Ihonhoitoa jokaiselle iholle

Ajankohtaista Oulun ihonhoitokeskuksella

Lokakuun edut kanta-asiakkaille

Mesolangat mono 20kpl 309€ (norm. 370€) -lisäpaketit 10kpl suoria lankoja 150€ (norm.175€)- kierrelangat 10kpl lisäpakettina 175€ (norm. 220€)

Mesolangoilla ei voida suorittaa liftaavia toimenpiteitä. Mesolankojen teho perustuu kollageenituotannon aktivoimiseen ja sitä kautta vaikuttaa positiivisesti ihon napakointiin, ihon kuntoon ja pieniin juonteisiin. Mesolankojen vaikutus säilyy 6-8kk ja lanka hajoaa itsekseen kudokseen.

 

Lokakuun edut kaikille asiakkaillemme

V metal skin system hoito kasvoille 89€ (norm.119€) tai 4x sarjahoito 349€ ( norm. 476€) -sarjahoidossa hoidot tehdään viikon välein.

V metal skin system hoito on juuri se hoito kun haluat kasvoille upean silkkisen pinnan ja ihosi hehkumaan. V metal skin system hoito pehmentää ihoa ja juonteita sekä tasoittaa ihon pintaa. Tässä hoidossa aktiiviaineina toimivat timantti, hopea ja platina. Hoito aktivoi ihon omia lämpöreseptoreita. Hoito ei ole kuoriva, joten sitä voi turvallisesti tehdä vaikka läpi vuoden. Tämän hoidon jälkeen voi mennä vaikka juhlameikkiin, ei siis toipumisaikoja.

 

Sairaanhoitajamme pitää vastaanottoa Kemissä ja Ylivieskassa

Kemissä jälleen 7.11.

Oulun ihonhoitokeskuksen sairaanhoitaja Sini käy noin kerran kuukaudessa Kemissä pitämässä vastaanottoa. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kauempaa pohjoisesta myös kätevästi Kemiin esteettisiin hoitoihin sekä ihonhoitoihin. Seuraava Kemin vastaanotto marraskuussa. Aika tarkentuu myöhemmin.  Ajanvaraus Kemiin vain sähköpostitse asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi . Pistospäivissä aina paikkakunta kohtaiset tarjoukset!

 

Ylivieska marraskuussa

Oulun ihonhoitokeskuksen sairaanhoitaja Sini käy noin kerran kuukaudessa Ylivieskassa Beauty pisteellä pitämässä pistospäiviä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla esteettisiin injektiohoitoihin myös Ylivieskaan. Seuraava Ylivieskan pistospäivä on syksyllä. Ajanvaraus Ylivieskaan Beautypisteen nettisivuilta

Lisätietoa maksutavoista

Oulun ihonhoitokeskuksessa maksuvälineinä käyvät

  • käteinen

  • korttimaksu

 

Haluatko jakaa maksusi osiin ja maksaa omaa tahtia?

 

Osamaksumahdollisuuden vastaanotollamme tarjoaa Innovoice rahoitusyhtiö. Voit valita hoitoihin tai

tuoteostoksiin maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Osamaksussa sinun tulee
minimissään lyhentää avoinna olevaa saldoa 5% tai voit maksaa saldon vaikka kerralla pois. Saat päättää itse sopivan tahdin
lyhennyksille. Osamaksu luodaan yhdessä henkilökunnan kanssa vastaanotolla.

 

Tärkeää tietää!

Ennen jokaista hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa halutuista hoitotuloksista ja odotuksista.

Hoitoihin sisältyy aina myös riskejä, jonka vuoksi ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilaa, allergioita jne. Tällä tavoin saamme minimoitua mahdolliset riskit kuten allergiset reaktiot.

Huomaathan myös, että toisinaan jokin perussairaus tai allergia voi olla este hoidon toteutukselle. Esitietolomakkeet ja hoidot ovat aina salassapidettäviä asioita ja luottamuksellista tietoa hoidon tekijän sekä asiakkaan välillä.

Haluamme tarjota Oulun ihonhoitokeskuksen asiakkaille vain laadukasta ja turvallista hoitoa ammattitaidolla. Koska hoidon toteuttaja on sairaanhoitaja, on Oulun ihonhoitokeskuksella myös potilasvakuutus.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 041 3130 335 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@oulunihonhoitokeskus.fi