Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Biorevitalisaatio / skinbooster

Hyaluronihappo hoito ihon kiinteyden parantamiseen

Tehokas ihoa kosteuttava hoito ikääntymisen merkkejä vastaan sekä ihon koostumuksen parantamiseen. Hoito tasoittaa pinnallisia juonteita, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon kosteuden sitomiskykyä sekä laatua. Hyaluronihappo viedään ihon alle pistoksilla kauttaaltaan hoitoalueelle. Hoidossa käytetään kevyttä hyaluronihappo valmistetta, joten se ei lisää volyymia hoidettavalla alueella. Hoidolla voidaan myös kosteuttaa huulia. Hoito ei muuta kasvojen piirteitä vaan hoitaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito voidaan tehdä mm. kasvoille ja decolteelle. Ei suositella tehtävksi raskaana oleville. Sarjahoidolla on paras vaste. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa n. 3-4 viikon välein. 

Kenelle

Haluat parantaa ihon ulkonäköä ja samalla häivyttää pinnallisia juonteita. Lisätä ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa sisältä päin. Voidaan myös hoitaa kuivia huulia sekä silmänalusia.

Hoidon jälkeen

Koska ihoa lävistetään neulalla on hoito alue syytä jättää rauhaan kuuden tunnin ajaksi. Hoito päivänä ei suositella meikin levittämistä hoito alueelle. Mustelmat ja punoitus ovat yleisiä hoidon jälkeisiä reaktioita. Vältätähän hikoilua vähintään 2vrk toimenpiteen jälkeen. 

Hoito sisältää

Alkupuhdistus, biorevitalisaatio hoito, naamio

Kesto

45min

Hinta

Kasvot tai kaula ja decolte 269€ 

Sarjahoito, 3 hoitokertaa 507€ ( sarjahoidossa hoitokerran hinta 169€)

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi