Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Botuliinihoidot

Palvelun kuvaus

Botuliinihoidot eli tunnetummin botoxhoidot esteettisenä hoitona ovat yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon mm. häiritsevistä otsan, silmäkulmien ja kulmien väliin muodostuvista ilmejuonteista. Botuliini on turvallinen ja tehokas hoito, kun hoidon suorittaa kouluttautunut terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta botuliini hoitojen suorittamisesta.

Oulun ihonhoitokeskuksen esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja on toiminut usean vuoden ajan botuliini hoitojen parissa. Botuliini hoitojen lainsäädäntö on tiukentunut vuosien saatossa ja, jotta sairaanhoitajana voidaan hoitoa suorittaa, on toimitilan oltava terveydenhuollon yksikkö ja sairaanhoitajan on toimittava vastuulääkärin parina. 

Oulun ihonhoitokeskus haluaa tarjota asiakkaille laadukasta ja potilasturvallista palvelua- tämän vuoksi Oulun ihonhoitokeskuksen botuliinihoidot toteuttaa Katriina Järvelä, hammaslääkäri ja Koulukadun Hymyn omistaja. 

 

Kenelle

Sinulle, joka haluat tehokasta hoitoa ilmejuonteisiin erityisesti yläkasvojen alueelle, apua ienhymyy tai purentalihaksien (bruksismin) hoitoon (ei kelakorvattavat hoidot)

Hoidon jälkeen

Botuliini hoidon jälkeen on tärkeää välttää hikoilua 48h ajan. Hoidon jälkeen
pistoskohdissa voi ilmetä punoitusta, pientä turvotusta sekä mustelmat ovat aina mahdollisia. Meikata voi 30 minuutin kuluttua hoidosta. Maksimaalista tulosta on odotettava aina kaksi viikkoa sillä toisinaan botuliini toimii toisilla hitaammin. Botuliini alkaa vaikuttamaan n. 2-5 vrk kuluttua hoidosta. Tuloksen kesto on aina yksilöllistä, mutta keskimäärin ensimmäisillä kerroilla 4-6kk. Botuliinihoitoja suositellaan toistettavan muutaman kerran säännöllisesti jolloin usein tuloksen kesto myös pitenee.

Kesto

20 min

Hinta

 

 
 • Botox 1 alue (sibeliukset, kulmien kohotus, silmäkulmat) 230 €
 • Ienhymyn korjaus botoxilla 169€
 • Botox 2 aluetta 359 €
 • Botox 3 aluetta, esimerkiksi yläkasvot 429 €
 • Botox otsa (sisältää aina sibeliukset) 359 €
 • Botox 4 aluetta 529€
 • Bruksismin (purentalihasten) hoito botoxilla 540€
 • Hammaslääkärille botox hoito konsultaatio 30min 80€ 
 • katso hinnat tarkemmin hinnastosta

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

 • käteinen

 • korttimaksu


Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla. 

 

 

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.