Dermaplanning

Dermaplanning hoito

Kuorintahoito kirkastamaan kasvoja. Dermaplanning hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood tähdet luottavat tähän nopeaan ja lopulta varsin yksinkertaiseen hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. 

Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus! Hoidossa poistetaan ihon pintakerroksen kuollutta ihosolukkoa siihen tarkoitetun erityisen veitsen avulla. Samalla hoito kerralla kasvoista saadaan poistettua hentoinen untuvainen velluskarva. Karvan kasvu ei nopeudu tai vahvistu tästä käsittelystä vaan se kasvaa pikku hiljaa samanlaisena takaisin. Kun iho on kuorittu ja velluskarva poistettu hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja kotona käytetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä kuollutta ihosolukko kerrosta. Epäpuhtauteen taipuvainen iho pääsee puhdistumaan tämän hoidon jälkeen. 

Hoitoon voidaan yhdistää myös happohoito, jolloin ihoon saadaan upeaa kirkkautta. Mikäli haluat , että hoitoon yhdistetään happokäsittely varaathan hoiden sillä nimellä niin osamme huomioida oikean mittaisen hoitoajan sinulle. Hoito on kivuton ja turvallinen ammattilaisen toteuttamana. Hoito voidaan uusia aina 4 – 6 viikon välein.

Dermaplanning hoidon edut:

-Meikin levittäminen helpottuu kun ihon pinta saadaan kuorinnan ansiosta tasaiseksi ja velluskarva pois, jolloin meikki asettuu suoraan ihoon

-Kuivaan ihoon saadaan helpotusta, kun kuorinnalla saadaan pintakerros ihosta vastaanottamaan paremmin kotihoitotuotteita

-Pinnallisille pigmenttimuutoksille apua, kuten pisamille ja muille pigmenttimuutoksille, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnassa. 

-Pintajuonteisiin helpotusta, kun ihon oma uusiutuminen saadaan aktivoitua kuorintahoidon ansiosta, jolloin iho alkaa korvaamaan poistunutta kerrosta itsestään. Sarjahoidolla voidaan aktivoitua ihon omaa kollageenintuotantoa.

-Aknearpia saadaan häivytettyä, koska kuorintahoito stimuloi ihon uudistumista ja näin ollen arpien häivytystä. Suosittelemme aknearpien hoidossa happokuorintaa yhdistettynä dermaplanning hoitoon.

-Herkälle iholle soveltuva kuorintahoito, koska dermaplanning hoito on kokonaan kemikaaliton tai se voidaan toteuttaa hyvin pienellä kemikaalisella altistuksella

-Ihosta saadaan kivuttomasti hentoinen untuvakarvoitus nimeltä velluskarva poistettua

-Epätasaiselle iholle erinomainen hoito, koska hoidossa kuorintaan ihon ulointa kerrosta jolloin saadaan kuollut pintasolukko pois. Iho kirkastuu ja näyttää elinvoimaiselta.

 

Esteet dermaplanning hoidolle

Dermaplanning hoito tehdään aina terveelle iholle sekä ehjälle iholle. Iholle ei saa hoidon aikana olla mitään tulehduksellista kuten akne, psori, ekseema tms. yksittäiset finnit voidaan kiertää. Arpikeloidin muodostumisen herkkyys on myös este hoidolle. Piirtopaukamointi eli dermografismus on este. Mikäli sinulla on jokin harvinaisempi ihosairaus tulisi sinun varmistaa ensin omalta lääkäriltä soveltuvuutesi hoitoon.

Dermaplanning hoidon jälkeen

Ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ihoasiantuntija ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplanning hoidon päätteeksi.

Hoito sisältää

Alkupuhdistus,(happo) dermplanning hoito, (mikroneulaus)seerumi, naamio, loppuvoiteet

Kesto

Dermaplanning hoito 50min, dermaplanning + happohoito 60min

Hinta

Dermaplanning hoito 99 €, dermaplanning + happohoito 150 € (kanta-asiakkaille 139€)

dermaplanning + mikroneulaus 250€

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia? 

Nyt osamaksuihin 12 kk korotonta maksuaikaa. 

 

Osamaksumahdollisuuden tarjoaa Resurs bank rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksua voit hakea jo valmiiksi täältäSaat päättää itse sopivan tahdin maksulle tai maksaa sen kerralla pois. 

12 kk korotonta maksuaika.

Osamaksu voidaan luoda myös yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla tällöin tarvitset mukaasi pankkitunnukset allekirjoitusta varten. 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.