Botuliinihoidot

Esteettiset botuliinihoidot ryppyjen siloittamiseen

Botuliinihoidot turvallisesti Oulussa esteettisiin botuliinihoitoihin erikoistuneen  hammaslääkärin toteuttamana.

Botuliini on lääkeaine, jota injektoidaan esteettisissä hoidoissa hyvin pieniä määriä lihakseen, jolloin lääkeaine estää osin hermoimpulssien pääsyn lihakseen, joka estää lihasta supistumasta. Tämän prosessin johdosta lihas ei supistu enää niin voimakkaasti, jolloin näkyvät juonteet ja rypyt oikenevat. Botuliinin erinomaisia käyttökohteita ovat otsan poikittaiset juonteet sekä kulmien väliin ilmestyvät rypistysjuonteet eli sibeliusjuonteet. Botuliinilla saadaan hienovaraisesti hoidettua ikääntymisestä aiheutuvia juonteita silmäkulmissa sekä ylähuulen päällä. Hoidolla ennaltaehkäistään myös syvien juonteiden tuloa. Hoidon vaikutus on aina väliaikainen ja vaatii uusimista. Keskimäärin tulos säilyy 4kk.

Botuliinihoidolla ei voida täyttää ryppyjä eikä juonteita vaan tätä varten käytämme hyaluronihappo pohjaisia täyteaineita. 

Tarjoamme botuliinihoidot Oulussa ammattitaidolla sekä laadukkaasti. Käytämme vain ja ainoastaan hoidoissa laadukkaita apteekista hankittuja tuotteita.  Hoidollamme on aina myös tyytyväisyys takuu. Nimenomaan botuliinihoidot ovat todella suosittuja olleet jo pitkään Oulussa.  Botuliini on turvallinen ja tehokas hoito, kun hoidon suorittaa kouluttautunut terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta botuliini hoitojen suorittamisesta. 

Palveluistamme löydät myös bruksismin botuliinihoidot.

Oulun ihonhoitokeskus haluaa tarjota asiakkaille laadukasta ja potilasturvallista palvelua tyytyväisyys takuulla.

 

Tarvitsenko konsultaatiokäyntiä ennen botuliinihoidon varausta?

Mikäli olet tulossa botuliinihoitoon aivan ensimmäistä kertaa, suosittelemme maksutonta konsultaatiokäyntiä sairaanhoitajalla tai yhteydenottoa sähköpostitse. Mikäli sinulle on toteutettu kyseinen hoito aiemmin, voit varata ajan hoitoon ilman konsultaatiokäyntiä. Ajanvarauksestamme löytyy eri alueiden hoitoja. Voit varata ajan otsan botuliinihoitoon vaikka et tietäisi tismalleen monenko alueen hoito olisi hyvä suorittaa. Hoidon suorittaja katsoo alueet saapuessasi hoitoon ja hinta määräytyy toteutuneiden alueiden mukaan. 

Kenelle botuliinihoito soveltuu?

Sinulle, joka haluat tehokasta hoitoa ilmejuonteisiin erityisesti yläkasvojen alueelle, apua ienhymyy tai purentalihaksien (bruksismin) hoitoon 

Botuliinihoidon esteet

Kaikissa esteettisissä hoidoissa voi olla sairauksia tai lääkityksiä, jotka estävät hoidon toteuttamisen.

Botuliinihoidon esteitä ovat:

– raskaus ja imetys

– halvaukset kasvoissa

-hermostosairaudet 

-tulehdus hoitoalueella

-huono terveydentila

 

Botuliinihoidon jälkeen

Botuliinihoidon jälkeen on tärkeää välttää hikoilua 48h ajan. Hoidon jälkeen
pistoskohdissa voi ilmetä punoitusta, pientä turvotusta sekä mustelmat ovat aina mahdollisia. Meikata voi 30 minuutin kuluttua hoidosta. Maksimaalista tulosta on odotettava aina kaksi viikkoa sillä toisinaan botuliini toimii toisilla hitaammin. Botuliini alkaa vaikuttamaan n. 2-5 vrk kuluttua hoidosta. Tuloksen kesto on aina yksilöllistä, mutta keskimäärin ensimmäisillä kerroilla 4-6kk. Botuliinihoitoja suositellaan toistettavan muutaman kerran säännöllisesti, jolloin usein tuloksen kesto myös pitenee.

Botuliinihoidon haitat

Kaikkiin hoitoihin liittyy aina riskejä, jotka käydään ennen hoitoa asiakkaan kanssa läpi. Sinun on hyvä tiedostaa tiettyjä asioita ennen hoitoon tuloa. 

– hoito alueella voi esiintyä turvotusta tai mustelmia, jotka kuitenkin ovat harvinaisia

-toisinaan hoidon jälkeen voi esiintyä silmien turvottelua, joka menee itsestään ohitse muutamissa viikoissa. Kerrothan, jotka olet taipuvainen silmien turvotukselle

– hoidon jälkeen on mahdollista esiintyä epäsymmetriaa hoitoalueella, joka on kuitenkin korjattavissa kontrollipistoksilla

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta. Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot. Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.