Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Ajankohtaista Oulun ihonhoitokeskuksella

Elokuun edut kanta-asiakkaille

-Sarjahoidot -15% kun lunastat vähintää kolme hoitokertaa

-Medikaalitason TCA touch hoitokerta 185€ (norm.219€) (huom! edellisestä TCA touch käsittelystä tulee olla kulunut vähintään 6kk.

 

Elokuun edut

-Uutena asiakkaana saat ihonhoitokerrasta -15% alennuksen.  Voit olla käynyt konsultaatiossa, mutta hoitoja ei ole vielä aloitettu. Etu voimassa vain elokuun ajan ja koskee vain uusia asiakkaita.

 

Sairaanhoitajamme pitää vastaanottoa Kemissä ja Ylivieskassa

Kemi jälleen syksyllä

Oulun ihonhoitokeskuksen sairaanhoitaja Sini käy noin kerran kuukaudessa Kemissä pitämässä vastaanottoa. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kauempaa pohjoisesta myös kätevästi Kemiin esteettisiin hoitoihin sekä ihonhoitoihin. Seuraava Kemin vastaanotto syksyllä. Aika tarkentuu myöhemmin.  Ajanvaraus Kemiin vain sähköpostitse asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi . Pistospäivissä aina paikkakunta kohtaiset tarjoukset!

 

Ylivieska 3.9.2021

Oulun ihonhoitokeskuksen sairaanhoitaja Sini käy noin kerran kuukaudessa Ylivieskassa Beauty pisteellä pitämässä pistospäiviä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla esteettisiin injektiohoitoihin myös Ylivieskaan. Seuraava Ylivieskan pistospäivä on syksyllä. Ajanvaraus Ylivieskaan Beautypisteen nettisivuilta

Lisätietoa maksutavoista

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

 

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

 

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee
minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin
lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla.

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi