Botuliinihoidot

Botuliini eli botox hoidot rppyjen poistoon

Botuliini eli tutummin botox hoidolla saadaan tehokkaasti häivytettyä etenkin yläkasvojen juonteita. Botox on kaikkien aikojen paras anti-age tuote ja ammattitaidolla laitettuna se saa vuosia pois kasvoilta kuitenkaan tekemättä ilmettä vahamaiseksi. 

Botox on lääkeaine, jota injektoidaan esteettisissä hoidoissa hyvin pieniä määriä lihakseen, jolloin lääkeaine estää osin hermoimpulssien pääsyn lihakseen. Tämän prosessin johdosta lihas ei supistu enää niin voimakkaasti. Tämän vaikutuksen tuoma tulos on, että juonteet lihaksen päällä rentoutuvat.  Botoxin vaikutus on aina väliaikainen ja vaatii uusimista. Keskimäärin tulos säilyy 3-6k.

Botox hoidolla ei voi täyttää ryppyjä eikä juonteita vaan tätä varten käytämme hyaluronihappo pohjaisia täyteaineita. 

Tarjoamme botox hoidot Oulussa ammattitaidolla sekä laadukkaasti. Käytämme vain ja ainoastaan hoidoissa laadukkaita apteekista hankittuja tuotteita. Botox hoidollamme on aina myös tyytyväisyys takuu. Botox hoidot ovat todella suosittuja olleet jo pitkään Oulussa. Hoidon toteuttaa hammaslääkäri Järvelä Katriina.

Botuliinihoidot eli tunnetummin botox hoidot esteettisenä hoitona ovat yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon mm. häiritsevistä otsan, silmäkulmien ja kulmien väliin muodostuvista ilmejuonteista tai ylähuulen päällysosan juonteista ”tupakkarypyistä”.  Botuliini on turvallinen ja tehokas hoito, kun hoidon suorittaa kouluttautunut terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta botuliini hoitojen suorittamisesta. Tarjoamme myös bruksisminhoitoa sekä liikahiloin hoitoa botoxilla. 

Oulun ihonhoitokeskus haluaa tarjota asiakkaille laadukasta ja potilasturvallista palvelua tyytyväisyys takuulla

 

Tarvitsenko konsultaatiokäyntiä ennen botuliini hoidon varausta?

Mikäli olet tulossa botox hoitoon aivan ensimmäistä kertaa, suosittelemme konsultaatiokäyntiä tai yhteydenottoa sähköpostitse. Mikäli sinulle on toteutettu botox hoito aiemmin, voit varata ajan hoitoon ilman konsultaatiokäyntiä. Ajanvarauksestamme löytyy eri alueiden hoitoja. Voit varata ajan otsan botox hoitoon vaikka et tietäisi tismalleen monenko alueen hoito olisi hyvä suorittaa. Hoidon suorittaja katsoo alueet saapuessasi hoitoon ja hinta määräytyy toteutuneiden alueiden mukaan. 

Kenelle botuliinihoito soveltuu?

Sinulle, joka haluat tehokasta hoitoa ilmejuonteisiin erityisesti yläkasvojen alueelle, apua ienhymyy tai purentalihaksien (bruksismin) hoitoon (ei kelakorvattavat hoidot)

Botuliini hoidon esteet

Kaikissa esteettisissä hoidoissa voi olla sairauksia tai lääkityksiä, jotka estävät hoidon toteuttamisen.

Botuliini hoidon esteitä ovat:

– raskaus ja imetys

– halvaukset kasvoissa

-hermostosairaudet 

-tulehdus hoitoalueella

-huono terveydentila

 

Botuliini hoidon jälkeen

Botuliini hoidon jälkeen on tärkeää välttää hikoilua 48h ajan. Hoidon jälkeen
pistoskohdissa voi ilmetä punoitusta, pientä turvotusta sekä mustelmat ovat aina mahdollisia. Meikata voi 30 minuutin kuluttua hoidosta. Maksimaalista tulosta on odotettava aina kaksi viikkoa sillä toisinaan botuliini toimii toisilla hitaammin. Botuliini alkaa vaikuttamaan n. 2-5 vrk kuluttua hoidosta. Tuloksen kesto on aina yksilöllistä, mutta keskimäärin ensimmäisillä kerroilla 4-6kk. Botuliinihoitoja suositellaan toistettavan muutaman kerran säännöllisesti jolloin usein tuloksen kesto myös pitenee.

Botuliini hoidon haitat

Kaikkiin hoitoihin liittyy aina riskejä, jotka käydään ennen hoitoa asiakkaan kanssa läpi. Sinun on hyvä tiedostaa tiettyjä asioita ennen hoitoon tuloa. 

– hoito alueella voi esiintyä turvotusta tai mustelmia, jotka kuitenkin ovat harvinaisia

-toisinaan botox hoidon jälkeen voi esiintyä silmien turvottelua, joka menee itsestään ohitse muutamissa viikoissa. Kerrothan, jotka olet taipuvainen silmien turvotukselle

.- hoidon jälkeen on mahdollista esiintyä epäsymmetriaa hoitoalueella, joka on kuitenkin korjattavissa kontrollipistoksilla

Kesto

20 min

Hinta

Ennen jokaista hoitoa

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista sekä kartoitamme ihon sen hetkistä tilannetta.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja asiakassuhteet ovat aina salassapidettäviä ja käsittelemme Oulun ihonhoitokeskuksessa tietoja luottamuksellisesti. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös voimassaoleva potilasvakuutus.

 

 

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.