokuvausta tai morsiamelle. Huom! ihossa ei saa olla tulehduksellista hoitoon tullessa. 

Hoidon jälkeen

Ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ihoasiantuntija ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplanning hoidon päätteeksi.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, dermplanning hoito, seerumi, naamio, loppuvoiteet

Kesto

Dermaplanning hoito 50min, dermaplanning + happohoito 60min

Hinta

Dermaplanning hoito 99 €, dermaplanning + happohoito 150 € (kanta-asiakkaille 139€)

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu


Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.